30 Temmuz 2013 Salı

Maybelline Color Tattoo 'On and On Bronze

Merhabalar :) 
Tatile günler kalmışken heyecan ve mutluluk hat safhada :) Malum bayram tatilinde deniz, kum, güneş buluşmasında bende yerimi almayı umuyorum :)


Bugün sizlere rengine bayılarak aldığım ve günlük makyajım da kullanacağım bir fardan bahsetmek istiyorum :) Tabi ki Maybelline Color Tattoo göz farı :) Rengi ise tam benlik bronz kahve :) İnanılmaz canlı ıslak bir efekt veriyor :) Bu senenin modasına ayak uydurmak lazım :) Uzun zamandır bu tür makyajlarda aklım kalıyordu. Maybelline ile sonuca vardım :) Rengine öldüm, bittim.

Ewet sizlerde yukarıdaki swatch'da rengi ayrıntılı bir şekilde gözlemleyebilirsiniz :) Bu tür farları seviyorsanız mutlaka alın derim :) Çok memnun kaldım. Yapısı yumuşacık ve en önemlisi 24 saat kalıcı olması :)

 Fiyatı :7.90 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın....


29 Temmuz 2013 Pazartesi

#4 Günün Ojesi Flormar '420

Evett bugünkü ojemiz Flormar 420 nolu oje. Bence Flormar Oje renklerinde çığır açtı ve dünya markası olmada ilerliyor. Bakar mısınız ne kadar canlı bir renk :) Aslında renk daha neon resimde ancak bu kadar çıkabildi. Umarım beğenirsiniz :)

Sevgiyle ve bakımla kalın ....

Bio Nesia Argan ve Zeytin Yağlı El ve Vücut Losyonu

Merhabalar :) 
Hepimiz için mutlu güzel bir gün olması dileğiyle :) Bugünkü konuğum Bio Nesia el ve vücut losyonu :)) Bildiğiniz üzere kendisini LilaKutu' dan sipariş vermiştim ve iyi ki de almışım. Harika bir ürün. Lilakutu bizleri ne kadar doğal ve güzel ürünlerle tanıştırıyor öyle değil mi? Oldukça memnun kaldığım bir alışverişimdi yazısı için TıkTIK. 2 aylık kullanımdan sonra artık yorumlayabilirim :))

Gelelim Bio Nesia el ve vücut losyonumuza yapısı oldukça güzel ve cilde harika nem sağlıyor. Pamuk gibi yumuşacık olyor elleriniz vücudunuz :)) Kokusu yok denecek kadar az. Bu tür ürünlerde koku olmaması bence ideal çünkü ürün gerçekten %100 doğal ise alkol yok demektir bu da demek oluyor ki kokusuz. Aslına bakarsanız vücudum için 2 kez kullandım. Çünkü bitsin istemiyorum :)) Zira ambalaj boyutu vücut losyonu için oldukça küçük :) Genelde ellerimde ve dirseklerimde kullanıyorum inanılmaz bakım sağlıyor. Ürün dermatolojik testen geçirilmiş %100 doğal içerikli bir ürün. Zaten ilk kullanımınızda hemen farkı anlıyorsunuz :) Doğallığı yaşıyorsunuz :)
Bio Nesia az kaldı bitiyor :(( Gördüğünüz gibi kalan ürün beni maksimum 1 ay daha idare eder.

Ürünün kıvamını yukarıdaki resimde görebilirsiniz. Biter bitmez yenisini alacağım bir ürün. Oldukça memnun kaldım. Bio Nesia el ve vücut losyonunu herkese tavsiye ediyorum. 

Fiyatı 25 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ...

28 Temmuz 2013 Pazar

Clinique Chubby Stick 'Mega Melon

Merhabalar :))

Artık Clinique Chubby Stick'leri ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz :)) Hatta ayıla bayıla kullanıyorum Mighty Mimosa rengini yazısı için buraya bakabilirsiniz. Koleksiyonumuza yeni bir renk daha katıldı :) Veee karşınızda Mega Melon :) Chubby Stik'lerin rengi kadar onları kullanmakta oldukça zevkli :) Zaten renklerine diyecek yok :) Macaron gibiler, şeker gibiler :)


Gelelim Mega Melon rengimize :)) Sezonun favori renklerinden açık kiremit mi desem, içrisinde turuncu ışıltılar barındıran tatlı bir renk :)) Ne kadar övsem az Clinique Chubby Stikleri. Çünkü dudaklarımı inanılmaz güzel nemlendiriyor. Bir de üzerine harika renkte görsellik katıyor. Eee daha ne olsun :) Aslına bakarsanız ruj kullanmayı pek sevmem Clinique Chubby Stik renki dudak balmları favorim :) Her rengini istiyorum, hepsi benim olsun istiyorumm :)))) 
Şimdi gözüm CLİNİQUE Chubby Stick'lerin Kalem göz farlarında :) Hele de Lacivert ve Latte rengi olanına bayıldım en kısa zamanda benim olsunlar istiyorum :)))


Biliyorsunuz bu ürün en son Clinique online siparişim ile birlikte gönderildi. Seyahat boy ama orjinali ile arasında çok az bir boyut var :) Sizde 100 tl ve üzeri alışverişinizde PRETTY kodunu kullanarak bu ürüne ve maskara seyahat boyuna sahip olabilirsiniz. 

