13 Haziran 2013 Perşembe

Avon Vanilla Body Scrub


Herkese Merhabalar :)
Bugünkü konuğumuz uzun bir süre önce aldığım zaman zaman (haftada 1) kullandığım vücut peelingim. 

Avon Vanilla body scrub hangi kampanyanın ürünüydü, ne kadardı hiç hatırlamıyorum. Ancak kokusu beni benden alıyor. Vanilya kokusu; ama asla ağır değil. Her kullanışta misler gibi kokuyorsunuz. Haftada 1 kez olmak üzere duşta vücudumu temizledikten sonra birde bu peelingi kullanıyorum. Haftada 1 kez kullanmamın sebebi ise vücudum için peeling süresini bu şekilde ayarlıyor olmamdan kaynaklanıyor. Tabi siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz. 

Kokusundan ziyade, cilde verdiği nem ve yumuşaklık tarifsiz.Bu yumuşaklık asla yağlı bir his değil. Bir çok markada cilt yağlı kalıyor, zira deneyip memnun kalmadığım ürünler oldu bu sebepten dolayı :) Üründen oldukça memnun kaldım bol kepçe kullanmama rağmen 200 ml 'lik ebatı ile  bir kaç ay daha benimle olacak gibi görünüyor :)

Şuan da katalogda bu ürün var mı bilmiyorum ama body scrub sevenlere iyi bir alternatif olacaktır.

Fiyatı: Hatırlamıyorum :(

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

4 yorum:

  1. Wohoo hem vanilya kokulu hem 200 ml namnamnam güzeldir ki bu:) şimdilik scrub ihtiyacım yok ama aklımda olucak bu ürün;)

    YanıtlaSil
  2. Satışta olduğu zamanlar yedekli alırdım. İndirim broşürlerinde uygun fiyatla yakalanabilir .Bir yedeğim daha var iyi ki :)

    YanıtlaSil
  3. Süpermiş :)) Ben maalesef yedekleyememişim.

    YanıtlaSil