11 Temmuz 2013 Perşembe

Cilt Bakım Rutinim

Merhabalar :)
Bugün sizlere günlük cilt bakım rutinimden bahsetmek istiyorum. Ancak öncesinde cildimi tanıtmak istiyorum ve her cilt özeldir ve kendine has bakım ister demeyi ihmal etmiyorum :))
Evett arkadaşlar resimde gördüğünüz ürünler benim cilt bakım rutinimi oluşturuyor. Genel anlamda oldukça memnun olduğum ürünler. Hadi hep birlikte tanıyalım kendilerini :))


1) La-Roche Posay Effaclar Hassas cildimi güzel bir şekilde arındırıyor. Jel kıvamını elime alıp köpürttükten sonra cildime uygulayıp duruluyorum. Cildimde hiçbir hassasiyete neden olmuyor. Beğendiğim bir ürün. Az kaldı bundan sonra deneyeceğim ürünlerim var onları bitiri bitirmez yenisini alacağım.

2) Dermalogica Daily Microfoliant Kendisine hayran olduğum markanın hayran olduğum ürünlerinden bir tanesi. Siyah nokta probleminiz mi var? Burnunuzun üzeri çilek gibi mi görünüyor? Aradığınız ürün işte bu. Bayılarak kullanıyorum :) Başta fiyatı pahalı gelebilir ama ürün bana en az 8-10 ay gidiyor. Bu seyahat boyu. Gerçek boyu daha büyük ve emin olun uzun zaman kullanacağınız vazgeçemeyeceğiniz bir yumuşacık toz halinde peeling yapılı arındırıcı olacak :))

3) Bioderma Sebium H2O Artık bu ürünü hepimiz iyi biliyoruz. Severek kullanıyoruz. Yüz yıkamaya üşendiğimiz zamanlarda bile elimiz bu ürüne gidiyor öyle değil mi kızlar :)) Ben genelde cildimi temizledikten sonra kullanıyorum. Bir nevi tonik görevi :)) 

4) Bioderma Sebium Hydra Veee son olarak gelelim nemlendiricimize :)) Aslında sürekli değiştiririm nemlendiricimi. Bu ürünü de sevdim. Hassan cildimi nemlendiriyor. Ancak çok çok süper, harika diyemem :) Normal bir nemlendirici isterseniz alın kullanın :) Yapısı hafif yaz aylarında iyi bir alternatif :))

Sağlıkla ve bakımla kalın ...

10 yorum:

  1. Biodermalar hepimizin dolabında mevcut :)
    Dermalogica Daily Microfoliantı merak ettim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demirbaşımız H2O 'lar :))
      Dermalogica Daily Microfoliant mucize bir ürün tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Bioderma Sensibio H2O dan öncesini hatırlamıyorum:D

    YanıtlaSil
  3. çok güzel ürünler , paylaşım için teşekkürler, izlemedesin sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Merhaba :) seni mimledim .Yapmak itersen ;

    http://senistiyorruj.blogspot.com/2013/07/ilk-mim-who-am-i.html

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. http://nur-ela-m.blogspot.com/ bloğuma beklerim sevgiler... :)

    YanıtlaSil