19 Temmuz 2013 Cuma

Clinique Online Alışverişim :)

Merhabalar :)))
3 gün önce kendime hediye almak istedim ve sonuç gördüğünüz gibi oldu :))) Clinique ürünlerini çok seviyorum özellikle Chubby Stick'lerine bayılıyorum :)))) Neyse efendim gelelim siparişlerime.

Clinique SPF 30 face hayatımın güneş koruyucusu diyebilirim. Şöyle ki bir çok güneş kremi postu yaptım çoğundan memnun kaldım fakat bir süre sonra (2-3 ay kullanımdan sonra) anladım ki Clinique Spf 30 face kremin yerini hiçbiri tutmuyor. :)

Vee gelelim diğer aldığım ürüne, gözlerim bu ara oldukça hassas bu nedenle Clinique Cream Shaper göz kalemini aldım. 

En güzel haberi sona sakladım :) Resimde gördüğünüz diğer ürünler hediye :)))) Nasıl mı ? Sizde Clinique online alışveriş sitesinden 100 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız bu ciciler sizede hediye :) Yapmanız gereken ödeme sayfsından önceki sayfada kupon kodu yerine PRETTY kodunu yazmanız olacak :) Ne kadar şahane öyle değil mi? Ben artık bütün Clinique ürünlerimi  online alıyorum. :)) Sizlere de tavsiye ederim. Zira oldukça memnun kaldığım bir sipariş oldu.
Bütün ürünlerin ayrı ayrı inceleme postları gelecek beni takipte kalın :))))

Fiyatı : SPF 30 face cream  67 TL
            Cream Shaper göz kalemi 39 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın .....



10 yorum:

  1. Güle güle kullan canım .Sen nasıl keşfettin bu hediye olayını :):) toplamda 3 ürün hediyemi olmus oldu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :)Clinique türkiye facebook sayfasından keşfettim. Şimdi şöyle oldu 100 tl ve üzeri alışverişe 30ml nemlendirici hediye. Böyleyken kupon kodu olarak PRETTY yazıyorsun bu kodla chubby stick ve high impact rimel hediye. Sonrasında tester ürün seçiyorsun 2 tanede :))toplamda 3 ürün hediye 2 ürün de tester gelmiş oldu :))

      Sil
    2. Acaba ne kadar devam edıcek kı :D:D bayram sonuna kadar olsada harcıkları birleştirip bende alsam .Çok çok karlı bi alışveriş olmus buu

      Sil
    3. Emin olmamakla birlikte ay sonuna kadar olması lazım :) Sen yinede facebook sayfasında kendilerine bir sor tatlım hemen cevaplıyorlar :)

      Sil
  2. Gerçekten çok güzel ve karlı bir alışveriş olmuş. Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan yazılarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekküler. En kısa zamanda burada olacak :)

      Sil
  4. gulegule kullan iclerinde benimde kullandıklarım var oldukcada memnun kaldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Clinique olunca memnun kalmamak mümkün mü :)) Taşekkürler :)

      Sil