18 Nisan 2013 Perşembe

Yeni Çıkan Parfümler

Merhabalar;

Sizlere bugün biraz parfüm çılgınlığımdan bahsetmek istiyorum. Bu konuda oldukça meraklıyım. Hemen hemen her yeni çıkan parfümleri incelerim beğendiklerimi de koleksiyonuma eklerim. En kısa zamanda koleksiyonumu sizlerle paylaşacağım :) ama öncelikle yeni çıkan ve benimde denemek ve tenime uyumlarına bakmak için sabırsızlandığım parfümlerden bahsetmek istedim. Sıkı durun geliyorlar ...

DOLCE GABBANA The One Desire





Reklam yüzü scarlett johansson olan parfüm oldukça feminen. Adından da anlaşılacağı üzere parfüm kendini arzu nesnesi olarak tanımlıyor. Parfümün üst notalarında mandalina, bergamut ve inci çiçeği bulunuyor. Orta notasında sümbülteber ve alt notalarınI ise sandalağacı, vanilya, karamel ve amber oluşturuyor.
                                           
          Fiyat : 50 ml - 229 TL


ROBERTO CAVALLİ  Acqua



Işı ışıl floral bir koku. Parfümün tepe noktasında akuatik yasemin yer alıyor. Kalp notasında ise vadideki zambak portakal çiçeği akorunu hafifletiyor. Dip notasında ki musk ise tende yumuşak ve seksi bir iz bırakıyor.

      FİYAT: 75ml - 216 TL


CHLOE SEE BY CHLOE 



Parfüm floral ve meyve kokuludur. İçeriğinde, mevcut olan tepe noktasında sulu bergamut ve elma; kalp notasında yasemin ve ylang; dip notasında ise musk ve vanilya yer alıyor.

FİYAT : 50ml - 177 TL


LACOSTE EAU DE LACOSTE


Lacoste' un yeni parfüm yüzü AMY ADAMS oldu. Parfümün şişe tasarımı tenis topundan esinlenerek hazırlanmış. Üst notalarında beyaz anans, mandalina ve bergamut;  orta notasında portakal çiçeği ve yasemin; alt notasında ise sandal ağacı ve vanilya bulunuyor.

FİYAT: 50ml - 159 TL


 En kısa zamanda bu parfümlerin kokusunu bileğimde deneyip mutlaka birini seçmeliyim. Ne kadar cici duruyorlar öyle değil mi :) Beni alll !! diye bağırıyorlar :)) Evet yaz için parfüm arayışındayım bilginize arkadaşlar :)) her türlü önerinizi bekliyorum :)) Siz ne tür kokulardan hoşlanıyorsunuz ?? Tavsiyelerinizi bekliyorumm :) 

Sevgiyle ve bakımla kalın ....


















2 yorum:

  1. merhabalar,

    tam bir parfüm delisiyim bende.seçtikleriniz çok güzel.benim favorilerim chloe love, guerlain l'instant,calvin klein euphoria.blogumda da parfüm yazım var,beklerim:)
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Canımm çok teşekkürler :) Beğenmene sevindim :) hemen inceliyorum blogunu :)

    YanıtlaSil