17 Temmuz 2013 Çarşamba

NASHİ ARGAN YAĞI


Herkese Merhabalar :)
Hani argan yağı mucizesi diyorlar ya işte ta kendisi :) Bu yazımda sizlere neredeyse 9-10 aydır kullandığım ve bitmesine 3 kullanımlık kadar kalan Nashi argan yağından bahsedeceğim :) 

Öncelikle geçen yıl Haziran ayında saçlarım kuaför kurbanı oldu :( Hemde mezuniyetime 1 hafta kala düşünün bendeki psikolojiyi :(( 2 gün boyunca ağladım. Belimdeki saçlarımı omuz hizasında kestirdiğim halde kırpık kırpıktı :( Neyse çıt çıt falan bir şekilde mezuniyeti atlattım. Ama saçlarım gün geçtikçe daha kötü bir hal alıyordu. Bakımsızlıktan uzamıyor, serumlar fayda etmiyordu. Araştırmalarım sonucu Nashi argan yağı ile tanıştım. saçlarımı neredeyse 1 ayda topladı. Kırpıklık yavaş yavaş yok oldu. Saçlarım canlandı ve kendi nem dengesine kavuştu. Kokusu ise muhteşem. Saçı tekrar yıkayana kadar saçta kalıyor ve harika nemli, bakımlı saçlara kavuşuyorsunuz :) 



Bu mucize ürünü sizlerle paylaşmam artık yorumlarımı bildirme vakti geldi. Ürün bitmek üzere ve ben bitenler yazısı yazmayı bile bekleyemedim. Aslında ayrıntlı olsun istedim bitenler yazısında tekrar sizlerle olacak ama :)). Evet Nashi argan bitmek üzere :( Hemen yenisini sipariş vermem gerek. Hayatımın saç bakım ürünü dememe gerek var mı bilmiyorum ama ben Nashi Argan yağına bayılıyorum :)

Saçlarım nihayet uzadı belime gelmeye başladı uzayan saçlarım Nashi sayesinde daha bakımlı ve parlak. Tabiki 2 ayda bir kırıklarımı düzenli aldırıyorum. Şuan 3 parmak kadar kaldı yanıklar uçlarda ama eskisinden çok çok daha iyi durumdalar. Düzene girdiler :)



Ben banyodan sonra saçlarımı kurutup serum şeklinde uyguluyorum. Aslında bu ürünün adı yağ kendisi saçta asla yağlı bir his bırakmıyor. Saç tarafından hemen emiliyor. Zira ellerinizde asla yağ sürmüşcesine bir kalıntı kalmıyor. Kokusu muhteşem saçınız misler gibi kokuyor.

Sonuç olarak inanılmaz güzel bir bakım Nashi argan yağı. Biliyorum piyasada oldukça fazla argan yağı diye bangır bangır bağıran ürünler var. Ancak bu ürün sertifikalı ve İtalya' dan ithal. Yani %100 orjinal. Saçlarınız açıcıdan, boya vs. gibi kimyasallardan dolayı yıpranmışsa sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Nashi argan yağını sachane.com'dan aldım 

Fiyatı :70 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın...

9 yorum:

  1. Merhabalar,yağa bayıldım Benimde röfleden yıpranmış saçlarım var..Hemen alıp deneyeceğim..Paylaşım için teşekkürler..Blogunuzu takibe aldım,güzel blog,güzel postlarr..banada beklerim..sevgiler..www.nurlumutfakta.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalacağına eminim :)Mutlaka dene :) Güzel yorumun için teşekkürler. Hemen geliyorum :))

      Sil
  2. Bu markayı bende duydum,denemek lazım.
    bende beklerim bloguma =)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten çok güzel bir ürün bende düzenli olarak kullanıyorum ki saçlarda yağ,serum tarzı şeyleri hiç sevmem ama çok memnun kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle süper :) Olumsuz yorum hiç duymadım :)

      Sil
  4. saç diplerine de sürüyor musunuz acaba?

    YanıtlaSil
  5. Argan yağını DOA Kozmetikten deneyin ve gerçek anlamda farkı görün :D Sevgiler...
    http://www.doakozmetik.com/argan-yagi-pmu14

    YanıtlaSil
  6. Nereden sipariş edebilirim hepsi burada gitti gidiyor gibi yerlerde satildigini gordum buralardaki urunlerde orjinalimidir acaba

    YanıtlaSil