Chubby Stick Fiyatı : 49 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın....

25 Temmuz 2013 Perşembe

TONY&GUY Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Sprey

Güzel bir günden herkese merhabalar :))
Yazın denizden çıktıktan sonra saçlarınız kendi dalgasına kavuşur ya , doğal ama bir o kadar da güzel bir hal alır saçlar. İşte tamda bundan bahsediyorum artık saçlarınızın bu görüntüye kavuşması için denize girmek gerekmiyor :)) Tony and guy bizleri düşünmüş kızlar :) Doğal ama saçlarımızdaki dalgaların belirgin, kabarmadan şekil almasını sağlayan, deniz tuzu etkisi sağlayan bu ürün inanılmaz kullanışlı.


Denizden yeni çıkmışcasına belirgin ve doğal bir görünüm istiyorsanız işte size tavsiyem alın kullanın :)) neredeyse 10 gündür kullanıyorum şekillendirmek maksadı ile kullandığım için önce saçlarımı hafif nemlendiriyorum ardından bu spreyi sıkıyorum ve ellerimle şekil veriyorum. Sonuç doğal ve belirgin dalgalar :) Saçlarım düz olmasına rağmen :)) Evet sonuçta saçlarınızda tuzlu bir etki yaratıyor hafif sertleşiyor ancak diğer saç spreylerinden ve köpük gibi ürünlerden çok farklı ve güzel şekillenmiş saçlarınız oluyor :)) Mis gibi kokusu da ayrı bir güzellik katıyor :))



24 Temmuz 2013 Çarşamba

#3 Günün Ojesi Flormar 'LS01


Vee bugünün ojesi Flormar Light Summer koleksiyonundan LS01 şeker gibi bir lila, tırnakta şahane duruyor :)) Ben Flormar'ın Light Summer ojelerine bayıldım. Yapısı, renkleri, duruşu bir harika, sade ve şık :)) Mutlaka denemelisiniz :)) Bu seriyi kimler denedi ???? Bana yazın olur mu :)))

Sağlıkla ve bakımla kalın....

# 2 BİTENLER

Merhabalar :)
Yeni bir bitenler postuyla sizlerleyim :) Az ama öz bir bitenler yazısı olacak :) Hadi buyurun bakalım..

1) Nashi Argan Yağı Bu saç bakım yağından ne kadar memnun kaldığımı biliyorsunuz :) Yazısı burada TIK TIK !
2) La Roche Posay Tolariane Kendisi makyaj temizleme sütü deneme boy ama 3 ay kadar kullanabildim :) Şöyle ki pek memnun kalmadım hassas ciltler için olmasına rağmen göz çevremde batma kızarıklık vs. oldu yüz için kullandım genelde sorun yaşamadım ama öyle aman aman bir ürün değil. Tam boyunu almayı düşünmüyorum.
3)Sensodyne Ferah Nefes Diş macununda favori markam her çeşidini severek kullandım. Sürekli bitenlerde görebileceğiniz ürünüm olur kendisi :) Yedekli çalışıyorum hemen yenilendi :) Oldukça memnunum.
4)Avon Planet Spa Soyulabilen Yüz Maskesi Severek kullandığım tam bir siyah nokta sökücü kendisi :) Çok çok severek kullandım bu maskeyi bittiğine çok üzüldüm. Çünkü yeni katalogda bulamadım ama buna benzer jel kıvamlısını aldım bakalım o da aynı performansı sergileyebilecek mi?

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

23 Temmuz 2013 Salı

Clinique Cream Shaper Göz Kalemi

Merhabalar :) 
Bugün günüme Clinique göz kalemi ile başlayınca yazısını yazmazsam olmazdı :) Rengi harika bir kahve :) Açıkçası siyah kalem bana yakışmıyor :) Bu neden le koyu kahve yumuşak ama akmayan göz kalemlerini tercih ediyorum :) Bir de bu ara hassas olan gözlerime Clinique göz kalemi çare oldu

:) Kaşıntı vs gibi durumlarla karşılaşmadım :) Ayrıca yapısı çok çok güzel asla akma falan olmuyor gayet sabah sürdüğüm kalem akşama kadar aynı kalıyor :) Kısacası Clinique Cream Shaper göz kaleminden çok memnun kaldım :) Tavsiye ederim :)


Fiyatı : 39 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın......

