23 Ağustos 2013 Cuma

Bitenler #4

Günün ikinci postuyla yine sizlerleyim :))
Dünkü postumda da belirtmiştim yepyeni bir bitenler postu hazırlayacağımı :) Bakalım bu seferki bitenlerden kullandıklarınız var mı? Ya da denemek istediğiniz :) Sizleri bitenler postundaki ürünler hakkında bilgilendirmekten oldukça mutluluk duyuyorum :) Hadi bakalım neler varmış ?? :)

İlk olarak devamlı bitirp yenilediğim koltukaltı rollonlarından bir tanesi :) Rexona Women güzel kuruluk sağlıyor ancak bu çiçek kokulusunu ben pek sevmedim. Fresh olanı daha iyiydi.

İkinci ürün ise benim favorim olan YVES ROCHER Coconut Body Lotion kendisi favori vücut losyonum. Yazısı burada TIKTIK ! Bittiğine gerçekten üzüldüm. Ancak bu ara hindistancevizi kokularına ara verdim. Şimdilik Johnsons Baby lotion kullanmaya başladım. En kısa zamanda dönüş yaparım Yves Rocher 'a :))

Diğer bir ürün ise çok çok severek kullandığım vanilyalı bir parfüm olan ZARA Nuit :) Çok çok severk kullandım ve çok çabuk da bitirdim. Parfüme olduğu için de oldukça kalıcı :) Ayrıntılı incelemesi burada TIKTIK ! en kısa zamanda yenilenecek !!

Vee son olarak Dalan Olive Oil el kremi çantaya atmak ve gün içerisinde kullanmak amacı ile aldığım ve hayran kaldığım el kremi. Mis gibi temizlik kokuyor. Yumuşacık elleriniz oluyor. Ben çok sevdim ve yenisini aldım bile :) Tavsiye ederim :)))

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

4 yorum:

  1. Hindistan cevizi kokusuna bayilirim! deneyecegim bu losyonu ben de:)

    YanıtlaSil
  2. Dalanı sevmedim ben çok yumuşatmadı,yeniler yoldadır heralde ;)

    YanıtlaSil
  3. merhaba blogunuzu yeni keşfettim takibinizi beklerim. :) mrsbarancetin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil