13 Ağustos 2013 Salı

***Yeni 'ler NASHİ ARGAN***

Biliyorsunuz ki Nashi Argan yağı ile tanışmam neredeyse 1 yıl önceydi :) 10 ay gibi bir sürede 100 ml 'lik şişeyi bitirdim ve sizlere ne kadar çoook memnun kaldığımdan BURADA bahsetmiştim :) 


Ben kullanırken anneminde dikkatini çekti bu misler gibi kokan bakım yağı :) Ben sipariş verirken kendi de istedi :) O nedenle iki şişe aldım :) Aslında yağ demek ne kadar doğru bilemiyorum ama asla yağlı bir his bırakmıyor saçta ve hatta ellerinizde :) Serum gibi bir şey :) Saçlarım kuaför kazasından sonra Nashi sayesinde toparlandı, kopmalara karşı kesinlikle harika bir bakım :) Her saç tipine uygun olması ve misler gibi kokması da cabası :) Özellikle tavsiye ediyorum. Şimdiye kadar kullandığım en harika saç bakım ürünü Nashi argan yağı :) 

Sacreyonu.com 'dan aldım. Fiyat, hızlı gönderi ve güvenilir bir site tavsiye ederim.

Fiyatı 59 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

4 yorum:

  1. iyi günlerde kullan. bende vanilya kutudan denemiştim bu ürünü ve çok muhteşem gerçekten

    YanıtlaSil
  2. bende sacreyonu.com dan aldım hem saçıma çok iyi geldi hemde çok ekonomik bir fiyata. şeker hem sana sacreyonu.com'a çook teşekkürler. umarım bu sitenin indirimleri hiç bitmez.

    YanıtlaSil
  3. Bende tavsiyenize uydum ve saçreyonu.com dan aldım dün kargoya verildi bugün geldi. Kullanmaya başlıyıp sonuçları yazarım. Bu arada sacreyonu.com un hizmetide çok iyiymiş. Teşekkürler

    YanıtlaSil