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Tatilde DOVE Size Baksın.. Siz Keyfinize Bakın :)

Aranızda seyahat boy ürünleri sevmeyen var mı??? Hayırrrr dediğinizi duyabiliyorum :) Ben sevmekle kalmayıp, hayran oluyorum bu minik boy ürünlere. Resmen hayatımı kolaylaştırıyorlar :)) Özellikle seyahat, tatil vs gibi zamanlarda vazgeçilmez oluyorlar. Hele ki ürünler Dove ise misler gibi kokan bir seyahat paketiniz oluyor :)))



Paketimize gelelim;
içerisinde Dove cream bar sabun, duş jeli, deodorant ve şampuan bulunuyor. Daha ne olsun değil mi? Dove ile tatilin keyfi bir başka :) 



Biliyorsunuz bayramda tattilde olacağım şimdiden hazırlıklarıma başladım bile :)) Gelelim bu şirin mi şirin paketi nerden aldığıma aslında aldım denemez. Şöyle ki bu ara KOTON mağazalarına uğrayanlarınız bilir 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde resimde gördüğünüz Dove seti hediye ediyorlar :) Bende tatil öncesi KOTON alışverişimi yaptım, hediyemi kaptım :)))

Sağlıkla ve bakımla kalın....

19 Temmuz 2013 Cuma

Clinique Online Alışverişim :)

Merhabalar :)))
3 gün önce kendime hediye almak istedim ve sonuç gördüğünüz gibi oldu :))) Clinique ürünlerini çok seviyorum özellikle Chubby Stick'lerine bayılıyorum :)))) Neyse efendim gelelim siparişlerime.

Clinique SPF 30 face hayatımın güneş koruyucusu diyebilirim. Şöyle ki bir çok güneş kremi postu yaptım çoğundan memnun kaldım fakat bir süre sonra (2-3 ay kullanımdan sonra) anladım ki Clinique Spf 30 face kremin yerini hiçbiri tutmuyor. :)

Vee gelelim diğer aldığım ürüne, gözlerim bu ara oldukça hassas bu nedenle Clinique Cream Shaper göz kalemini aldım. 

En güzel haberi sona sakladım :) Resimde gördüğünüz diğer ürünler hediye :)))) Nasıl mı ? Sizde Clinique online alışveriş sitesinden 100 TL ve üzeri alışveriş yaparsanız bu ciciler sizede hediye :) Yapmanız gereken ödeme sayfsından önceki sayfada kupon kodu yerine PRETTY kodunu yazmanız olacak :) Ne kadar şahane öyle değil mi? Ben artık bütün Clinique ürünlerimi  online alıyorum. :)) Sizlere de tavsiye ederim. Zira oldukça memnun kaldığım bir sipariş oldu.
Bütün ürünlerin ayrı ayrı inceleme postları gelecek beni takipte kalın :))))

Fiyatı : SPF 30 face cream  67 TL
            Cream Shaper göz kalemi 39 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın .....



18 Temmuz 2013 Perşembe

GRATİS 4. YAŞ İNDİRİMİ :)))))

Merhabalar :)) Bu bir indirim haberidir. Duymayan kalmasın :)))) CUMA CUMARTESİ VE PAZAR günleri boyunca Gratis'in 4. yaşını kutlaması itibariyle üç gün boyunca indirim ilan etti :))
Koşun durmayın. Gratis cennettir, candır :))))

17 Temmuz 2013 Çarşamba

#2 Günün Ojesi Flormar LS09

Bundan böyle hergün yeni bir oje ile karşınızdayım :) Bugünkü konuğum alışveriş postumda görüdğünüz Flormar'ın Light Summer koleksiyonundan LS09 oje :) Rengi harika, sade ama şık bir oje istiyorsanız tavsiye ederim :)


Sevgiyle ve bakımla kalın....

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: DermoMarket Hediye Çekilişi

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: DermoMarket Hediye Çekilişi: Dermarket.Com  ile Düzenlediğimiz Bu Yeni Hediye Çekilişine  Katılmak İster misiniz?  1 Kişiye 5 Hediye Dermo Market , zengi...

