20 Mayıs 2013 Pazartesi

Yardley Royal Diamond Parfüm

Günaydınlar :)

Bugün anneler gününde Gratis'ten aldığım Yardley parfüm konuğum :) Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu tür parfümler de kalıcılık beklemeyin. Zaten fiyatı itibariyle oldukça uygun. Yalnız benim tercih sebebim yazın günlük kullanım için orjinal parfümlerime kıyamıyor oluşum ve bir de  ben kolonya gibi kullanıyorum bu tür parfümleri :)




Gelelim parfümün kokusuna :) Aslında fazla koku yorumlayamam ama anlatmaya çalışayım bakalım. Parfüm çiçeksi, asla şekerli değil, ferah, fresh bir kokusu var. Herhangi bir orjinal parfüme benzetmek istersek daimi parfümüm olan CHLOE parfümün birebir aynısı derim :) Ancak dediğim gibi asla orjinal parfüm kalıcılığı beklemiyoruz :)

Yardley parfümün 4-5 çeşidi daha vardı Gratis'te. Ancak ben fresh olmasına özen gösterdim. Parfüm Made in England <3 :) Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ne olduğu belli yani :) Sırf alkol basmamışlar:) Şişesi sade tam çantaya atmalık :) 

Son olarak yine söylediğim gibi koku kalıcı değil ama orjinal parfümlerimi bitirmek istemiyorum, fresh bir yaz kolonyası arıyorum ,hacı yağı gibi kokmak istemiyorum diyorsanız :)) Bu parfümü seve seve tavsiye ediyorum. 50 ml boyutlarında kendisi :)

Fiyatı : 12.50 TL (anneler günü indirimi gerçek fiyatın 24 TL )

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

6 yorum:

  1. merhabalar şekerengi,

    geçen gün gratis'te pembe olanı denedim,hoşuma gitti kokusu.kalıcılık konusunda haklısın,ama yaz için düşünülebilir.body parfume olarak body shop'un ürünlerinede bir bak bence.ürün çeşitleri ve uygun fiyatlarıyla cazip.ben White musk libertine kullanıyorum,çok tatlı bir kokusu var.

    YanıtlaSil
  2. Slmm :)

    Body shop 'un ürünlerini de severek kullanıyorum hatta Vanilyalı parfümünü kullanmıştım geçen yaz.Gerçekten çok güzel kokuyordu:) White musk libertine de mutlaka deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
  3. guzel bi parfummus denemeli:)
    mimledim seni bu arada

    YanıtlaSil
  4. merhabalar blogumuza gelmişsin hoşgeldin bende senin bloguna geldim
    http://kirmizirouge.blogspot.com/

    YanıtlaSil