26 Ağustos 2013 Pazartesi

***Kabaran Asi Saçlara Phytodefrisant İle Düzleştirici Etkisi***

Günaydınlar :)
Yeni bir pazartesi gününden merhabalar :) Bugün sizler için şahane bir konuğum var :)) Tabi ki o bir saç bakım ürün :)) Phyto phytodefrisant , elektriklen, kabaran saçlar için bakım balmı. Biliyorsunuz ki birkaç hafta önce sevgili miskin kek 'in dermomarket.com hediye etkinliğinden hediyeler kazanmıştım. Phytodefrisant 'da bu ürünlerden biriydi :)
Neredeyse 1 haftadır kullanıyorum Phytodefrisant'ı ve gösterdiği mucizevi etkisiyle artık yazısını yazmam şart oldu :) Hadi bakalım ürün nedir? ne işe yarar? içeriğinde neler var? Bu soruları cevaplayalım :)

Phtodefrisant;
Şeytantersi, yabanturbu, küçük papatya, adaçayının birleştirilmesiyle oluşan bitki ekstrelerinin sinerjik etkisiyle saçlar korunur, doğallık sağlanır ve kimyasal işlem olmadan saçlar düzleşir. Yenilikçi alkolsüz formülü, saçları yağlandırmadan, ağırlaştırmadan nemlendirir ve güçlendirir. 99 bitki bazlı formülü saçları doğal biçimde yumuşatır, rahatlatır.
 Durulanmaz. Düzleştirir ve nemlendirir.

Saçlarda kimyasal işlem olmaksızın , doğal düzleşmesine yardımcı olur. Evet bu noktada işlevini öyle iyi bir şekilde yerine getiriyor ki saçlarınız düzleşmiş ve aynı zamanda yumuşacık oluyor :) Saçlar asla ağırlaşmıyor ve içeriğindeki bitki özleri ile birlikte adeta neme doyuyor.

İçeriğinde;
Althaea Offıcınalıs Root Extract Mucılage Vegetal, Chamomılla Rucutıta Matrıcarıa Flower Extract Matrıcaıre, Salvıa Offıcınalıs Sage Leaf Extract Sauge, Allıum Satıvum Garlıc Bulb Extract, Cochlearıa Armoracıa Horseradısh Root Extract, Cochlearıa Armoracıa Horseradısh Root Extract Raıfort, Ferula Assa Foetıda Gum Extract.

Kullanımı; duştan sonra havlu ile nemi alınmış saçlara uygulayın. Fön makinası ile kurutun.
Son olarak eklemek istediğim en önemli şey içeriğinde alkol yok. Bu nedenle saçlara verdiği yumuşaklık ve düzleştirme etkisi harika. Daha önce bu tür balmlardan kullandım ve çoğunun içeriğinde alkol bulunuyordu. Saçlarım düz oluyordu ama kıtır kıtır, sert bir hal alıyordu. Evet nedeni içeriğinde alkol olmasıydı. Phytodefrisant 'da asla böyle bir sorun yaşamadım saçlarım adeta ipek gibi yumuşacık oldu. Ben Phyto Phytodefrisant' ı çok çok beğendim :)

İşe giden hanımlar Phytodefrisant ile hergün fön çektirmenize gerek kalmayacak :) Hemde saçlarınız yıpranmadan düz fönlü olacak:) Bence bir şans verin :) Memnuniyetim en üst düzeyde :) Phyodefrisant' ı dermomarket.com dan indirimli bir şekilde alabilirsiniz.

Fiyatı : 34 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın...


13 yorum:

  1. Bu ürünü çok duyuyorum ve asi saçlarıma iyi geleceğine eminim. Ama fiyatı benim gibi bir öğrenci için biraz fazla bu yüzden düşünmeden alamam :/
    Tanıtımınız için teşekkürler^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi şöyle düşün eğer saçların için düzleştirici kullanıyorsan ve saçların ısıdan dolayı yıpranıp uzaması geçikiyorsa. Her ayda uçlarından kestirmek zorundaysan inan bana kuaföre harcadığın paradan daha ucuz olacaktır. Evet öğrenci için uygun denecek bir ürün değil ama inan kuaför masrafın ortadan kalkacak :) Sevgile

      Sil
    2. Aslında evet çok çabuk kırılıyor ve kuaföre gitmek durumunda kalıyorum..
      Okullar açıldı harçlıklarımı biriktirip almaya çalışayım dediğiniz gibi kuaföre vereceğim parayı buna veririm :)
      Çok teşekkürler^^

      Sil
  2. merhaba bloğunuzu yeni keşfettim...
    kabaran asi saç demek röfleli saç demek benim için, tam benlik bir ürün gibi görünüyor. Farklı bir satış kanalı mevcut mu acaba?

    görüşmek üzere.

    sebnemorhun.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün dermokozmetik ürünler satan eczanelerde bulabilirsiniz. Sevgiler

      Sil
  3. Merhabalar;
    Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım.
    187. takipçiniz benim.
    Bu arada birbirinden güzel hediyeleri olan 3 farklı çekilişim var, kaçırmayın derim, muhakkak beklerim :)
    Sevgiler
    http://whiteglaze.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. ilk kez gördüğüm bi ürün oldu en kısa zamanda denemeyi isterim saçlarım biraz kabarıkta çok güzel bir şekilde anlatmışsınız elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. saçların kabarıksa ve bakıma ihtiyacı varsa mutlaka denemeni tavsiye ederim harika bir ürün :)

      Sil
  5. Saç kabartmak için bir ürün yok mu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmaz mııı :) en kısa zamanda blogda tanıtacağım sevgiler :)

      Sil
  6. iyi bir site başarılarınızın devamını dilerim teşekkürler.

    YanıtlaSil