NASHİ ARGAN YAĞI


Herkese Merhabalar :)
Hani argan yağı mucizesi diyorlar ya işte ta kendisi :) Bu yazımda sizlere neredeyse 9-10 aydır kullandığım ve bitmesine 3 kullanımlık kadar kalan Nashi argan yağından bahsedeceğim :) 

Öncelikle geçen yıl Haziran ayında saçlarım kuaför kurbanı oldu :( Hemde mezuniyetime 1 hafta kala düşünün bendeki psikolojiyi :(( 2 gün boyunca ağladım. Belimdeki saçlarımı omuz hizasında kestirdiğim halde kırpık kırpıktı :( Neyse çıt çıt falan bir şekilde mezuniyeti atlattım. Ama saçlarım gün geçtikçe daha kötü bir hal alıyordu. Bakımsızlıktan uzamıyor, serumlar fayda etmiyordu. Araştırmalarım sonucu Nashi argan yağı ile tanıştım. saçlarımı neredeyse 1 ayda topladı. Kırpıklık yavaş yavaş yok oldu. Saçlarım canlandı ve kendi nem dengesine kavuştu. Kokusu ise muhteşem. Saçı tekrar yıkayana kadar saçta kalıyor ve harika nemli, bakımlı saçlara kavuşuyorsunuz :) 



Bu mucize ürünü sizlerle paylaşmam artık yorumlarımı bildirme vakti geldi. Ürün bitmek üzere ve ben bitenler yazısı yazmayı bile bekleyemedim. Aslında ayrıntlı olsun istedim bitenler yazısında tekrar sizlerle olacak ama :)). Evet Nashi argan bitmek üzere :( Hemen yenisini sipariş vermem gerek. Hayatımın saç bakım ürünü dememe gerek var mı bilmiyorum ama ben Nashi Argan yağına bayılıyorum :)

Saçlarım nihayet uzadı belime gelmeye başladı uzayan saçlarım Nashi sayesinde daha bakımlı ve parlak. Tabiki 2 ayda bir kırıklarımı düzenli aldırıyorum. Şuan 3 parmak kadar kaldı yanıklar uçlarda ama eskisinden çok çok daha iyi durumdalar. Düzene girdiler :)



Ben banyodan sonra saçlarımı kurutup serum şeklinde uyguluyorum. Aslında bu ürünün adı yağ kendisi saçta asla yağlı bir his bırakmıyor. Saç tarafından hemen emiliyor. Zira ellerinizde asla yağ sürmüşcesine bir kalıntı kalmıyor. Kokusu muhteşem saçınız misler gibi kokuyor.

Sonuç olarak inanılmaz güzel bir bakım Nashi argan yağı. Biliyorum piyasada oldukça fazla argan yağı diye bangır bangır bağıran ürünler var. Ancak bu ürün sertifikalı ve İtalya' dan ithal. Yani %100 orjinal. Saçlarınız açıcıdan, boya vs. gibi kimyasallardan dolayı yıpranmışsa sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Nashi argan yağını sachane.com'dan aldım 

Fiyatı :70 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın...

16 Temmuz 2013 Salı

#1 Günün ojesi Golden Lady 366'


Günün ojesiyle sizlere tekrar merhaba demek istedim. Golden Lady 366 rengi pembe alttonlu koyu mor :) Severek sürdüm güzel bir oje :) Biraz geç kurusada rengi için denenebilir :) Bundan sonra hergün oje postu yapmayı planlıyorum :) Bu ara ojelere taktım hadi hayırlısı :)) Umarım beğenirsiniz :)

Sevgiyle ve bakımla kalın ....

ZARA Nuit Parfüme

Günaydınlarrr :)

Bu güzel, sıcak ama huzurlu günde yine sizlerleyim :) Buguünkü konuğumuz Zara Nuit Parfüme.
Artık beni takip eden arkadaşlar biliyorsunuz ki günlük (özellikle de yazın) bu tür parfümleri kullanmayı seviyorum :) Zira pahalı olanlara günlük kıyamıyorum da :)


Gelelim Zara Nuit Parfüme nasıl kokuyor :) Ben diyeyim vanilya, siz deyin kakao, tatlı çikolata :) Öyle ağır bir koku değil asla :) Ama tam tarif de edemiyorum :) Bence harika bir koku :) Genel olarak Zara'nın parfümleri oldukça kalıcı ve fresh kokular :) Deneyen bilir :) Bir de bitmek bilmeyen büyük ml olması ve şişe tasarımlarının sadeliği insanı cezbediyor resmen :) Ben çok seviyorum Özellikle Nuit olanını :) Benim gibi parfüm bağımlılarına tavsiye olunur :) En kısa zamanda Zara parfüme' lerden mutlaka deneyin :) Çok çeşitli kokular mevcut, eminim kendinize uyan en az bir tane olacaktır :) 

Fiyatı :29.90

Sağlıkla ve bakımla kalın...

15 Temmuz 2013 Pazartesi

Yeni Ciciler :)

Günün ikinci postuyla yine sizlerleyim :)
Küçücük minicik bir alışverişle aldıklarımı paylaşmak istedim sizlerle :) Uzun zamandır Flormar 'ın Light Summer koleksiyonundan ojeleri merak ediyordum nihayet 2 rengi benim oldular :)
Seri öyle güzel pastel ama şeffaf ojelerden oluşuyor ki anlatamam. Aldığım renkler krem rengi olan LS09 , lilaya dönük olan LS01.


