21 Haziran 2013 Cuma

Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı

Merhabalar :)
2günlük aradan sonra denediğim yeni bir ürünle yine karşınızdayım :) 



Öncelikle ürünümüzü tanıyalım Dax Supergro kendisini saç güçlendirici bakım yağı olarak tanımlıyor. Saçın daha hızlı uzamasını vadediyor. Yumuşaklık ve olağanüstü bakım sağladığını söylüyor. İçerisinde organik yağlar da mevcutmuş güya tabi :) Eveet arkadaşlar ürün bence tam bir rezalet. Hangi eksi yönünden başlayayım bilmiyorum :( Çünkü sağladığı hiçbir artı ya da faydasını görmedim.


Kolay kolay hiçbir ürün hakkında olumsuz yorum yapmamaya çalışıyorum. Eksi yönünü söylerken mutlaka artısını buluyorum. Fakat bu ürün tam bir fiyasko. 3 ay önce aldım kendisini ve inanın haftada 1 olmak üzere 3 hafta boyunca şans verdim, denedim. Ama, bir kere saçlarımı inanılmaz kurutup sertleştirdi, sürdükten sonra saçlardan arındırması imkansız, saç diplerim de minik acılı sivilcelere neden oldu, aspirin gibi kokması da ayrı kötü. Kısaca Dax Supergro kötü kötü kötü !!! İçerisinde organik yağ yok benzin var sanki asla saçtan arınmıyor !!

Kullandığım sürede hiçbir faydasını görmedim. Üstüne birde zararları eklenince çöpe gitmeye mahkum oldu :( Kimseye tavsiye etmiyorum.

Sağlıkla ve bakımla kalın....

30 yorum:

  1. Aaa bu urun hakkkinda kotu yorum yapan kiai gormedim nerdeyse . Ben 3. Kutumu kullaniyorum ve cok memnunum. Maske yaparken tek bunu kullanmadigim icin cabuk bitmiyor benim ki. sactan arinma konusunda sorun yasayanlar cok olmuatu ama ben biraz farkli kullandigim icin mi emin degilim hic sorun yasamadim her zamanki gbi bir kez sampuanladim. Koku konusu degisiklik gosterebilir herkese gore ama ben bayiliyorum kokusuna hatta ara ara acip koklarim ama aspisin kokusu degildi benimkisi eminim. Acaba aldigin urun filan mi bozuktu .)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mii ?Sana yararlı olduğuna çok sevindim :)) Aslında bozuk olma ihtimalini ben de düşündüm kuzenimle birlikte Watsons da kokladık koku aynıydı :/ Ama ben her zaman söylüyorum saçlar da cilt gibi değişkenlik göSterebiliyor. Özellikle de bu tür bakım ürünlerinde. Kimine yararken, kimine kötü sonuç verebiliyor.

      Sil
  2. Merak ediyordum bu ürünü ama almam artık eline sağlık canım.

    YanıtlaSil
  3. Ellerine sağlık canımm, bana da beklerim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler tatlım :) Geliyorum hemen :))

      Sil
  4. bu ürün hakkında kötü yorum yapan okuduğum tek blogsunuz. bende diğer yorumlara güvenip sabah sipariş verdim. şimdi aklıma bir kurt düştü :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. Saçlarım döktü hep kırdı ve kuruttu saçlarım yagli olmasına rağmen

      Sil
  5. Ben kullanıyorum ve çokta memnunum. Aldığın ürün bozuk olabilir. Olumsuz yorum bi sende görüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum ama bana yaramadığı kesin :(

      Sil
    2. Sana yaramadi diye urunu kötulemen biraz sacma

      Sil
  6. Saçmalık bende kullanıyorum ve inanılmaz derecede etkisi var saclarima. Perma ve boya işlemlerinden sonra belimdeki saçlarım ensemde bitiverdi ve çok üzüldüm. Uzaması için kullanmadığım yağ, krem, vs kalmadı. Ama bu dax sayesinde ensemdeki saçlarım 1 ay içinde omuzuma geldi. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten her ürün herkez de aynı etkiyi yaratmaz asıl saçmalık burda :) Sana yaramış olabilir benim içinse faciaydı.. yinede senin için sevindim saçlarım için yararlı ürün zor buluyorumda...

      Sil
  7. Sariya boyattigim saclarim oldu resmen dustan sonra semsert oluyor bu urun iyi gelir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak bu ürünü kullanıp oldukça memnun kalan arkadaşlar var. Belki de bana yaramadı bilmiyorum ama ben hiç bi faydasını görmedim aksine saçımdan çıkartamadım 1 hafta boyunca hergun yıkamama rağmen yağlı yağlı gezdim:( tavsiye etmiyorum ama memnun kalan arkadaşlarda var sana kalmış... Dene istersen

      Sil
  8. Bu ürünü araştırıyordum ki yazın çıktı karşıma vazgeçtim almaktan Doa Kozmetiğin saç bakım yağı ile yoluma devam edeceğim sanırım :) Güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık
    bana da beklerim bakimlikedi.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  9. Bu urun hakkinda internette ilk kotu yorum yapan kisisiniz bencede sizin ya cildinizde yada aldiginiz urunde sorun olmali cunku devrim niteliginde bir bulus tek kotu yorum duymadim kendimde kullaniyorum acayip geldi dogrusu

