10 Mayıs 2013 Cuma

Yves Rocher Hindistan Cevizi Vücut Sütü

Sizi bilmem ama ben hindistan cevizi kokusuna bayılıyorum. Özellikle yaz akşamlarında kokusunu kendimde duymak bana sihir gibi geliyor:) Tabi hindistan cevizini seven kadar bir okadar sevmeyenlerde var ancak bugüne kadar kullandığım en hafif hindistan cevizli vücut sütünü tanıtacağım bugün sizlere.

Yves Rocher markasını hemen hemen hepimiz tanıyoruz biliyoruz ancak yinede ön tanıtım yapmak istiyorum :) çok vaktinizi almayacağım. Yves Rocher,doğala en yakın kozmetiği sizlere sunmaya çalışan ve bununla birlikte dünya çapına yayılan bir Fransız markası. Ürünleri için kullanılan bitkileri ekolojik tarım yöntemiyle kendilerinin yetiştirmesi de büyük bir artı.

Gelelim misler gibi kokan vücut sütümüze :) Vücudunuz için güzel bir nem sağlıyor yaz için ideal ancak kışın aynı performansı alamayabilirsiniz. Asla yapış yapış bir his bırakmadan görevini yerine getiriyor. Kokusu derseniz kendine hayran bırakıyor :))

Şu ara Yves Rocher da anneler günü nedeni ile güzel indirimler var
:) Denemek için güzel bir fırsat :)

Fiyatı : 23.90 TL (indirimde 16.00)

Sağlıkla ve bakımla kalın...

3 yorum:

  1. Yves Rocher yaşadığım bölgede yok ama bende hindistan cevizi aşığı olarak İstanbula gittiğim gibi Yves Rocher mağazasına gidip alıcam♥.♥
    Ürün 400 ml yanlış görmediysem, indirimsiz fiyatı da uygunmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Online sitesine de bir göz at canım sürekli indirim gerçekleştiriyorlar :) Ewet dev boy :)) 400 ml :)

      Sil
  2. http://pinolimakyaj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil