12 Temmuz 2013 Cuma

Ben de MİMLENDİM :)

Bugün senistiyorruj.blogspot blogunun sahibesi sevgili Merve tarafından mimlendim dostlar :) Kendimi sizlere en ayrıntılı şekilde tanıtmak sevdiğim,hoşlandığım ve yine sevmediğim hatta hoşlanmadığım birçok şey hakkında yazacağım :))

Hadi başlayalım :))

Ben ayşe 1989  doğumluyum. Aslında blog dünyasında yeni sayılırım. Sağlıkla ve bakımla kalın, sağlıkla ve sevgiyle kalın sloganlarımla Nisan ayından beri sizlerle birlikteyim :)) Yeni ürünler deneyip bunu sizlerle ve etrafımdaki insanlarla paylaşmayı çok seviyorum. Blog yazma fikrimde bir nevi bu sebepten doğdu. Bir ürün hakkında ne kadar çok yorum varsa (olumlu yada olumsuz ) denemeden iyi bir örnek teşkil ediyor. Sonuçta biz bloggerlar arasındaki dialog ve dostluk ortamı beni sürekli sizlerle olmaya teşvik ediyor :)

Blogumun ismi tamamen doğaçlama olaraka ortaya çıktı. Şekerli bişiler olsun derken renkli de olsun dedim ve Şekerengi ortaya çıktı :)) Hatta sonrasında araştırdım böyle bir kelime var mı, anlamı nedir diye. Evet bir anlamı varmış ve kavuniçi rengi demekmiş :) Güzel bir tesadüf oldu benim için. 

Blogumun Header sahibesi sevgili Shemellon. Bloguma gösterdiği ilgi ve samimiyeti gerçekten tarifsiz hemde tüm bunları karşılık beklemeden yapması ise ne kadar güzel bir insan olduğunun göstergesi :))

En sevdiğim makyaj ürünlerim : Clinique Chubby Stick , Guerlain bronzer ve Lancome göz kalemi.

Kişiliğim hakkında sizlere bilgi vermem gerekirse :) İnanılmaz titiz bir insanım.Yani titizlik boyutum bazen beni bile sinir ederken etrafımdakileri siz düşünün. Hal böyle olunca kimseyi bulmayan hastalık, mikrop ne varsa gelir beni bulur :))) Müzik dinlemeyi ve dans etmeyi çok severim :) Yerimde pek duramam. Sürekli kendime bir uğraş bulurum. Bazen bir şeye takarım da takarım sonucu ne olursa olsun o istyediğim olacak bazen hırslarıma yenik düşebiliyorum. Aslında bu benim en kötü huyum. Olmuyorsa akışına bırakmak lazım :) Bu huyumu yeni yeni atlatıyorum. Artık kolay kolay hiçbir şeye sinirlenmiyorum :) Baktım sonuç aynı boşverrr diyorum:) Hele de insanlara karşı inanılmaz pozitif olmaya başladım. :)

En son okuduğum kitap : Debbie Macomber Melekler korusun. Tavsiye ederim :)

Benden bu kadar umarım kendimi sizlere ayrıntılı ve düzgün bir şekilde anlatabilmişimdir :) Beni mimleyen sevgili Merve'ye de buradan sevgilerimi göndermek istiyorum :))

Sağlıkla ve bakımla kalın :)


2 yorum:

  1. Seni tanımak güzeldi canım:) blogumada beklerim
    suvemakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil