27 Haziran 2013 Perşembe

Essence Express Dry Drops


Merhabalar :)

İki gündür griple boğuşuyorum arkadaşlar. Bugün gözlerimi açar açmaz sizlere yeni post hazırlamak istedim :)



Essence markasını hemen hemen hepimiz biliyoruz :) Gratis ve Rossmann mağazalarında satılan kozmetik markası. Uygun fiyatları ve performans açısından sper ürünleri bulunuyor.Benim tanıtacağım ise oje kurutucu ürünü :)

Oje kurutucuların farklı markalarda envai çeşit seçenekleri mevcut. Sprey olanlarından tutun da böyle sıvı olanlarına kadar. Ancak benim memnuniyetim Essence Express Dry Drops 'dan yana. Sprey formunda olanlarını denedim bence bu ürün kadar başarılı değiller.



Yapısına gelecek olursak, sıvı hafif yağlı ama rahatsız edici değil. Gayet hızlı oje kuruması sağlıyor aynı zamanda spreylerde olduğu gibi tırnak diplerini asla kurutmuyor. Bu durum bence büyük bir artı. Severek kullanıyorum, oldukça pratik bir ürün. 

Siz ne tür oje kurutucular kullanıyorsunuz? Bana yazın olur mu :)

Fiyatı : 6,90 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ....



10 yorum:

  1. Guzel bir kurutucuymus. Bende nyc turbo dry top coat kullaniyorum. Cok memnunum :)

    YanıtlaSil
  2. Ben Flormarın sprey şeklinde olanını kullanıyor. Öyle aman aman değil. Kuruma süresini kısaltıyor. Tabi ojeninde tırnakta kalış süresini uzatıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormarın sprey formundaki ürününü kullandım ama tırnak diplerimi ve etrafını oldukça kuruttuğu için tekrar almadım :(

      Sil
  3. Bende flormarın oje kurutucusunu kullanıyordum bir ara ama bence kurutmaya pekte bir faydasını görmedim sadece tırnaklarım çok üşüyordu onu sıktığımda :)
    Bloğuma beklerim
    gizzgiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Ben de pek faydasını görmedim ama sıvı olarak bu gayet iyi kurutuyor :) Blogunu da hemen takibe alıyorum canım :))

      Sil
  4. NYC turbo dry top coat gercekten çok başarılı denemelisin. :)
    http://duydukduymadikdemeyn.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu biter bitmez onu da deneyeyim canım :) bloguna bakıyorum :)))

      Sil
  5. Nyc yi denemek istiyordum ben bikaç yayında denk geldim essence kurutucuya. Ee o zaman ikisini de denemeli:) Oje olmazsa olmazlardan, artık kurutucular da öyle. Kurtarıcı♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen klima önü de iyi oluyor kurutucu için üşenildiğinde :))))

      Sil