30 Mayıs 2013 Perşembe

Golden Rose ' Jolly Jewels No 115 '

      
                   

Severek kullandığım, bir çoğumuzun da artık tanıdığı bildiği ojeler Jolly Jewels' lar Golden Rose 'un en sevilen ürünlerinden biri haline geldi ve dahası bir çok çeşidi de mevcut. Yurt dışında da Golden Rose bu ojelerle rakiplerine fark attı bile. Neden mi ? İnanır mısınız Türk blogger arkadaşlarımı bırakın takibe aldığım italyan, ispanyol ve daha bir çok ülkeden bloggerlar kendi sayfalarında Jolly Jewels' ları tanıtıyorlar :) Sizi bilmem ama ben bir Türk firmasının bu denli tanınmasını ayakta allkışlıyor ve gurur duyuyorum :) Demek ki bizim firmaların da ünlü kozmetik firmalarından eksiği yok, hatta artısı varmış :)


Gelelim Jolly Jewels ojemize kendisi rakı beyazı içinde şeker mi şeker renkli minik sim parçacıkları barındıran değişik bir oje :) Sürümü ve yapısı oldukça kolay, dahası hızlı mı hızlı kuruyan bir oje. Ancak gelin görün ki tırnaktan çıkarması tam bir işkence :))) Tabi folyo tekniğini bilmeyenler için :)) 


Size bu teknikten bahsetmek isityorum :) Evet Jolly Jewels 'lar tırnaktan zor çıkıyor normal aseton ve pamukla ama bir de bu tekniği deneyin şaşıracaksınız :) Aslında oldukça basit sadece birazcık zaman alabiliyor :) Tırnagımız kadar minik pamuk parçacıklarına aseton döküp parmağımızın üzerine yapıştırıyoruz. Sonra üzerine, folyonun dış kısmına parlak taraf gelecek şekilde pamuğun etrafını sarıp 10-15 sn. bekleyip folyoyu çıkarıyoruz :) İşlemimiz tamam, oldukça kolay bir şekilde tırnaktan çıkıyor ojemiz :)

Şimdilik bende 115 nolu renk mevcut :) Diğer renkerini de denemek için sabırsızlanıyorum :)

Fiyatı : 5,75 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın ...


6 yorum:

  1. Icindeki renkler cok guzel seker gibi

    YOrum icin tesekkur ederim

    http://jassmeenmode.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Ben de çok sevdim <3 rica ederim her zaman gelirim :)

    YanıtlaSil
  3. Yaa en sevdiklerimden biri, zaten iki tanesini beğeniyorum:) Ama bulamadım her gidişimde yok oluyo ne şanssızım:) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim canım :) Bende zor buldum :) Blogumada HOŞGELDİNN :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hello!
      I love nail polishes and is a pretty shame them don't sell them in my country. At least, the only number I can find is 111. I live in Portugal. If you like, I would love to make some nail polishes exchange. We have some Cliché nail polishes you may like. Please contact me: lila.lewis.90@hotmail.com
      xoxo!*

      Sil