22 Haziran 2013 Cumartesi

UÇUK 'lara Veda ! :) Blistex

Herkese iyi haftasonları :))

Bugün sizleri süper ötesi bir ürünle tanıştırmak istiyorum :) Kendisi Blistex Relief Cream. Dudaklarıma yaptığı bakımdan ziyade , özellikle kışın gribal enfeksiyonlarla birlikte dudaklarımda oluşan uçuğu tedavi edici özelliğe sahip. Ayrıca yine grip, soğuk algınlığı vs. ile oluşan dudaklarımdaki çatlama, burun kenarlarımdaki kuruma gibi durumlarda bu ürün öyle işe yarıyor ki resmen tedavi edici özelliğe sahip. Mentollü oluşu da inanılmaz bir rahatlama hissi veriyor. Kısacası Blistex Relief Cream çatlamış dudakları tedavi ederken , uçuk vs. çıkmasını önlüyor. Dudak ve çevresini bakterilerden koruyor. Dudaklarınız yumuşacık oluyor. Çatlamış dudaklardan şikayetçilere acil bakım sağlıyor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.


Herpes diye adlandırılan uçuk virüsü, Bağışıklık sisteminin zayıfladığı zamanlarda ortaya çıkan genellikle dudak ve çevresinde oluşan bir virüstür. Çocukluğumdan beri bende sürekli çıkardı ama artık önlemimi Blistex ile alıyorum. Dudak ve çevrem kaşınmaya başladığında, uçuk çıkacağını anladığım zamanlarda hemen Blistex Relief Cream 'i sürüyorum ,uçuk çıkmıyor. Bence Blistex dudaklarımı bakterilerden arındırıyor. 

Bittikçe yenilediğim bir ürün. Bu kaçıncı kutum bilmiyorum ayda bir bitiriyorum neredeyse :) Yine alırım hep alırım :)

Aslında yurt dışında büyük boyları da varmış :( Bizim ülkemize de gelsin, dermokozmetik sitelerine duyurulur :))

Fiyatı: 7.90 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın...

4 yorum:

  1. Bundan ben de çok memnunum peeling yapmadığım zamanlar dudağımda bikaç dakika bekletip peçeteyle tek seferde sertçe siliyorum ve sonuç harika :)

    YanıtlaSil
  2. Şuanda dudağımda kocaman uçukla oturuyorum.Blistex kremi denemek istiyorum umarım faydalı olur.Paylaştığınız için teşekkürler.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle iltahaplı bölgeyi kurutucu bir kremle kurutmalısın sonraki aşamada bu krem sana yardımcı olacaktır. En kısa zamanda geçmesi dileğiyle.. Tekrar geçmiş olsun.

    YanıtlaSil