13 Haziran 2013 Perşembe

LOREAL Lumi Magique Kapatıcı


Günün ikinci postuyla yeniden sizlerleyim :)
Bu kapatıcıdan nasıl memnunum anlatamam sizlere. Anneler günü indiriminden almıştım kendilerini :) Bu tür fırçalı kapatıcılara hep ön yargıyla bakmışımdır. Acaba bakteri üretir mi sonuçta ürün sürekli fırçanın ucunda vs. Tabi ki Loreal ' e olan güvenim bu ön yargıyı yıkmamı sağladı. :)

Fırça yapısı itibariyle cildimde herhangi bir soruna yol açmadı yumuşacık olması bundaki en büyük neden. Ben genelde göz altlarıma uyguluyorum ancak ürün yüzdeki kusurşarı ( sivilce lekesi vs.) kapatmaya da yönelik. 

Göz altı kapatıcısı olarak biliyorsunuz ki yıllardır Maybelline Affitone 'u kullanıyordum ondanda çok memnunum fakat ona göre Loreal Lumi Magique yapı olarak daha yumuşak ve aydınlık. İkisi de benim bebeklerim :)))



Eveet Loreal Lumi Magique resimlerde de gördüğünüz üzere; fırçalı olması itibariyle sürümü kolay, aydınlık veren, uzun saatler göz altında kalıcılık sağlayan  bir ürün. Seve seve tavsiye ediyorum. Vazgeçilmez ürünlerinizden biri olacağına eminim.

Fiyatı : 39.90 TL ( anneler günü indiriminden 19.90 a almıştım )

Sevgiyle ve bakımla kalın ...



2 yorum:

  1. Bu aydinlaticiyi cok merak ediyordum hosuma da gitti. En yakin indirimde almayi umuyorum elimdekilerden en az bir tanesni bitirebilirsem :-)

    YanıtlaSil