31 Mayıs 2013 Cuma

Turuncukasa.com Alışverişim :)

Haftanın son iş gününden herkese Merhabalar :)

Bundan 3 gün önce Turuncukasa.com 'dan John Frieda ürünleri siparişi verdim. :) Biraz önce kapının çalınmasıyla paketimi almam bir oldu :)


Öncelikle şunu söylemeliyim ki John Frieda ürünleri Turuncukasa.com 'da inanılmaz indirimdeler :) Eğer almayı düşündüğünüz ürünler varsa durmayın hemen tıklayın :) Ben oldukça memnun kaldım. Siparişim de ışık hızıyla ulaştı bana :)

Uzun zamandır John Frieda Thermal Protection Serumu denemek istiyordum , Shine Shock da yanında beni de allll diye bağırdı :)) onu da sepete ekleyiverdim :) 

Siparişlerimin yanında gönderdikleri Instıtut Esthederm deneme ürünleri de bu markayla tanışmam için ilk adım oldu :) deneyelim bakalım :) Hepsinin yorumları en kısa zamanda karşınızda olacak :) Beni izlemeye devam edin :)))

John Frieda Thermal protection serum Fiyatı : 13 TL

John Frieda Shine Shock Fiyatı : 13 TL

Sevgiyle ve Bakımla kalın ...

6 yorum:

  1. Güle güle kullan :) Fiyatlar gerçekten çok uygunmuş

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler :) Kesinlikle tavsiye ederim <3 (:

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullan canım :)Blogunu takibe aldım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Ayşe Hanım Merhabalar,
    Siparişinizden memnun kaldığınıza çok sevindik. Umarız ürünlerimizden de memnun kalırsınız. Sizinle tekrar alışveriş yapmak bizim için zevk olacaktır. İyi günler dileriz.

    YanıtlaSil
  5. bahcemden sevgiler yolluyorumm:)))

    YanıtlaSil