17 Mayıs 2013 Cuma

La Roche Posay SPF 30 Anthelios AC

 Merhabalar :)
Yaptığım son eczane alışverişimde bu ürünü de almıştım. ilk kez kullanacağım bir ürün olduğu için biraz endişeliydim çünkü oldukça hassas ve alerjik bir cilde sahibim :) Neyse efendim sadede gelelim bu ürün yağlı ve karma ciltler için üretilmiş ve cildi yağlandırmadan koruyan bir güneş kremi. Güneş kremi diorum ama daha çok sıvı bir kıvamı var ( losyon kıvamında ). Asla siyah nokta oluşturmuyor olması da benim için büyük bir artı oldu. :)


Yağlı, karma, hassas ve siyah noktalı bir cilde sahipseniz durmayın koşun gidin alın diyorum :)) Ben kullandım yaklaşık 1 aya yakın oldu ve artık yorumlayabileceğimi düşündüm. Ürün vaadettiklerini fazlasıyla yerine getiriyor. Cildimi hiçbir alerjik reaksiyona uğratmadı, siyah nokta oluşturmadı, tüm gün yüzümde asla yağlandırmadı, ağırlık yapmadı ki zaten oldukça hafif kıvamlı bir ürün.

 Sevdim mi? Bence hassas ve yağlı ciltler için ideal bir SPF 30 yüz koruma kremi :) Sorunlu ciltler, bence bir şans verin, pişman olmayacaksınız :)

Ürün kokusuz ve paraben içermiyor :) Almak isterseniz eczanelerde yada dermokozmetik sitelerinde genelde Thermal Su da hediyesi oluyor :)

Fiyatı :47.90

Sevgiyle ve bakımla kalın ....

6 yorum:

  1. Ben de merak ediyorum bu ürünü,her an karar verip alabilirim:)

    YanıtlaSil
  2. :) tavsiye ederim cnm <3 :)

    YanıtlaSil
  3. Yazını görünce çok sevindim cnm eline sağlık:) Bende bu ürünün 50+ sını almayı düşünüyordum aklım takılmadan alabilicem:)

    Bize de bekleriz:) http://bazenar.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim cnm :) Şimdiden hayırlı olsun :) Gelmez miyim hemen ışınlanıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Ben bir yıldır kullanıyorum. Çok memnunum. Güzel ve doğru bir seçim olmuş.

    YanıtlaSil