Kalyon ojeleri ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz :) Yeni bir renk daha eklendi :) Diğer ürün ise, Bebak havuç kremi 2 faktörlü (tabi öncesinde 30 faktör sürülecek ) inanılmaz güzel bronzlaştırıyor sonrasında 3 aya yakın bronz geziyorum oldukça iyi :) Bence sütlerden ziyade böyle vazelinimsi, krem yağlar daha etkili bronzlaşma sağlıyor. Geçen yıl Marmara kakao yağını kullandım süperdi :) bu yılda Bebak deneyelim dedim :) Malum bu bayram deniz, kum ,güneşle olacağım :) şimdiden hazırlık yapıyorum :)))
Ojelerin swatch'ları en kısa zamanda sizlerle olacak :) Beni takipte kalın :)))

Sağlıkla ve bakımla kalın...

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: Lila Kutuyla Şartsız Hediye Çekilişi

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: Lila Kutuyla Şartsız Hediye Çekilişi: Şartsız Hediye Çekilişine Katılmak İster misiniz ?  Katılmak için hiçbir şart yok.  Dileyen herkes çekilişe katılabilir. Bu konunun...

Essence Floral Grunge Somon Rengi Oje

Merhabalar:)
Bugün sizlere yeni aldığım ve uzun zamandır denemek için sabırsızlandığım bir ojeden bahsetmek istiyorum. Essence markasının Floral Grunge koleksiyonuna ait somon rengi oje kendileri :) Bu renk ojeler ellerimin rengini inanılmaz koyu gösterirken bu ojede böyle bir durumla karşılaşmadım ve bu beni oldukça memnun etti. Aslında ten rengim açık kumral bu renk ojelerin genelinde aynı sorunu yaşıyordum ellerimin rengini inanılmaz koyu gösteriyorlardı bu sebepten bir de Essence 'e şans vermek istedim ve benden tam not aldı :)


Ojenin artılarına gelince; sürüldükten sonra inanılmaz çabuk kuruyor. 3 kat sürdükten sonra bile hızlı kuruma devam ediyor. Genelde ojelerde 3 kat sürdükten sonra kurumama problemi yaşarım bunda öyle bir şey olmadı. Aksine pırıl pırıl hiç bozulmadan kaldı. Yapısı oldukça güzel ve parlak ancak ilk katta çizgilenme olabiliyor. 3. katta bu rengi tam olarak alabiliyorsunuz :) Capcanlı, tam yaz rengi bir oje :)  

Essence marka ürünleri Gratis ve Rossman' lar da bulabilirsiniz :)

Fiyatı :2,50 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın....

12 Temmuz 2013 Cuma

Ben de MİMLENDİM :)

Bugün senistiyorruj.blogspot blogunun sahibesi sevgili Merve tarafından mimlendim dostlar :) Kendimi sizlere en ayrıntılı şekilde tanıtmak sevdiğim,hoşlandığım ve yine sevmediğim hatta hoşlanmadığım birçok şey hakkında yazacağım :))

Hadi başlayalım :))

Ben ayşe 1989  doğumluyum. Aslında blog dünyasında yeni sayılırım. Sağlıkla ve bakımla kalın, sağlıkla ve sevgiyle kalın sloganlarımla Nisan ayından beri sizlerle birlikteyim :)) Yeni ürünler deneyip bunu sizlerle ve etrafımdaki insanlarla paylaşmayı çok seviyorum. Blog yazma fikrimde bir nevi bu sebepten doğdu. Bir ürün hakkında ne kadar çok yorum varsa (olumlu yada olumsuz ) denemeden iyi bir örnek teşkil ediyor. Sonuçta biz bloggerlar arasındaki dialog ve dostluk ortamı beni sürekli sizlerle olmaya teşvik ediyor :)

Blogumun ismi tamamen doğaçlama olaraka ortaya çıktı. Şekerli bişiler olsun derken renkli de olsun dedim ve Şekerengi ortaya çıktı :)) Hatta sonrasında araştırdım böyle bir kelime var mı, anlamı nedir diye. Evet bir anlamı varmış ve kavuniçi rengi demekmiş :) Güzel bir tesadüf oldu benim için. 

Blogumun Header sahibesi sevgili Shemellon. Bloguma gösterdiği ilgi ve samimiyeti gerçekten tarifsiz hemde tüm bunları karşılık beklemeden yapması ise ne kadar güzel bir insan olduğunun göstergesi :))

En sevdiğim makyaj ürünlerim : Clinique Chubby Stick , Guerlain bronzer ve Lancome göz kalemi.

