19 Mayıs 2013 Pazar

Live Clean Argan Oil Durulanmayan Bakım Kremi !!Beğenmedim !!

Selamlarr ;)

Bugün sizlere Live Clean Argan Yağlı saç bakım kreminden bahsetmek istiyorum. Banyo sonrası havluyla nemi alınmış saçlara uygulanıyor sonrasında saç taranıp şekil veriliyor. Normalde bu tür ürünlerin ağırlık yapmaması gerekirken ürün saçlarımı yapış yapış yapıyor, hatta bu durum saçlarımı kuruttuktan sonrada devam ediyor. Ayrıca saçlarımı kıtır kıtır yapması da cabası :( Büyük heveslerle aldığım bir üründü çünkü geçen yıl bir ara yine argan serisinden olan şampuanını kullanmıştım gayette memnundum ama maalesef bu ürün beni hayal kırıklığına uğrattı.



İnanın bu ürüne 4 kez deneme şansı verdim ama olmuyor her seferinde saçlarım daha bir yapış yapış kırılgan ve sertleşmiş şekilde oldu. Resmen saçlarıma elimi götürmemeye başladım. Saçlarımı tanıyamaz oldum resmen.


Ürün bana yaramadı ama okuduğum kadarıyla sevenleri de bol. Ancak her zaman söylediğim gibi herkesin cilt tipi , saç tipi farklı. Kısacası ürün benim saçlarıma yaramadı. Ayrıca da değmeyecek şekilde pahalı. Üzülüyorum artık yeni bir şey denerken çünkü heveslenip alıyorum fiyatı o an önemli gelmiyor ama sonra ürün böyle kötü olunca içime batıyor resmen :( 

Fiyatı 30 TL ( indirimden 23 TL )


Sağlıkla ve bakımla kalın ....



4 yorum:

  1. bence de evlat acısı gibi böyle aldığımız ürünün bize uygun çıkmaması

    YanıtlaSil
  2. Hem de nasıl hem de nasıl :(

    YanıtlaSil
  3. Down Under Argan oil ürünlerini tavsiye ederim. Özellikle saç bakım serumundan çok memnun kaldım. Saçlarım elektriklenmiyor, parlıyor ve fön yüzünden de zarar görmesi azaldı.
    Bloğuma da beklerim :) http://mathildanindunyasindayim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Tavsiyen için teşekkürler cnm :) Down Under Argan serisinin methini daha önce de duydum :) Bir ara mutlaka denemeliyim :) Gelmez miyimmm :))

    YanıtlaSil