16 Haziran 2013 Pazar

Clinique SPF 30 Face Cream


Günaydınlar :) 
Babalar gününüz kutlamak istiyorum öncelikle :) Unutmayalım ki her anne her baba özeldir. Birlikte geçirilen her gün her anın değerini bilelim :))

Bugün sizlere geçen yaz sonundan kış bitimine kadar kullandığım bir güneş kouruyucusundan bahsetmek istiyorum. Clinique spf 30 face cream , sadece yüz için kullanılan bir güneş koruyucusu. Aslında kendisini çok sıcak yaz aylarının bitiminde kullanmaya başlayıp, geçen kış boyunca kullandım ve oldukça memnun kaldım. 

Henüz bitiremedim ama yarıdan az kaldı :) Bu yaz bitiririm bunu da :) Öncelikle sizlere kış aylarında güneş koruyucusu kullanmanızı önemle tavsiye ediyorum. İnanın benim cildimde( özellikle burun ve çevresi) kışın güneşli havalar yazın olduğundan daha çok cildimde leke oluşturuyor. Bu yıl neyse ki böyle bir şey olmadı sebebi ise Clinique spf 30 face cream. Daha önceki yıllarda daha yaz gelmeden minik lekeler oluşuyordu özellikle burnumun üstünde ve çevresinde. Neyse ki bu yıl yoklar :) Yani demem o ki kışın da mutlaka güneş koruyucu ürünler kullanmalıyız.

Ürünümüz krem kıvamında, alerjik bir cilde sahibim ve herhangi bir iritasyona sebep olmadı. Her Clinique ürünü gibi bu da kokusuz :) Bence görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Koruması oldukça iyi, bu yıl yaza lekesiz giridim :)). Tek bir kusuru var siz buna kusur der misiniz bilmiyorum ama :) Cidimi hafiften yağlandırıp parlatması benim için tek kusur ama lekeli olmayacak bir cilt için bu kusuru görmezden geliyorum :) Hem benim cildim yağlı, en kuru güneş koruyucu krem bile yağlanmasına sebepken bu durum benim için çok da mühim olmuyor :)))

Fiyatı : 67 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ...




4 yorum:

  1. Zaten bütün güneş koruyucular yağlandırdığından problem değil, elimdeki bitsin sırada bu var. :)

    YanıtlaSil
  2. iyi günlerde kullan, benimde yanak bölgemde minik lekelenmeler başladı :/ sebamed spf 45 sürüyorum ve yeni başladım umarım lekelerim çoğalmaz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güneş koruyucu mühim kışın bile olsa kullan ki lekeler çoğalmasın canım :))

      Sil