Kişiliğim hakkında sizlere bilgi vermem gerekirse :) İnanılmaz titiz bir insanım.Yani titizlik boyutum bazen beni bile sinir ederken etrafımdakileri siz düşünün. Hal böyle olunca kimseyi bulmayan hastalık, mikrop ne varsa gelir beni bulur :))) Müzik dinlemeyi ve dans etmeyi çok severim :) Yerimde pek duramam. Sürekli kendime bir uğraş bulurum. Bazen bir şeye takarım da takarım sonucu ne olursa olsun o istyediğim olacak bazen hırslarıma yenik düşebiliyorum. Aslında bu benim en kötü huyum. Olmuyorsa akışına bırakmak lazım :) Bu huyumu yeni yeni atlatıyorum. Artık kolay kolay hiçbir şeye sinirlenmiyorum :) Baktım sonuç aynı boşverrr diyorum:) Hele de insanlara karşı inanılmaz pozitif olmaya başladım. :)

En son okuduğum kitap : Debbie Macomber Melekler korusun. Tavsiye ederim :)

Benden bu kadar umarım kendimi sizlere ayrıntılı ve düzgün bir şekilde anlatabilmişimdir :) Beni mimleyen sevgili Merve'ye de buradan sevgilerimi göndermek istiyorum :))

Sağlıkla ve bakımla kalın :)


11 Temmuz 2013 Perşembe

Cilt Bakım Rutinim

Merhabalar :)
Bugün sizlere günlük cilt bakım rutinimden bahsetmek istiyorum. Ancak öncesinde cildimi tanıtmak istiyorum ve her cilt özeldir ve kendine has bakım ister demeyi ihmal etmiyorum :))
Evett arkadaşlar resimde gördüğünüz ürünler benim cilt bakım rutinimi oluşturuyor. Genel anlamda oldukça memnun olduğum ürünler. Hadi hep birlikte tanıyalım kendilerini :))


1) La-Roche Posay Effaclar Hassas cildimi güzel bir şekilde arındırıyor. Jel kıvamını elime alıp köpürttükten sonra cildime uygulayıp duruluyorum. Cildimde hiçbir hassasiyete neden olmuyor. Beğendiğim bir ürün. Az kaldı bundan sonra deneyeceğim ürünlerim var onları bitiri bitirmez yenisini alacağım.

2) Dermalogica Daily Microfoliant Kendisine hayran olduğum markanın hayran olduğum ürünlerinden bir tanesi. Siyah nokta probleminiz mi var? Burnunuzun üzeri çilek gibi mi görünüyor? Aradığınız ürün işte bu. Bayılarak kullanıyorum :) Başta fiyatı pahalı gelebilir ama ürün bana en az 8-10 ay gidiyor. Bu seyahat boyu. Gerçek boyu daha büyük ve emin olun uzun zaman kullanacağınız vazgeçemeyeceğiniz bir yumuşacık toz halinde peeling yapılı arındırıcı olacak :))

3) Bioderma Sebium H2O Artık bu ürünü hepimiz iyi biliyoruz. Severek kullanıyoruz. Yüz yıkamaya üşendiğimiz zamanlarda bile elimiz bu ürüne gidiyor öyle değil mi kızlar :)) Ben genelde cildimi temizledikten sonra kullanıyorum. Bir nevi tonik görevi :)) 

4) Bioderma Sebium Hydra Veee son olarak gelelim nemlendiricimize :)) Aslında sürekli değiştiririm nemlendiricimi. Bu ürünü de sevdim. Hassan cildimi nemlendiriyor. Ancak çok çok süper, harika diyemem :) Normal bir nemlendirici isterseniz alın kullanın :) Yapısı hafif yaz aylarında iyi bir alternatif :))

Sağlıkla ve bakımla kalın ...

10 Temmuz 2013 Çarşamba

AVON Siparişim

Avon 'un bu ay ki kataloğunda neredeyse indirimsiz hiç bir ürün yoktu :) Bende severek kullandığım yüz temizleme köpüğü ile argan yağlı saç serumundan stok yaptım :) İki ,ürünü de severek kullanıyorum. Yalnız saç serumuna dikkat çekmek istiyorum bu fiyata böyle mükemmel bir serum inanılır gibi değil. Saçlarınız ışıl ışıl ve yumuşacık olsun argan yağı ile de beslensin istiyorsanız hiç durmayın bu ay ki kataloğu inceleyin :) Zira bu ay 3 te 1 fiyatınaydı. 3-4 şişe aldım. Stok amaçlı :) Resimlemedim aynı ürün diye :)) 



Yumuşacık bir cilt temizliği için de bu yüz temizleme köpüğünü öneririm :) Diğer sprey şişe ise tam yazlık şeftali kokulu bir body splash :)) Avon 'un bu tip ürünlerini çok seviyorum oldukça fresh kokular :) Yazın günlük kullanım için güzel bir alternatif oluyor. yazın gün içinde sıcaklardan olsa gerek parfümler aşırı ağır geliyor bana. Ancak akşamları kullanabiliyorum :)) Sizin severek kullandığınız Avon ürünleri neler ? :))

