29 Haziran 2013 Cumartesi

Dove Saç Dökülmelerine Karşı Bakım Serisi

Herkese Merhabalar :)

Artık sıcaklar fazlasıyla etkisini göstermeye başlamışken bunalmamak mümkün mü  a dostlar :)) Neyse efendim yaz aylarını çok çok seven biri olarak fazla şikayet etmeden, bugün kapıma gelen kocaman, içi dolu sürpriz paketten bahsetmek istiyorum sizlere :))


Sevgili Dove bu kocaman kutu içerisinde denemem ve yorumlarımı siz değerli takipçimlerimle paylaşmam amacı ile Saç Dökülmesine Karşı Bakım Seti' ni göndermiş :) 

                                         

Kutuyu açtığımda, bir de ne göreyim yastık ve üzerinde 2 tane saç teli :) Sunum gerçekten beni benden aldı :) Dove ne kadar güzel anlatmış bu sorunumuzu değil mi kızlar :) Bu seri ile saç dökülmeleri 100 telden 2 tele :))

Tanıtım amaçlı gönderilen bu şahane kutuya bayıldım resmen aşağısındaki çekmeceden neler mi çıktı :) Dove Saç Dökülmelerine Karşı ; Şampuan, Saç kremi, Saç maskesi ve Serumu.

Saç dökülme problemini günümüzde hemen herkes yaşıyor. Bu problemi minimuma indirmek tabiki bizim elimizde. Öncelikle beslenmeye dikkat, sonrasında dökülme önleyici bu seriler bize yardımcı olacak :) En kısa zamanda deneyip siz sevgili okuyucularımı yorumlarımla bilgilendirmek için  sabırsızlanıyorum :)))

Dove 'a denemem için gönderdiği bu güzel set için teşekkürler :)

Sağlıkla ve bakımla kalın...



2 yorum:

  1. Sevgili Ayşe,
    Faydalı postlar paylaşıyorsun bizlerle çok teşekkürler,saç bakım setini daha önce kullandınmı sonucu nasıl ayrıca fiyatı nekadar,bana dönersen mutlu olurum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana :) Bu seriyi daha önce hiç kullanmadım. Kullanıp yeni bir postta mutlaka tek tek fiyatları ile birlikte yorumlayacağım.

      Sil