30 Mayıs 2013 Perşembe

Boderma Photoderm Bronz SPF 50+

Herkese Merhabalar :)

Bu yaz cildinizi hem 50 faktörlü bir kremle koruyup hem de bronzlaşmak ister misiniz ? :) Bazılarınızın eveeeet dediğini duyar gibiyim :) Bazılarınızın diyorum çünkü çevremde bir çok arkadaşım bronz olmayı sevmiyor ve bunun için çok çaba sarfediyor :) Benim için durum başka tabi ben hem cildim iyi korunsun istiyorum hem de bronzlaşsın istiyorum :)



Bu nedenledir ki tatil için kendime yeni bir yüz kremi arayışı içindeydim sebebi malum yüzümü kreç gibi yapmasın, hem korusun hemde bronzlaştırsın :) Tüm bunları yaparken de alerjik cildim de herhangi bir tepkimeye yol açmasın (sivilcelenme, aşırı yağlandırma vs gibi) Ne çok şey istiyorum öyle değil mi ? :))

Neyse efendim sonunda eczacımın bu ürünü önermesiyle kendisiyle tanışmış oldum :) Tanıştım derken şöyle oldu; biriken Biobonus puanlarımla aldım kendilerini :) Biliyorsunuz ki Bioderma ürünlerinin arkasındaki puanları atmıyoruz biriktirip Biobonus kartına yapıştırıyoruz :) 10 Puan topladığımızda da  herhangi 2 Puanlık ürün hediyemiz oluyor :) Ne kadar güzel değil mi :)))

Gelelim ürünümüze; özellikleri şöyle, Photoderm Bronz Spf 50+ yüz bölgesi için çok yüksek güneş koruması sağlayan ve doğal bronzlaşmayı hızlandıran, hassas ve açık renk ciltler için güneş koruyucusu. Güneş kaynaklı erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesine yardımcıdır. Özel patentli Hücresel Bioprotection formülü cilt hücreleri için optimum koruma sağlar ve hücresel hasar riskinin azaltılmasına destek olur. Yoğun, hızlı doğal ve kalıcı bronzluk sağlanmasına destek olur. Ultra hafif dokusu beyaz izler bırakmaz. Yüksek cilt toleransına sahiptir.



Öncelikle şunu söylemek istiyorum ürünle tanışalı sadece 2 gün oldu ; çok fazla yorum yapamayacağım ancak kullandığım kadarıyla ürün cildimde hiçbir reaksiyona sebep olmadı, çok fazla olmamakla birlikte gün sonuna doğru cildimde bölgesel yağlanmalar oldu ama asla aşırı derece değil, bence karmadan yağlıya dönük ciltler rahatlıkla kullanabilir. Kullandığım 2 günlük sürede toplasanız 4-5 saat güneşte kaldım şimdilik herhangi bir bronzlaşma görmedim. Söylediğim gibi tatilde güneşlenirken istediğim bronzluğu bu kremle yakalayabileceğimi düşünüyorum. 

Ürün  krem-losyon arası bir kıvamda ne su gibi nede katı bir krem gibi kararında bence :) Cildimde asla beyaz kalıntı bırakmayışı bu ürünü sevmemde ki en büyük etken :) Yüzünüzü asla kreç gibi yapmıyor :)))

Photoderm Bronz SPF 50+ oldukça iyi koruma sağlayan, aynı zamanda bronz bir cilt elde etmenizi sağlayacak güzel bir yüz koruma kremi :) 

Fiyatı : 69.50 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

2 yorum:

  1. iyi günlerde kullan ama ben bronz olmayım :D

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim cnm :) Bronzluğu sevmenin ortası yok ya seviliyor ya da sevilmiyor :)))

    YanıtlaSil