Fiyatlar : Argan yağlı serum : 5,90 TL
                Yüz temizleme köpüğü : 7,50 TL
                Senses Body Splash : 3,90 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

Yeni Header 'ım :))

Merhabalar :) 

Yeni Header 'ımı beğendiniz mi ?? Ben çok ama çok beğendim :) Blogum artık bu dğişimi hakediyordu değil mi arkadaşlar :) Tabi ki bana bu header 'ı hediye eden sevgili Shemellon 'a sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum :) Bloguma gösterdiği ilgi için ve bu güzel header ile beni mutlu ettiği için çok teşekkür ediyorum kendisine :)

Eğer sizde blogunuza header isterseniz kendisi ile iletişime geçebilirsiniz :) 
Adresi http://shemellon.blogspot.com/

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

8 Temmuz 2013 Pazartesi

Duru Shine Duş Jeli

Günaydınlar :)

Yaz aylarında severek kullandığım Duru Shine duş jelini herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. İçerisinde minik ışıltılar barındıran mis gibi kokan Duru Shine duş jeli keyfinize keyif katacak :) Çeşitli renkleri ve kokuları da mevcut. Benim favorim Mavi ve Sarı olanı :) 


Sıcak yaz aylarında duşta ferahlamak ve sonrasında misler gibi kokmak için Duru Shine duş jeli benim favorim :) Siz neler kullanıyorsunuz ? Favori duş jelleriniz neler ? Mis gibi kokanlarını bana yazın olur mu :)

Fiyatı : 2,90 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

7 Temmuz 2013 Pazar

Bioderma Sebium H2O

Günün ikinci postuyla sizlerleyim. Uzun zamandır bayılarak kullandığım hatta kullandığım bu kaçıncı şişe bilemediğim bir ürüne nasıl olurda blogumda ayrıntılı yer verememişim vallahi şaşırdım kendime :)



Neyse efendim hemen anlatmaya başlayayım. Öncelikli olarak çoğu kişinin severek kullandığı Bioderma Sebium H2O cildi çok güzel temizliyor. Hele ki benim gibi oldukça hassas, T bölgesi yağlı bir cilde sahipseniz, bir çoğunuz severek kullanacaksınız buna eminim. Şöyle ki her cilt özeldir. Her zaman yineliyorum. Mutlaka deneme ürünü kullanıp alın cilt bakım ürünlerinizi ve hatta bu gibi temizleyicilerinizi :)

Yaşım 24 ve şimdiye kadar hiç fondöten, pudra vs kullanmadım desem bana şaşırır mısınız ? :)) Sadece deneme amaçlı BB krem kullanmışlığım var onunda sayısı 3 ü geçmez :)) Bronz pudralarımı ise allık olarak kullanırım :)) Sanki yüzümde maske varmış ve her dakika cildime zarar veriyormuş hissine kapılıyorum :) 


Ben ürünü genelde şu şekilde uyguluyorum. Temizlenmiş cildimi, pamuk yardımıyla ürün ile siliyorum. Cildimi inanılmaz arınmış ve güzel hissediyorum. En favori ürünlerimden biri kendisi :)) Ayrıca çeşitli dermokozmetik sitelerinde 1 alana 1 bedava şeklinde kampanyalar oluyor. Kaçırmayın derim :))


Fiyatı : 500ml - 60 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

Marc Jacobs ' DAISY

Merhabalar :)
Neredeyse 1 hafta olacak ihmal ediyorum sizleri ama bana hak verin nolur :) Harika bir tatil geçirdim :) Deniz, kum ,güneş ve sevdiklerim :) Daha ne isterim :) Sizleri ihmal ettiğimi düşündüğüm için bugün sizlere 2 post birden hazırladım bakalım beğenecek misiniz :)




Ewet ilk post ile karşınızdayım :) Babamın yurt dışı seyahatinden bana sürpriz olarak getirdiği ve neredeyse 3 aydır kendisiyle aşk yaşadığım parfümüm Marc Jacobs DAISY :)) Çiçekli kokularla aranız nasıldır bilmiyorum ama benim DAISY den önce aram hiç iyi değildi. Fakat MJ DAISY ' den sonra anladım ki ben beyaz çiçeklerin delisiyim :))
Kokuyu tanımlamak gerekirse ; oldukça fresh, kadınsı,parlak ve çekici bir koku. Kendinizi yasemin ve menekşe bahçelerinde zannedebilirsiniz. Ayrıca içerisinde yaban çileği kokusunu da barındırıyor. Koku asla şekerli değil. 

Çiçeksi kokuları sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak bir koku. Denemenizi tavsiye ederim :) 

Fiyatı : 50ml - 179 TL
           100ml - 256 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın .... 

