28 Temmuz 2013 Pazar

Clinique Chubby Stick 'Mega Melon

Merhabalar :))

Artık Clinique Chubby Stick'leri ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz :)) Hatta ayıla bayıla kullanıyorum Mighty Mimosa rengini yazısı için buraya bakabilirsiniz. Koleksiyonumuza yeni bir renk daha katıldı :) Veee karşınızda Mega Melon :) Chubby Stik'lerin rengi kadar onları kullanmakta oldukça zevkli :) Zaten renklerine diyecek yok :) Macaron gibiler, şeker gibiler :)


Gelelim Mega Melon rengimize :)) Sezonun favori renklerinden açık kiremit mi desem, içrisinde turuncu ışıltılar barındıran tatlı bir renk :)) Ne kadar övsem az Clinique Chubby Stikleri. Çünkü dudaklarımı inanılmaz güzel nemlendiriyor. Bir de üzerine harika renkte görsellik katıyor. Eee daha ne olsun :) Aslına bakarsanız ruj kullanmayı pek sevmem Clinique Chubby Stik renki dudak balmları favorim :) Her rengini istiyorum, hepsi benim olsun istiyorumm :)))) 
Şimdi gözüm CLİNİQUE Chubby Stick'lerin Kalem göz farlarında :) Hele de Lacivert ve Latte rengi olanına bayıldım en kısa zamanda benim olsunlar istiyorum :)))


Biliyorsunuz bu ürün en son Clinique online siparişim ile birlikte gönderildi. Seyahat boy ama orjinali ile arasında çok az bir boyut var :) Sizde 100 tl ve üzeri alışverişinizde PRETTY kodunu kullanarak bu ürüne ve maskara seyahat boyuna sahip olabilirsiniz. 

Chubby Stick Fiyatı : 49 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın....

10 yorum:

  1. Çok tatlı bi rengi var güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. renk harika iyi günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  3. Farlarıda çok güzel,kullanıyormusun..Bej rengi var ,süper..Ama Türkiyeye girmemiş..Rujlarında bütün renkleri yok,bende çok seviyorum bunları.Güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz kullanmadım farlarını en kısa zamanda almayı düşünüyorum :) Lacivert ve latte beni al diye bağırıyorlar pigmentlerini çok beğendim :)) AA bej rengi nie gelmemiş ki :( o tonlara da bayılırım :) Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. çok tatlı bi rengi var güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. çok şeker bir rengi var güle güle kulan canım :)

    YanıtlaSil