2 Temmuz 2013 Salı

Organix Kırılma Ve Kopmalara Karşı Bakım Serumu


Merhabalar :)
Bugün sizlere harika ötesi bir saç bakım serumundan bahsedeceğim. Kendisi Organix 'in hindistancevizli serisinden. İlk olarak yapısı size oldukça ağır gelebilir. Hatta yapış yapış, ağır kokuyor diyebilirsiniz :) (ben bayılırım hindistancevizi kokusuna) Lakin bu saydıklarıma rağmen ben bu seruma bayılıyorum. Yaklaşık 20 gündür her saç yıkama sonrasında ıslak saçlarıma 1 pompa kullanıyorum, belimdeki saçlarıma bu oran yetiyor. Yalnız sadece saç uçlarına uygulamak gerekiyor.Kırık olan bölgelere. Diplere asla değirmeden kullanın. yağlanma yapabilir.



Sonuç mu ? Mükemmel demem yeterli mi acaba bilmiyorum. Eğer sizlerinde benim gibi ince telli ve saç uçları kuru yıpranmışsa derhal bu ürünü alın kullanın benim de kulağımı çınlatın :)) Şaka bir yana gerçekten oldukça memnunum. Bana 1 sene gider herhalde bu ürün. Baksanıza 20 gunde 1 parmak anca bitirebilmişim :)Kısacası boyut,performans, koku herbişeyi süper bir saç serumu :))

Fiyatı : 33-38 TL arası değişiyor.

Sağlıkla ve bakımla kalın...




11 yorum:

  1. Saçlarım kalın telli ama denemekte fayda var :)

    YanıtlaSil
  2. Nerden satın aldın? Biz nerden alabiliriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben online dermokozmetik sitesi olan hepsibulvarda.com 'dan satın aldım. Güvenli bri site tavsiye ederim :))

      Sil
  3. Gecen gün eczanede rastladım. Elimdeki ürünler bıter bıtmez denemek istiyorum bu markayı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında genel olarak markanın şampuanlarından çok memnun kalmadım ama bu ürünü harika :) Kesinlikle tavsiye ederim tatlım :*

      Sil
  4. Merhabalar :)Buralarda yeniyim blog blog geziyorum kim neler yapıyor diye :)bloğun çok yararlı oldu benim için takibe alıyorum hemen bu ürünü mutlaka denemek istiyorum saçlarım can çekişiyor ama kestirmeyeceğim inatla umarım yararlı olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaralı olabiliyorsam ne mutlu bana :))Böyle güzel yorum için teşekkür ederim canım :) Ürün gerçekten yıpranmış saçlar için bire bir :) Yalnız aşırı kullanma sonucu yağlandırabiliyor tek pompa yeterli oluyor :) Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim canım :)

      Sil
  5. hepsibulvarda.com'a baktım, diğer sitelere de göz gezdirdim ama bulamadım. Tükenmiş sanırım:) Denemek isterim. Organix ürünlerini daha önce hiç kullanmadım. Güzel bir paylaşım olmuş. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şampuanından memnun kalmadım ama bu serum gayet güzel onarıyor. Eğer saç uçlarında kopma varsa güçlendiriyor. Bu arada ben teşekkür ederim güzel yorumların için :))
      Ürüne buradan ulaşabilirsin.
      http://www.hepsibulvarda.com.tr/urunler/58/643/11700/organix-coconut-anti-breakage-milk-serum-118ml.html

      Sil