7 Temmuz 2013 Pazar

Bioderma Sebium H2O

Günün ikinci postuyla sizlerleyim. Uzun zamandır bayılarak kullandığım hatta kullandığım bu kaçıncı şişe bilemediğim bir ürüne nasıl olurda blogumda ayrıntılı yer verememişim vallahi şaşırdım kendime :)



Neyse efendim hemen anlatmaya başlayayım. Öncelikli olarak çoğu kişinin severek kullandığı Bioderma Sebium H2O cildi çok güzel temizliyor. Hele ki benim gibi oldukça hassas, T bölgesi yağlı bir cilde sahipseniz, bir çoğunuz severek kullanacaksınız buna eminim. Şöyle ki her cilt özeldir. Her zaman yineliyorum. Mutlaka deneme ürünü kullanıp alın cilt bakım ürünlerinizi ve hatta bu gibi temizleyicilerinizi :)

Yaşım 24 ve şimdiye kadar hiç fondöten, pudra vs kullanmadım desem bana şaşırır mısınız ? :)) Sadece deneme amaçlı BB krem kullanmışlığım var onunda sayısı 3 ü geçmez :)) Bronz pudralarımı ise allık olarak kullanırım :)) Sanki yüzümde maske varmış ve her dakika cildime zarar veriyormuş hissine kapılıyorum :) 


Ben ürünü genelde şu şekilde uyguluyorum. Temizlenmiş cildimi, pamuk yardımıyla ürün ile siliyorum. Cildimi inanılmaz arınmış ve güzel hissediyorum. En favori ürünlerimden biri kendisi :)) Ayrıca çeşitli dermokozmetik sitelerinde 1 alana 1 bedava şeklinde kampanyalar oluyor. Kaçırmayın derim :))


Fiyatı : 500ml - 60 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

5 yorum:

  1. Sensibio olanını kullanıyorum. Acaba bioderma bu ürünü çıkarmadan biz ne yapıyorduk:)

    YanıtlaSil
  2. H2O kullanıyorum bende. Yalnız su urunun de fırsat paketini yapsalar fena olmayacak:) bende de en kuçuk boyundan var sebium olanın.

    YanıtlaSil
  3. Yanlış hatırlamıyorsam dermostil.com da bu ürünün de fırsat paketi olacaktı bir bakıver istersen canım :)

    YanıtlaSil