    YanıtlaSil
  10. Bu urun hakkinda internette ilk kotu yorum yapan kisisiniz bencede sizin ya cildinizde yada aldiginiz urunde sorun olmali cunku devrim niteliginde bir bulus tek kotu yorum duymadim kendimde kullaniyorum acayip geldi dogrusu

    YanıtlaSil
  11. Bence bir karalama olmuş... Ürünün iyi gelmediği bir tek siz varsınız

    YanıtlaSil
  12. Bence bir karalama olmuş... Ürünün iyi gelmediği bir tek siz varsınız

    YanıtlaSil
  13. Bu ürün benim saçlarıma yaramadı uzatıyor mu evet bana uzatıyor gibi geldi. Fakat benim saçımı çok döktü yaklaşık iki hafta kullandım. Dökülme durmayınca çöpe attım koca kutuyu ( Saçlarımı aşırı döktükten sonra ne yapayım ben bu ürünü. ) Ürünü bıraktığım an saçlarımın dökülmesi durdu.Karalama politikası olduğunu düşünmüyorum ben. Herkeste farklı etki edebiliyor. Tazecik bloğuma beklerim. IŞILTILI GÜNLER

    YanıtlaSil
  14. Ben de ilk kez bugün aldım ve büyül bir hevesle kullandım. Aradan yarım saat geçtikten sonra elimi saçıma attığım an parmaklarımın saçlarla dolduğunu gördüm ellerimi ne kadar saçlarıma attıysam o kadar doldu ve hemen yıkadım. Tekrar şans vermeyi de düşünmüyorum.

    YanıtlaSil
  15. elinizdeki orijinal ürün olmayabilir mi? orijinal ürünlerin üzerinde hologram var biraz daha farklı gibi geldi bana kapağı.

    YanıtlaSil
  16. Bende aldım kullanıyorum. Kokusu harika aspirinle uzaktan yakından alakası yok . Senin saçını nasıl sertleştirmiş şaşırdım açıkçası bir yağın saçı sertlestirdigini ilk defa duyuyorum. Özellikle dax in . Ya aldığın ürün bozuk yada sahte. Kapağına bakınca anlaşılıyor sizde ki sahte.orjinal üründe hologram var.sizde yok.

    YanıtlaSil
  17. Bende aldım kullanıyorum. Kokusu harika aspirinle uzaktan yakından alakası yok . Senin saçını nasıl sertleştirmiş şaşırdım açıkçası bir yağın saçı sertlestirdigini ilk defa duyuyorum. Özellikle dax in . Ya aldığın ürün bozuk yada sahte. Kapağına bakınca anlaşılıyor sizde ki sahte.orjinal üründe hologram var.sizde yok.

    YanıtlaSil
  18. Aldığınız ürün orjinal değil anladığım kadarıyla. Orjinal olanların üzerinde orjinaldir yazar kapağının aşağısında ve hologramı olur.Ürününüzün orjinal olduğundan emin olup kullansaydınız ve öyle yazınızı yazsaydınız keşke. Fazlasıyla yazı okudum ve kötü yorum yapan yok diyebilirim. Kendimde kullanıyorum gayet yumuşacık yapıyor saçı, elbetteki kişiden kişiye değişir ama bu kadar yan etki yapacağını sanmam. Söylediğim gibi ürününüz orjinal olmayabilir ne yazik ki.

    YanıtlaSil
  19. saç nasıl çıkar diye düşünerek vakit kaybetmeyin! hemen https://www.minoxidil.com.tc/minoxidil-sac-cikarici.html adresine tıklayın saç sorununu kökten halledin.

    YanıtlaSil
  20. Maalesef aynı sorunları ben de yaşıyorum ve ürünüm orijinal! Hologramı var. Ürünü ne zaman uygulamam saçlarıma öbek öbek saç döküyorum.saçı güzel uzattığı için bırakmadım dökülme yaşasamda ama böyle giderse bırakacağım. Çünkü saç uzatıcam diye kel kalabilirim. Kan değerlerim normal vitaminlerimde tam gayet sağlıklı beslenip proteinlerimi alıyorum. Bu ürün hakkında tek kötü yorum yapan kişi değil netten biraz araştırma yaparsanız bir çok yerde ürünle ilgili benzer sorunlar yaşamış insanlar var.yorum yapan arkadaşlar Sizlere iyi geldi diye yaşanan deneyimi bir karalama olarak algılamanız yanlış.belki aynı dökülmeyi saçı çok gür biri yaşıyordur ama bu ona batmıyorsur ama saçı zaten seyrek olupta dökülme yaşayan insanların korkuları olabiliyor. Her saç telimiz kıymetlidir kadınlar için de erkekler için de ve bir ürün sizin kıymetli olan tellerinizi avuç avuç döküyorsa siz de rahatsız olup pykaşmak istersiniz değil mi?

    YanıtlaSil
  21. Saçlarıma sürdüğüm zaman elime öbek öbek saç geliyor. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum belki saçlarım alışır diye bırakmadım ama çok korkuyorum kel kalırım diye. uzatacağım diye azaltacağım saçlarımı. bilmiyorum var mı bir bugı falan

    YanıtlaSil