29 Haziran 2013 Cumartesi

Dove Saç Dökülmelerine Karşı Bakım Serisi

Herkese Merhabalar :)

Artık sıcaklar fazlasıyla etkisini göstermeye başlamışken bunalmamak mümkün mü  a dostlar :)) Neyse efendim yaz aylarını çok çok seven biri olarak fazla şikayet etmeden, bugün kapıma gelen kocaman, içi dolu sürpriz paketten bahsetmek istiyorum sizlere :))


Sevgili Dove bu kocaman kutu içerisinde denemem ve yorumlarımı siz değerli takipçimlerimle paylaşmam amacı ile Saç Dökülmesine Karşı Bakım Seti' ni göndermiş :) 

                                         

Kutuyu açtığımda, bir de ne göreyim yastık ve üzerinde 2 tane saç teli :) Sunum gerçekten beni benden aldı :) Dove ne kadar güzel anlatmış bu sorunumuzu değil mi kızlar :) Bu seri ile saç dökülmeleri 100 telden 2 tele :))

Tanıtım amaçlı gönderilen bu şahane kutuya bayıldım resmen aşağısındaki çekmeceden neler mi çıktı :) Dove Saç Dökülmelerine Karşı ; Şampuan, Saç kremi, Saç maskesi ve Serumu.

Saç dökülme problemini günümüzde hemen herkes yaşıyor. Bu problemi minimuma indirmek tabiki bizim elimizde. Öncelikle beslenmeye dikkat, sonrasında dökülme önleyici bu seriler bize yardımcı olacak :) En kısa zamanda deneyip siz sevgili okuyucularımı yorumlarımla bilgilendirmek için  sabırsızlanıyorum :)))

Dove 'a denemem için gönderdiği bu güzel set için teşekkürler :)

Sağlıkla ve bakımla kalın...



27 Haziran 2013 Perşembe

Essence Express Dry Drops


Merhabalar :)

İki gündür griple boğuşuyorum arkadaşlar. Bugün gözlerimi açar açmaz sizlere yeni post hazırlamak istedim :)



Essence markasını hemen hemen hepimiz biliyoruz :) Gratis ve Rossmann mağazalarında satılan kozmetik markası. Uygun fiyatları ve performans açısından sper ürünleri bulunuyor.Benim tanıtacağım ise oje kurutucu ürünü :)

Oje kurutucuların farklı markalarda envai çeşit seçenekleri mevcut. Sprey olanlarından tutun da böyle sıvı olanlarına kadar. Ancak benim memnuniyetim Essence Express Dry Drops 'dan yana. Sprey formunda olanlarını denedim bence bu ürün kadar başarılı değiller.



Yapısına gelecek olursak, sıvı hafif yağlı ama rahatsız edici değil. Gayet hızlı oje kuruması sağlıyor aynı zamanda spreylerde olduğu gibi tırnak diplerini asla kurutmuyor. Bu durum bence büyük bir artı. Severek kullanıyorum, oldukça pratik bir ürün. 

Siz ne tür oje kurutucular kullanıyorsunuz? Bana yazın olur mu :)

Fiyatı : 6,90 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ....



BAKIM BLOG / Cilt Bakımı Makyaj ve Alışveriş Blogu: Yaz Çekilişi --- L'oreal - The Body Shop - TC...

BAKIM BLOG / Cilt Bakımı Makyaj ve Alışveriş Blogu: Yaz Çekilişi --- L'oreal - The Body Shop - TC...: Ürünler tarafımdan alınmış ve denenmek için bile olsa açılmamıştır. L'oreal Caresse Ruj hypnotic red Loreal Ruj luminious cocoa Th...

25 Haziran 2013 Salı

7-24 makyaj: Yeni Çekilişe davetlisiniz :) bakmadan geçmeyin kızlar !!! :)

7-24 makyaj: Yeni Çekiliş Başlasın; DermoMarket Sponsorluğu ile...: Merhabalar! İşte yeniden mükemmel bir çekilişle karşınızdayım:) Dermomarket iş birliği ile bir izleyicime şahane hediyelerimiz var! Nelerm...

