18 Haziran 2013 Salı

Clinique Chubby Stick ' Mighty Mimosa '



Tekrar Merhabalar :)
Bugünkü konuğumuz meşhur Clinique Chubby Stick 'lerden Migthy Mimosa :) Kendisini 'Nemlendirici Dudak Parlatıcısı' olarak tanımlayan bu ürün tam da ismiyle uyumlu görevde. Kimse alınmasın, darılmasın Clinique bence bu tür ürünlerde oldukça başarılı.



Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; kalıcılık açısından oldukça iyi bir ürün. Dudaklara verdiği nem ve doğal renk tonları da ürünü vazgeçilmez kılıyor :) Ambalajına gelecek olursak; kullanışlı ve şık. 



Yukarda gördüğünüz üzere rengi açık pembe ve içerisinde altın parıltılar bulunan doğal bir renk. Verdiği renk performansı da oldukça iyi. Tabi bu benim fikrim, pigmentli rujlarla pek aram yoktur. Bu tür kalıcı ruj şeklindeki parlatıcıları çok seviyorum.



İçeriğinde bulunan Mango ve Shea yağları dudaklara ekstra nem sağlayarak, dudakların rahat ve yumuşak hissedilmesini sağlar. Ayrıca 16 renk seçeneği bulunan Chubby Stick 'ler yaz boyunca vazgeçilmez dudak parlatıcınız olacak :)

Ben çok memnunum seve seve tavsiye ederim :))

Fiyatı :49 TL

6 yorum:

  1. Şu sıralar benim de vazgeçilmezim,güle güle kullan :*

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,
    Bloğunuzu yeni keşfettim ve çok beğendim.
    Renge bayıldım güle güle kullanın :))
    Sizi izlemeye aldım, bana da beklerim: http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    İzmir'den sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim :) bende geliyorum hemen :))

    YanıtlaSil
  4. Merhaba
    Ben de şu sıralar Clinique Chubby Stick almayı düşünüyorum. Ama kalıcı olup olmadığını merak ediyordum. Yazın için teşekkürler. Bloğunu izlemeye başladım, yeni yazılarını merakla bekliyorum..
    Ben de bloggerda çok yeniyim bloğuma göz atarsan sevinirim:)
    cozymakeup.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle yorumun için çok teşşekkür ediyorum :) Dudaklarımda 4-5 saat rahatlıkla kalıyor, sonrasında ise bir şeyler içsem bile doğal bir renk olarak dudaklarımda kalmaya devam ediyor. Bence hiç düşünme al hemen :) Ben şu sıralar bir renk daha almayı planlıyorum. Bağımlısı oldum resmen :)) Bloguna ışınlanıyorum :))

      Sil