28 Nisan 2014 Pazartesi

Hızlı Gelen Dermokozmetik Alışverişim :)



Merhabalar ; artık aranızdayım ve sizleri en hızlı şekilde bana ulaşan siparişlerimle başbaşa bırakmadan önce  turuncukasa.com fırsatlarından yararlanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.


Öncelikle bu fiyalara bu ürünlere asla hiçbir yerde ulaşamazsınız.Defolu ürünler deniliyor ama ben hiçbir yerinde bozukluk farklılık göremedim. Evett resimde gördüğünüz üzünler sipariş verdikten sonra tam 2 gün içerisinde elimde oldular. Turuncukasa.com farkını hızlı teslimatı ile de yaratmış. Tekrar teşekkürler.

fiyatlara gelecek olursak;

Dermalogica Solar booster spf 50 : 56 TL

Bepanthol Çatlak önleyici krem :15 TL


Eğer sizde güneş kremi arıyorsanız ve Dermalogica ürünlerinden memnun kaldıysanız hiç durmayın TÜKENMEDEN   TIK TIK Ürünlerin yorumlarını kullandıkça sizlerle paylaşacağım şimdilik ;


Sağlıkla ve bakımla kalın ... :)

26 Nisan 2014 Cumartesi

En güzel indirim haberi yine Turuncukasa.com dan


Uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar :)

Sizlerden ayrı kalmak inanın benim için oldukça zordu ama yeni yazılarla tekrar beraber olacağız :) İlk dönüş postu olarak yeni ve güzel bir indirim haberi olsun istedim. Bende bu indirimden yararlanarak aldığım ürünlerden bahsedeceğim tabikii :) sizleri daha fazla meraklandırmadan hemen indirim haberine dönüyorum:)

 

Turuncukasa.com online bir dermokozmetik sitesi ve oldukça büyük indirimleriyle ve inanılmaz hızlı sipariş teslimatları ile güvenilir bir site olarak hepimizin beğenisini kazandı :) Sizlerden biliyorsunuz daha önce John frieda ürünleri siparişim olmuştu ve oldukça memnun kalmıştım. Ve bu güzel indirimle birlikte tekrar güzel bir alışverişim oldu :) Turuncukasa.com defolu ürünlerde %75 indirim uygulaması ile güzel bir kampanya ile bizleri kucakladı. Benim aldıklarıma gelecek olursak :)

Dermalogica Solar Defense Booster SPF 50

Bepanthol Çatlak Önleyici Krem

Ürünler inanılmaz indirimde ve tükenmeden Turuncukasa.com u ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Siparişlerim elime ulaşır ulaşmaz sizlere yazacağım ve birkaç gün sonra harika bir blog çekilişimle karşınızda olacağım :)

Sevgi ve sağlıkla kalın ...