Loreal Ruj Caresse '301 Dating Coral '

Merhabalar :)


Yaz için Coral ( pembe turuncu arası) doğal, uzun süre kalıcı ve şık ambalajıyla göz kamaştıran bir ruj mu istiyorsunuz? O zaman sizlere tavsiyem mutlaka bir Loreal standına uğramanız :)


Blogumu takip edenler bilir bu ruju Gratis anneler günü indiriminden almıştım. O günden beri kullanıyorum ve bitince tekrar alacağım renk ve ürün :) Gerçi fuşya olanında da aklım kalmadı değil :) Şöyle söyleyeyim, bir kere Ruj Caresse 301 tam yazlık bir tonda. Her ten rengine uyacak ve oldukça doğal duruş sağlayacak bir ruj. Yapısı nemlendiricili olup, çatlamış dudaklarda bile yumuşacık bir bitiş sağlıyor.

Severek kullanıyorum herkese tavsiye ederim :)

Fiyatı : 39,90 ( indirimde 19,90)

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

22 Haziran 2013 Cumartesi

UÇUK 'lara Veda ! :) Blistex

Herkese iyi haftasonları :))

Bugün sizleri süper ötesi bir ürünle tanıştırmak istiyorum :) Kendisi Blistex Relief Cream. Dudaklarıma yaptığı bakımdan ziyade , özellikle kışın gribal enfeksiyonlarla birlikte dudaklarımda oluşan uçuğu tedavi edici özelliğe sahip. Ayrıca yine grip, soğuk algınlığı vs. ile oluşan dudaklarımdaki çatlama, burun kenarlarımdaki kuruma gibi durumlarda bu ürün öyle işe yarıyor ki resmen tedavi edici özelliğe sahip. Mentollü oluşu da inanılmaz bir rahatlama hissi veriyor. Kısacası Blistex Relief Cream çatlamış dudakları tedavi ederken , uçuk vs. çıkmasını önlüyor. Dudak ve çevresini bakterilerden koruyor. Dudaklarınız yumuşacık oluyor. Çatlamış dudaklardan şikayetçilere acil bakım sağlıyor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.


Herpes diye adlandırılan uçuk virüsü, Bağışıklık sisteminin zayıfladığı zamanlarda ortaya çıkan genellikle dudak ve çevresinde oluşan bir virüstür. Çocukluğumdan beri bende sürekli çıkardı ama artık önlemimi Blistex ile alıyorum. Dudak ve çevrem kaşınmaya başladığında, uçuk çıkacağını anladığım zamanlarda hemen Blistex Relief Cream 'i sürüyorum ,uçuk çıkmıyor. Bence Blistex dudaklarımı bakterilerden arındırıyor. 

Bittikçe yenilediğim bir ürün. Bu kaçıncı kutum bilmiyorum ayda bir bitiriyorum neredeyse :) Yine alırım hep alırım :)

Aslında yurt dışında büyük boyları da varmış :( Bizim ülkemize de gelsin, dermokozmetik sitelerine duyurulur :))

Fiyatı: 7.90 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın...

Follow my blog with Bloglovin ewett sonunda bu linkle birlikte Bloglovin ' e blogumu tanıtmış bulunmaktayım tıklayıp takibe alırsanız sevinirim sevgiler :)))

21 Haziran 2013 Cuma

Dax Supergro Saç Güçlendirici Bakım Yağı

Merhabalar :)
2günlük aradan sonra denediğim yeni bir ürünle yine karşınızdayım :) 



Öncelikle ürünümüzü tanıyalım Dax Supergro kendisini saç güçlendirici bakım yağı olarak tanımlıyor. Saçın daha hızlı uzamasını vadediyor. Yumuşaklık ve olağanüstü bakım sağladığını söylüyor. İçerisinde organik yağlar da mevcutmuş güya tabi :) Eveet arkadaşlar ürün bence tam bir rezalet. Hangi eksi yönünden başlayayım bilmiyorum :( Çünkü sağladığı hiçbir artı ya da faydasını görmedim.


