21 Ağustos 2013 Çarşamba

Blistex Med Plus Lip Balm

Herkese kocaman bir merhaba :)
Blogumun bugünkü konuğu Blistex Med Plus Lip Balm :) Blistex' in lip balmlarını çok ama çok seviyorum. Dudaklarımı rahatlatması ayrı , bakımı ayrı bir güzel oluyor her kullanışımda :)
Bugünde yine Blistex ailesinin en gözde ürünlerinden biri olan Med Plus ile sizlerleyim :) Ürün naneli ve dudakları inanılmaz bir şekilde ferahlatıp yumuşacık yapıyor ve bu işlemi sizi yormadan sadece rahatlamanızı sağlayarak gerçekleştiriyor. Sürekli ; yaz , kış çatlayan dudaklarım Med Plus sayesinde artık yumuşacık :) Özellikle yaz aylarında dudaklarıma buz gibi bir etki sağlıyor ki bugüne kadar kullandığım hiçbir Lip Balm da bu özellik yok :) Dudaklarım ferahlarken aynı zamanda da yumuşacık oluyor :) Sevmek ne demek bayılıyorum ben bu ürüne :)) Daha öncede yine Blistex ailesinden Lip Relief ürününü tanıtmıştım burada TIK TIK!! :) Hangisi daha iyi derseniz hepsi benim bebeklerim :)))) ikisinden de vazgeçemem ancak yaz ayları için Med Plus'ın ferahlığını bir tık önde tutuyorum :)))
Siz dudaklarınızın bakımı için neler kullanıyorsunuz? Ya da favori Blistex ürününüz hangisi? Yorumlarınızı bekliyorum :))) 

Fiyatı : 8.90 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın...

5 yorum:

  1. Benim favorim kesinlikle bu<3 hele ki kışın vazgeçilmezim:)

    YanıtlaSil
  2. bende elimdekiler bir ara biterse alacagım ama onceden bende lip relief kullanıyordum. Watsons'un mentollu dudak balmını begeniyorum o da ferahlatıyor ama asıl ferahlatıcı etkiyi the balm glosslardan da gorebiliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The balm gloss'ları hiç denememiştim :) Bu güzel yorumundan sonra hemen denemeliyim :) Sevgiler

      Sil