2 Temmuz 2013 Salı

Organix Kırılma Ve Kopmalara Karşı Bakım Serumu


Merhabalar :)
Bugün sizlere harika ötesi bir saç bakım serumundan bahsedeceğim. Kendisi Organix 'in hindistancevizli serisinden. İlk olarak yapısı size oldukça ağır gelebilir. Hatta yapış yapış, ağır kokuyor diyebilirsiniz :) (ben bayılırım hindistancevizi kokusuna) Lakin bu saydıklarıma rağmen ben bu seruma bayılıyorum. Yaklaşık 20 gündür her saç yıkama sonrasında ıslak saçlarıma 1 pompa kullanıyorum, belimdeki saçlarıma bu oran yetiyor. Yalnız sadece saç uçlarına uygulamak gerekiyor.Kırık olan bölgelere. Diplere asla değirmeden kullanın. yağlanma yapabilir.



Sonuç mu ? Mükemmel demem yeterli mi acaba bilmiyorum. Eğer sizlerinde benim gibi ince telli ve saç uçları kuru yıpranmışsa derhal bu ürünü alın kullanın benim de kulağımı çınlatın :)) Şaka bir yana gerçekten oldukça memnunum. Bana 1 sene gider herhalde bu ürün. Baksanıza 20 gunde 1 parmak anca bitirebilmişim :)Kısacası boyut,performans, koku herbişeyi süper bir saç serumu :))

Fiyatı : 33-38 TL arası değişiyor.

Sağlıkla ve bakımla kalın...




1 Temmuz 2013 Pazartesi

Kalyon # 218 Oje

Günün ikinci postuyla tekrar sizlerleyim :)
Hani süper dediğimiz oje kıvamları vardır ya. Sürümü kolay, incecik yapıda, çabucak kuruyan ve renk seçenekleri capcanlı ojelerdir onlar. İşte tam da bu ürün Kalyon :) Ben çocukken annem kullanırdı. Kokoş bir kız çocuğu olarak küçüklük resimlerimde tırnaklarım da hep kırmızı ojeler var :)) Eminim ki Kalyon markasına ait o bebek tırnağımdaki ojeler. Ahh bir bilseniz ne kavgalar edilirdi. Anneme asla oje sürdürmezdim. İlla bana da sürülecek :)) Annemin çocuklara zararlı etme eyleme demeleri hala kulağımda :) Ama sonuç minicik tırnaklarda kırmızı kırmızı ojeler :)

Eveet gelelim 218 nolu Kalyon Oje'ye :) Rengi inanılmaz canlı mercan- nar çiçeği arası bir renk. Bu tür renkler yazın benim vazgeçilmezim oluyor. Hele ki Kalyon markaysa hemen alıveriyorum. Kuruması daha hızlı başka oje görmedim. İnanın OPI marka oje bile kullandım. Fakat Kalyon 'dan vazgeçmem :)) Buldum mu alırım :) Çok fazla rastlamıyorum maalesef :((( Buradan ilgililere duyurulur!! Kalyon ojeleri daha çok market vs. ler de görmek istiyorum :))))

Fiyatı : 2 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın...

Bitenler # 1 #

Merhabalar :)

Blogumda ilk bitenler postu yayınlamaktan gururu duyuyorum :) Aslında daha çok biten ürün olması gerekiyordu ama ya yanlışlıkla çöpe gittiler ya da bir yerlerde unutup geldim :( Bu sebeple şimdilik bu kadarlar :)))



İlk ürünümüz olan Nivea Clean Deeper İçerisinde minik tanecikleri olan bir temizleyici kendisi. İçerisinde minik tanecikleri bulunuyordu. Aslına bakarsanız cildimi fazla arındırdığını düşünmüyorum. Geriye sanki deterjanla yıkanmış yapış yapış bir cilt kalıyordu. Neyse uzun çabalar sonunda bitirdim. Bir daha almam.



Ben tam bir roll on delisiyim olmadan olmaz yani :) Ter kokuyor muyum hayır ama kendimi güvende hissediyorum. İnsanız nihayetinde her an her şey olabilir :)) Severek kullandım zaten yedekliyimdir. Rexona da iyi bir marka seviyorum. Lakin bu tür ürünlerde sürekli markaları değişikli kullanmayı seviyorum. 



Isana saç köpüğü rossmann marketler de satılan bir ürün. Yazın seviyorum bu tür saç köpüklerini. Saç şekillendirirken rahat oluyor. Bence bu ürün gayet iyi markalarla yarışacak kalitede. Asla saçımda kalıntı bırakmadı yenisini alırım. 



Gelelim son biten ürünümüze Yardley parfüm :) Biliyorsunuz ki bu parfümü anneler günü indiriminden Gratis'ten almıştım. Bu tür parfümlerde kalıcılık aramayın :) Kolonya kıvamında kokusu güzeldi. Ama yerine başkasını aldım. Kalıcı deil ama kolonya vari bir parfüm tavsiye ederim.

Sevgiyle ve bakımla kalın.....