Kolay kolay hiçbir ürün hakkında olumsuz yorum yapmamaya çalışıyorum. Eksi yönünü söylerken mutlaka artısını buluyorum. Fakat bu ürün tam bir fiyasko. 3 ay önce aldım kendisini ve inanın haftada 1 olmak üzere 3 hafta boyunca şans verdim, denedim. Ama, bir kere saçlarımı inanılmaz kurutup sertleştirdi, sürdükten sonra saçlardan arındırması imkansız, saç diplerim de minik acılı sivilcelere neden oldu, aspirin gibi kokması da ayrı kötü. Kısaca Dax Supergro kötü kötü kötü !!! İçerisinde organik yağ yok benzin var sanki asla saçtan arınmıyor !!

Kullandığım sürede hiçbir faydasını görmedim. Üstüne birde zararları eklenince çöpe gitmeye mahkum oldu :( Kimseye tavsiye etmiyorum.

Sağlıkla ve bakımla kalın....

20 Haziran 2013 Perşembe

Bloglovin Takip '

Güzel bir günden herkese Merhabalar :))

Follow on Bloglovin

Bildiğimiz üzere ve daha önce duyuru da yapmış olduğum Bloglovin takipleşmesini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Sevgili takipçilerim GFC 'in 1 Temmuz itibariyle son bulacağını artık bir çoğumuz biliyoruz. Bilmeyenler için yeni bir hatırlatma olsun bu post. :))) Ben takibe aldığım herkesi ve daha fazlasını Bloglovin aracılığı ile takipteyim :)) Beni de takibe almayı unutmayın olur mu canlarım :)) Çok az zamanımız kaldı....Hepinizi Blooglovin ' e bekliyorumm :)))

                                      ...............Bloglovin Takip için TIK TIK :).................

Sevgiler ...

18 Haziran 2013 Salı

Clinique Chubby Stick ' Mighty Mimosa '



Tekrar Merhabalar :)
Bugünkü konuğumuz meşhur Clinique Chubby Stick 'lerden Migthy Mimosa :) Kendisini 'Nemlendirici Dudak Parlatıcısı' olarak tanımlayan bu ürün tam da ismiyle uyumlu görevde. Kimse alınmasın, darılmasın Clinique bence bu tür ürünlerde oldukça başarılı.



Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki; kalıcılık açısından oldukça iyi bir ürün. Dudaklara verdiği nem ve doğal renk tonları da ürünü vazgeçilmez kılıyor :) Ambalajına gelecek olursak; kullanışlı ve şık. 



Yukarda gördüğünüz üzere rengi açık pembe ve içerisinde altın parıltılar bulunan doğal bir renk. Verdiği renk performansı da oldukça iyi. Tabi bu benim fikrim, pigmentli rujlarla pek aram yoktur. Bu tür kalıcı ruj şeklindeki parlatıcıları çok seviyorum.



İçeriğinde bulunan Mango ve Shea yağları dudaklara ekstra nem sağlayarak, dudakların rahat ve yumuşak hissedilmesini sağlar. Ayrıca 16 renk seçeneği bulunan Chubby Stick 'ler yaz boyunca vazgeçilmez dudak parlatıcınız olacak :)

Ben çok memnunum seve seve tavsiye ederim :))

Fiyatı :49 TL

Miskin Kek 'in Süper Çekilişi :) Hadi TIK TIK !!

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: Dermoeczanem Hediye Çekilişi ile 1 Kişiye 5 Hediye...: DermoEczanem ile Harika Bir Hediye Çekilişine Katılmak İstemez misiniz ?  Dermo Eczanem, zengin ürün yelpazesi ile göz dolduran,..

!!!! Duyuru !!!


Sevgili takipçilerim, Google Reader 1 Temmuz 'dan itibaren kapatılacağını ilan etti. Bu nedenle beni Bloglovin adresimden takibe alırsanız sevinirim ve bu sayede size güzel postlarla yeni ciciler tanıtabilirim :) Bloglovin 'e tık tık  hepinizi bekliyorum :)))

Sevgiler....

