1 Ağustos 2013 Perşembe

Küçük bir Watsons Alışverişi

Merhabalar :) Bu aralar biraz yoğunum kusura bakmayın arkadaşlar. Ama sizleri ve blogumuda ihmal etmek istemiyorum ve fırsat buldukça sizlerle iletişimde olduğumu bildirmek istiyorum :)
Bugün Watsons' a girdim aceleyle ihtiyaç doğrultusunda bir şeyler kapıp çıktım :) Asıl amacım Blistex Med Plus almakı çünkü bu ara inanılmaz dudakalrım ve çene bölgem kuruyor. Tek kurtarıcımın Blistex olduğunu bildiğim ve evde stokları tükettiğim için artık Watsons'a uğramak şart olmuştu. Neyse efendim inanılmaz bayram indirimleri var Watsons'ta. 3al 2 ödeler mi dersiniz, Loreal ve birçok markada %50 indirimleri şöyle bir görüp ışık hızıyla çıkmam gerekti. Ama hafta sonu mutlaka tekrar uğrayacağım :) 

Gelelim benim aldıklarıma. Blistex den sonra sevgili blogger arkadaşlarımın güzel tavssiyeleri üzerine Watsons kömür siyah nokta bandı aldım en kısa zamanda gözlemleyip postunu hazırlayacağım. Sonrasında ayda bir değiştirdiğim diş fırçamı aldım. Vee tabiki ojeler :)

Siz bu ara Watsons' a uğradınız mı? Bence güzel bayram indirimini kaçırmayın:)

Sağlıkla ve bakımla kalın...



8 yorum:

  1. Hayırlı uğurlu olsun canııım. :)
    Birşey soracağım loreal fondötenlere hiç göz attın mı fiyatları hakkında bir bilgin var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) Loreal standına şöyle bir bakıp geçtim. %50 indirim yazıyordu ama fondotenlere hiç bakmadım canım.

      Sil
  2. Hayırlı olsun şeker,Burun bandındada varmıydı ındırım canım?ne kadara aldın hatırlıyorsan söylermısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım. Burun bandı indirimliydi 5,90 a düşmüş. Aslında diğer burun bantlarında da kampanya vardı 3 al 2 öde şeklinde. Ama ben bu çeşidini denemek istediğim için onlardan almadım.

      Sil
  3. iyi günlerde kullan şeker :D

    YanıtlaSil