13 Mayıs 2013 Pazartesi

Gratis İndiriminden Aldıklarım

Bir gün gecikmeli olarak hazırlıyorum bu postu :) Aslında sizlere dün yazmam gerekirdi ama anneler günü vs. inanın çok zamanım olmadı :) Umarım annelerinizle birlikte güzel vakitler geçirmişsinizdir.

Gratisten aldığım ürünleri yayınlayacağımı söylemiştim :) Buyrun bakalım ben bunları aldım. Şimdilik sizlere kısa kısa açıklamalarda bulunacağım; aldığım bütün ürünler %50 indirimliydi:)


# Rexona Roll on; severek kullanıyorum inidirimli bulunca yedekledim :) Mavi olanın kokusu daha fresh :) Resmen duş ferahlığında :)

# Yardley die bir marka parfüm; yazın günlük kullanım için aldım deneyeceğim.

# Maybelline kapatıcı; bu ürünü yıllardır severek kullanıyorum. Alternatiflerini denedim ama inanın çok pahalı markalar bile benim için yerini tutmuyor. Onuncu kutum falan yani :)

# Loreal Caresse Ruj;  ilk kez denedim rengine ve ambalajına hayran kaldım. Ben ruj alırken önce rengine sonra ambalajına bakarım:) Bendeki rengi tabi ki dating coral :)

# Loreal Volume Million Lashes; bu ürünün altın sarısı olanını daha önce kullanıyordum. Gratis deki bayan bu yeni olanı önerdi; içerisinde kolajen varmış, daha dolgun gösteriyormuş altın sarısı olana göre :) Bakalım daha denemedim :)

# Loreal Lumi Magique Kapatıcı; bu ürünü anneciğime aldık. Sorunlu bir göz çevresi var, koyu halkalardan dertli ancak bu ürünü denedi ve inanın kapatıcılığı konusunda kendine hayran bıraktı denemelisiniz aldığımız renk 1 numara olanı :)

Peki sizler Gratis  anneler günü indiriminden neler aldınız? :)

Sağlıkla ve Bakımla kalın...

2 yorum:

  1. merhabalar,

    ortak aldığımız ürünler var ne güzel.güle güle kullan hepsini.yardley parfümü merak ettim,yorumlarsan sevinirim:)))

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim :) ortak ürünlerinmizin olması da ayrı bir güzellik :) Parfümü de blog da en kısa zamanda yorumlayacağım :)

    YanıtlaSil