24 Mayıs 2013 Cuma

Bioderma Sebium Hydra Nemlendiricim

 Haftanın son iş gününden merhabalar :)

Bugünkü konuğum 1 buçuk aydır severek kullandığım nemlendiricim Bioderma Sebium Hydra. Biiyorsunuz ki daha önce La Roche Posay Tolarine nemlendiriciyi kullanıyordum ve oldukça memnundum ancak mevsim geçişlerinde yağlı ve oldukça hassas olan cildimin nem kaybettiğini hissetmeye başladım ve Tolarine kremin kıvamı nedeniyle (losyon kıvamında) nemlendirme açısından biraz az gelmeye başlayınca yeni nemlendirici arayışına girmeye başladım. 



Sonuç olarak Bioderma Sebium Hydra 'da karar kıldım. Bioderma Sebium Hydra akne tedavisi görmüş hassas ve yağlı ciltler için nem sağlayan bir krem. Benim için oldukça iyi nemlendirme sağladı. Biliyorsunuz ki aşırı hassas hemen aknelenmeye müsait bir cilde sahibim. Çok şükür ki bu nemlendirici de böyle şeyler gelmedi başıma :) Ama söylediğim gibi cildinizi iyi tanımak, ona göre ürün seçmek ve en önemlisi deneme boyunu bulup deneyip yaradığını bilip almak gerek bence :)

Bioderma Sebium Hydra nemlendirirken asla cildi yağlandırmıyor. Cildim eski nemine kavuştu :) Ancak yazın biraz ağır gelebileceğini düşünüyorum. Yine çok sevdiğim La Roche Posay Tolarine kreme döneceğim :)



Ürünü sevdim mi? bence cildin nem kaybına uğradığında, mevsim geçişlerinde ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılabilecek ideal bir ürün :) Severek kullanıyorum :) Tavsiye ederim :)

Fiyat konusu oldukça değişken :) Çeşitli dermokozmetik sitelerinde 1 alana 1 bedava şu sıralar :) bence iyi araştırın kızlar :) güzel indirimleri yakalayabilirsiniz :)

Fiyatı :44 TL 

Sevgiyle ve bakımla kalın ....

3 yorum:

  1. ben bioderma ürünlerini eczanalerden almayı tercih ediyorum dermokozmetik sitelerine güvenmiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Bugüne kadar hiçbir alışverişimde sorun yaşamadım ama tabi ki her önüme gelen siteden alışveriş de yapmıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Eczaneden 80 liraya aldım cok pişman oldum.. bi kere sürdüm olduğu gibi duruyor.. vıcık vıcık yağlı hiç beğenmedim paraniza yazık

    YanıtlaSil