17 Haziran 2013 Pazartesi

Dermalogica Daily Microfoliant

Günaydınlar :))

Güzel bir günden herkese merhabalar :) Sizlere bugün harika bir üründen bahsetmek istiyorum. Dermalogica ürünlerini artık ne kadar çok sevdiğimi biliyorsunuz :) Bugün ki konuğum severek kullandığım (hatta öldüğüm bittiğim) :))), her Dermalogica ürünü gibi bitmesini asla istemediğim Dermalogica Daily Microfoliant .


Bugüne kadar kullandığım en güzel siyah nokta ve gözenek arındırıcısı olan Daily Microfoliant; minik toz yapıda bulunan bir ürün. Asla peelingler gibi değil ama eşsiz bir arındırıcı. Ne yaptıysam azalmayan, burun üzeri ve çevresindeki siyah noktalarımı yok eden tek ürün. Ayrıca bu tür ürünlere inanılmaz reaksiyon gösteren, oldukça hassas bir cilde sahibim ve buna rağmen severek (hatta bayılarak) :)) kullanabiliyorsam; gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. 



Kullanım sonrası gözeneklerimin arındığını gözle görülür bir şekilde farkedebiliyorum. Siyah noktalardan müzdarip cildimin ferahlaması ve verdiği temizlik hissi yanı sıra cildime adeta ipeksi bir yumuşaklık sağlıyor. 



Daily Microfoliant Toz halinde bir ürün. Kullanımı ise şöyle ; Yarım çay kaşığı Daily Microfoliant'ı nemli ellerimize alıyoruz ve krem kıvamına gelene kadar köpürtüyoruz. Tüm yüzümüze ( göz çevresine gelmeyecek şekilde) dairesel hareketlerle uyguluyoruz. Bir dakika kadar masaj yapıp duruluyoruz. Ta taaamm sonuç ; kirlerden ve siyah noktalardan arınmış yumuşacık bir cilt :)))

Dermalogica Daily Microfoliant benim vazgeçilmez ürünlerim de ilk sırada yer alıyor. Evet Dermalogica ürünleri biraz pahalı ama şunu söylemeliyim ki eşsiz ürünler. Ayrıca ürün boyut ve işlevini düşünecek olursak verdiğiniz paranın hakkını kat kat geri alıyorsunuz. Dermalogica 'nın bütün ürünlerine bu noktada güvenim sonsuz. Tanıtım ürünüm seyahat boy olması sebebiyle 13gr., ürünün gerçek boyutu 75gr. 'dır.


Daha önce de severek kullandığım ve beni tekrar bu güzelliklerle buluşturan Antis Kozmetiğe teşekkürlerimi iletmek istiyorum. :)

Fiyatı :186 TL  

Sağlıkla ve bakımla kalın ...

16 Haziran 2013 Pazar

Clinique SPF 30 Face Cream


Günaydınlar :) 
Babalar gününüz kutlamak istiyorum öncelikle :) Unutmayalım ki her anne her baba özeldir. Birlikte geçirilen her gün her anın değerini bilelim :))

Bugün sizlere geçen yaz sonundan kış bitimine kadar kullandığım bir güneş kouruyucusundan bahsetmek istiyorum. Clinique spf 30 face cream , sadece yüz için kullanılan bir güneş koruyucusu. Aslında kendisini çok sıcak yaz aylarının bitiminde kullanmaya başlayıp, geçen kış boyunca kullandım ve oldukça memnun kaldım. 

Henüz bitiremedim ama yarıdan az kaldı :) Bu yaz bitiririm bunu da :) Öncelikle sizlere kış aylarında güneş koruyucusu kullanmanızı önemle tavsiye ediyorum. İnanın benim cildimde( özellikle burun ve çevresi) kışın güneşli havalar yazın olduğundan daha çok cildimde leke oluşturuyor. Bu yıl neyse ki böyle bir şey olmadı sebebi ise Clinique spf 30 face cream. Daha önceki yıllarda daha yaz gelmeden minik lekeler oluşuyordu özellikle burnumun üstünde ve çevresinde. Neyse ki bu yıl yoklar :) Yani demem o ki kışın da mutlaka güneş koruyucu ürünler kullanmalıyız.

