25 Temmuz 2013 Perşembe

TONY&GUY Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

Güzel bir günden herkese merhabalar :))
Yazın denizden çıktıktan sonra saçlarınız kendi dalgasına kavuşur ya , doğal ama bir o kadar da güzel bir hal alır saçlar. İşte tamda bundan bahsediyorum artık saçlarınızın bu görüntüye kavuşması için denize girmek gerekmiyor :)) Tony and guy bizleri düşünmüş kızlar :) Doğal ama saçlarımızdaki dalgaların belirgin, kabarmadan şekil almasını sağlayan, deniz tuzu etkisi sağlayan bu ürün inanılmaz kullanışlı.


Denizden yeni çıkmışcasına belirgin ve doğal bir görünüm istiyorsanız işte size tavsiyem alın kullanın :)) neredeyse 10 gündür kullanıyorum şekillendirmek maksadı ile kullandığım için önce saçlarımı hafif nemlendiriyorum ardından bu spreyi sıkıyorum ve ellerimle şekil veriyorum. Sonuç doğal ve belirgin dalgalar :) Saçlarım düz olmasına rağmen :)) Evet sonuçta saçlarınızda tuzlu bir etki yaratıyor hafif sertleşiyor ancak diğer saç spreylerinden ve köpük gibi ürünlerden çok farklı ve güzel şekillenmiş saçlarınız oluyor :)) Mis gibi kokusu da ayrı bir güzellik katıyor :))



6 yorum:

  1. tam da benim için üretilmiş kesinlikle deneyeceğim teşekkürlerr yazı için :)

    YanıtlaSil
  2. Benim saçlarım da dalgalı ve bayılıyorum denizden çıkınca saçlarıma.Mutlaka almam lazm sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Bende de var bu urun kokusu haric pek begenemedim gibi ya:( Gerci cok kullanmadim aldigimdan bu yana iki kez tas catlasin :) ne ile nemlendiriyoraun saclarini?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kısa süre sonra saç bakım rutinimle ilgili post hazırlayacağım :) banyo sonrası saç kremi kullanıp ardından serum uyguluyorum. Ayrıntılar yeni postumda olacak. sevgiler :))

      Sil