28 Mayıs 2013 Salı

' AVON Açılıp Kapanabilen Göz Kalemleri '

Günün ikinci postuyla yine sizlerleyim sevgili okurlarım :)  Avon açılıp kapanabilen göz kalemleri ile tanışmam 3 yıl önce oldu :) Komşumuzun kataloga bir bak demesiyle hadi bir deneyeyim dedim. Büyük bir performans beklemiyordum açıkcası. Nedeni ise gözlerime hangi kalemi sürersem süreyim;  akıp dağılması ve 1 saatlik zamanda  gözlerimin altının kop koyu olmasıydı.


Neyse efendim gelelim kalemlere; açılıp kapanabilen göz kalemlerinden iki seriyi severek kullanıyorum biri pırıltılı olanlar diğeri ise sade pırıltısız açılıp kapanabilen göz kalemleri :) Benim ilk aldığım renk Cosmic Brown du. Koyu kahve göz kalemlerini siyah olanlardan daha çok yakıştırıyorum kendime :)  Göz kalemi makyajda ki en önemli unsur bence netlik vermesi, dağıtılması vs. bir çok işlevi varken böyle bir ürünü de kaliteli seçmek gerekiyor nihayetinde :) Kendisiyle 3 yıldır beraberim 8-10 tane bitirdim herhalde :) Yine az kalmış sipariş vermem gerek bu ara :)

Kısaca şunu da belirtmek istiyorum; günlük makyajım da far kullanmayı pek sevmiyorum :) gözlerime yakıştıramıyorum şimdilik gündelik hayatta :)




Gelelim diğer renklerine :) yukarıda da gördüğünüz gibi renkler oldukça net ve gözlerinize kalemi sürdükten sonra akma, dağılma vs. hiçbir sorun yaşamıyorsunuz :) Avon açılıp kapanabilen göz kalemlerinin fanatiğiyim desem az kalır bittikçe yeniliyorum hepsini :) Genelde yeşil olan Emerald Glow ve kahverengi olan Cosmic Brown daha çabuk bitiyor :)

Swatchlar daki renkler sırasıyla şöyle ; 

#Cosmic Brown ; oldukça koyu kahverengi

#Emerald Glow ; pırıltılı olan seriden koyu yeşil

#Twilight Sparkle ; yine pırıltılı seriden koyu lacivert

#Sparkling Silver ;pırıltılı seriden açık gri

#Sugar Plum ; pırıltılı seriden mürdüm , bordo arası bir renk :)

Bu kalemlere bayılıyorum indirimde buldukça da yedekliyorum :) Siz okurlarıma da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum :) <3

****Siz Avon açılıp kapanabilen göz kalemlerini denediniz mi ?  Sizin favori renginiz hangisi ? :) Merakla bekliyorum :)

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

1 yorum:

  1. Bahsettiginiz bu kalemler eyeliner seklinde sürülenler degil degil mi?Bir de cosmic brown u acik mi koyu mu?

    YanıtlaSil