Ürünümüz krem kıvamında, alerjik bir cilde sahibim ve herhangi bir iritasyona sebep olmadı. Her Clinique ürünü gibi bu da kokusuz :) Bence görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Koruması oldukça iyi, bu yıl yaza lekesiz giridim :)). Tek bir kusuru var siz buna kusur der misiniz bilmiyorum ama :) Cidimi hafiften yağlandırıp parlatması benim için tek kusur ama lekeli olmayacak bir cilt için bu kusuru görmezden geliyorum :) Hem benim cildim yağlı, en kuru güneş koruyucu krem bile yağlanmasına sebepken bu durum benim için çok da mühim olmuyor :)))

Fiyatı : 67 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ...




14 Haziran 2013 Cuma

RİMMEL LONDON Kate Ruj 03'

Merhabalar :)

Güne ailecek tatil planları yaparak başladık :) Bakalım bu yaz soluğu nerede alacağız. :) Sevgili okuyucularım bugün sizlere güzel, ekonomik, tonuyla klasik ama bir okadar da feminen bir rujdan bahsetmek istiyorum.



Kendisi Rimmel London  Kate Moss koleksiyonunda yer alan nude rengi 03. Gün içinde, akşam, ağır göz makyajıyla uyum sağlayan bir renk. Kalıcılık ise ortanın üstünde diyebiliriz. Ancak yapısı bildiğimiz ruj yapısı; kuru değil, nemlendirmesi iyi ancak parlak değil gayet doğal bir bitiş sağlıyor.



Bu tür renk ve rujlar tam bir klasik. Her zaman ve her yerde kullanılabilecek olması rujumuzu klasikleştiriyor. Dış tasarımın siyah olması da güzel . Ben sevdim. Nude ruj arayanlara alternatif olabilir:)

Fiyatı: 13 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

13 Haziran 2013 Perşembe

LOREAL Lumi Magique Kapatıcı


Günün ikinci postuyla yeniden sizlerleyim :)
Bu kapatıcıdan nasıl memnunum anlatamam sizlere. Anneler günü indiriminden almıştım kendilerini :) Bu tür fırçalı kapatıcılara hep ön yargıyla bakmışımdır. Acaba bakteri üretir mi sonuçta ürün sürekli fırçanın ucunda vs. Tabi ki Loreal ' e olan güvenim bu ön yargıyı yıkmamı sağladı. :)

Fırça yapısı itibariyle cildimde herhangi bir soruna yol açmadı yumuşacık olması bundaki en büyük neden. Ben genelde göz altlarıma uyguluyorum ancak ürün yüzdeki kusurşarı ( sivilce lekesi vs.) kapatmaya da yönelik. 

Göz altı kapatıcısı olarak biliyorsunuz ki yıllardır Maybelline Affitone 'u kullanıyordum ondanda çok memnunum fakat ona göre Loreal Lumi Magique yapı olarak daha yumuşak ve aydınlık. İkisi de benim bebeklerim :)))



Eveet Loreal Lumi Magique resimlerde de gördüğünüz üzere; fırçalı olması itibariyle sürümü kolay, aydınlık veren, uzun saatler göz altında kalıcılık sağlayan  bir ürün. Seve seve tavsiye ediyorum. Vazgeçilmez ürünlerinizden biri olacağına eminim.

Fiyatı : 39.90 TL ( anneler günü indiriminden 19.90 a almıştım )

Sevgiyle ve bakımla kalın ...



Avon Vanilla Body Scrub


Herkese Merhabalar :)
Bugünkü konuğumuz uzun bir süre önce aldığım zaman zaman (haftada 1) kullandığım vücut peelingim. 

Avon Vanilla body scrub hangi kampanyanın ürünüydü, ne kadardı hiç hatırlamıyorum. Ancak kokusu beni benden alıyor. Vanilya kokusu; ama asla ağır değil. Her kullanışta misler gibi kokuyorsunuz. Haftada 1 kez olmak üzere duşta vücudumu temizledikten sonra birde bu peelingi kullanıyorum. Haftada 1 kez kullanmamın sebebi ise vücudum için peeling süresini bu şekilde ayarlıyor olmamdan kaynaklanıyor. Tabi siz kendinize göre ayarlayabilirsiniz. 

