1 Temmuz 2013 Pazartesi

Bitenler # 1 #

Merhabalar :)

Blogumda ilk bitenler postu yayınlamaktan gururu duyuyorum :) Aslında daha çok biten ürün olması gerekiyordu ama ya yanlışlıkla çöpe gittiler ya da bir yerlerde unutup geldim :( Bu sebeple şimdilik bu kadarlar :)))



İlk ürünümüz olan Nivea Clean Deeper İçerisinde minik tanecikleri olan bir temizleyici kendisi. İçerisinde minik tanecikleri bulunuyordu. Aslına bakarsanız cildimi fazla arındırdığını düşünmüyorum. Geriye sanki deterjanla yıkanmış yapış yapış bir cilt kalıyordu. Neyse uzun çabalar sonunda bitirdim. Bir daha almam.



Ben tam bir roll on delisiyim olmadan olmaz yani :) Ter kokuyor muyum hayır ama kendimi güvende hissediyorum. İnsanız nihayetinde her an her şey olabilir :)) Severek kullandım zaten yedekliyimdir. Rexona da iyi bir marka seviyorum. Lakin bu tür ürünlerde sürekli markaları değişikli kullanmayı seviyorum. 



Isana saç köpüğü rossmann marketler de satılan bir ürün. Yazın seviyorum bu tür saç köpüklerini. Saç şekillendirirken rahat oluyor. Bence bu ürün gayet iyi markalarla yarışacak kalitede. Asla saçımda kalıntı bırakmadı yenisini alırım. 



Gelelim son biten ürünümüze Yardley parfüm :) Biliyorsunuz ki bu parfümü anneler günü indiriminden Gratis'ten almıştım. Bu tür parfümlerde kalıcılık aramayın :) Kolonya kıvamında kokusu güzeldi. Ama yerine başkasını aldım. Kalıcı deil ama kolonya vari bir parfüm tavsiye ederim.

Sevgiyle ve bakımla kalın.....

4 yorum:

  1. ısana köpük denemek istedim. saçlarım çok zor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemelisin <3 kabarık saçları güzel yatıştırıyor :))

      Sil
  2. Isana köpüğü deneyebilirim aslında yakınımda Rossmann var♥
    Bitenler yazılarını okumaya bayılıyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaz için güzel şekillendiriyor :) Çok çok teşekkür ederim:)

      Sil