21 Mayıs 2013 Salı

NUXE Baume Prodigieux Levres Lip Gloss

 Merhabalar :)

Nuxe ürünlerine bayıldığımı daha önce söylemiş miydim :) Evet evet söylemiştim kuru yağ postunda anlatmıştım. Bugünkü konuğum Nuxe Lip Gloss :) adı biraz uzun tekrar yazmadım :) Neyse efendim bu şahane ürünle yeni tanıştım. Eczacım sağolsun kuru yağımı yenilerken yanında jest yaptı bana :) tam boy testerını da pakete attı :)


Böyle bir güzelliğin ardından koşa koşa eve gelinip Lip Gloss denenmez mi sevgili izleyicilerim :) Tabi ki aynen de öyle olur dediğinizi duyar gibiyim :)) 2 gündür kendisiyle aşk yaşıyoruz resmen çok sevdim bu Lip Gloss'u :)) Zaten Nuxe ürünlerini çok seviyorum :)


Evet birazda üründen bahsetmek istiyorum sizlere :) kendisi nar çiçeği renginde. Lütfen bana darılmayın swatch yapamıyorum yapsam da yamuk yumuk oluyor henüz alışamadım ama denemelere devam ediyorum en kısa zamanda yapmaya çalışacağım :) Devam edelim ürün SPF 15 yaz geliyor çok önemli. Dudak çevresinin çok çabuk yaşlanıp kırışacağını düşünürüm bu nedenle SPF 'li ürünler özellikle de yazın tercihim oluyor. Yapısı oldukça güzel yağ gibi dudaklarınızdan akmıyor. Kıvamı yerinde , tekrar rengine gelecek olursak ben buradayım diye bağırmıyor asla,  günlük kullanım için bence ideal :) İçerisinde minik ışıltılar var ancak çok minik disko topuna çevirmiyor dudakları :)



Ürünü çok sevdim en kısa zamanda nude ve pembe rengini denemek istiyorum :)

Fiyatı : 47.50 ( İndirimde bulursanız haber verin olur mu ? (:  )

Sevgiyle ve bakımla kalın ....


4 yorum:

  1. bende bende evet bende nuxe ürünlerinin hastası oldum. Fiyatları yüksek ama değer. bende geçenlerde bir nuxe alışverişi yaptım hemde bol testerlı ama yazma fırsatım olmadı. şimdi de bunda aklım kaldı. güle güle kullan. sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim cnm :) evet Nuxe ürünlerini bende çok seviyorum <3 Bunu da mutlaka denemelisin :) Nuxe ürünlerinin yazısını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. selam geldim bloguna sena dursun olarak izliyorum
    http://nypdsena.blogspot.com/
    renk çok güzel ama ben olsam bu ürünü indirimde alırım :)

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin :)) Bencede indirimde alınacak ürünlerden :)

    YanıtlaSil