Kokusundan ziyade, cilde verdiği nem ve yumuşaklık tarifsiz.Bu yumuşaklık asla yağlı bir his değil. Bir çok markada cilt yağlı kalıyor, zira deneyip memnun kalmadığım ürünler oldu bu sebepten dolayı :) Üründen oldukça memnun kaldım bol kepçe kullanmama rağmen 200 ml 'lik ebatı ile  bir kaç ay daha benimle olacak gibi görünüyor :)

Şuan da katalogda bu ürün var mı bilmiyorum ama body scrub sevenlere iyi bir alternatif olacaktır.

Fiyatı: Hatırlamıyorum :(

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

10 Haziran 2013 Pazartesi

AVON Eye Makeup Remover Lotion

Merhabalar ;
Bugün sizlere neredeyse 2 yıldır kullandığım ve bittikçe yenilediğim bir üründen bahsetmek istiyorum. Kendisiyle tanışmam annemin göz makyajını  temizlerken hiçbir kalıntı bırakmayışını farketmemle oldu :)


Ürün losyon kıvamında ve bence Avon ' un en güzel ürünü. Yıllardır ambalajını da yapısı ve içeriğini de değiştirmiyorlar. Ben bu durumdan oldukça memnunum. Çünkü bazı ürünlerini yeniledikleri zaman bence daha kötü sonuç alıyorlar :) Ehem ehem konumuzdan sapmayalım :) Evet göz makyajını harika temizleyen bir ürün :) Çekinmeden Waterprof ürünleri kullanabiliyorum artık. Çünkü bu losyon sihirli :) Bence çıkaramayacağı rimel , göz kalemi vs yok :) Silgi gibi. Ayrıca göz ve çevresini besliyor. Çok az bir miktar ile bütün göz makyajımı temizleyebiliyorum :) Yüz için kullanmadım zaten Eye makeup remover olduğu için gerek de duymadım :)



Benim favori göz makyaj temizleyicim Avon Eye Makeup Remover Lotion sizin ki hangisi ?? :))

Fiyatı : 15 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın ....

8 Haziran 2013 Cumartesi

Dermalogica Clean Start Lip Shine




Daha önce sizlere Dermalogica ürünlerini ne kadar çok sevdiğimden bahsetmiş miydim? Tabiki hayır :) Evet daha önce bahsetmemiştim ancak bugün sizlere Dermalogica 'nın Clean Start serisinden Lip Shine dan bahsetmek istiyorum.


Dermalogica markasına nasıl hayranım bilemezsiniz :) Hangi ürününü denesem resmen cildimde mucizeler oluyor, yumuşacık, berrak tam istediğim gibi :) Tabi genelde testerlarını deneyebiliyorum; çünkü oldukça pahalı ürünler :(  Aslında boyutlarına göre ürünler hakkını veriyor fazlasıyla :) En kısa sürede Dermalogica Daily Microfoliant ürününü almak istiyorum :) Uygun fiyata bulursanız bana da haber verin olur mu :) ?


Eveeet gelelim ürünümüze , aslında ürün akne tedavisi gören ve bu süreçte dudakları kuruyan ve çatlayanlar için üretilmiş ancak genel olarak harika bir dudak parlatıcısı. Kullandığım süre boyunca dudaklarıma verdiği yumuşacık his ( genelde kış aylarında kullanıyorum ) tarifsiz gerçekten.

Peki bu ürünün Nıvea gibi lip balm tarzı ürünlerden farkı ne? Bir kere ürün sıvı kıvamda ve sürüldüğü andan itibaren parlatıcı etkili dudak bakım uzmanı haline dönüşüyor. Başka herhangi bir markada muadilini görmedim. Yoktur da zaten Dermalogica bir efsane :))


Yukarıdaki resimde gördüğünüz üzere minik deliklerden çıkıyor ürün. Sürme aşaması yumuşacık bir başlıkla gerçekleşiyor. Dudaklarıma verdiği parlaklık ve hafif çilek kokusu bir harika :) 

Severek kullanıyorum ve yeri dolmayacak enden ürünlerimden ;) Ozaman ne diyoruz hiç bitmesinnnn :))))

Fiyatı : 52 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın ...