26 Ağustos 2013 Pazartesi

***Kabaran Asi Saçlara Phytodefrisant İle Düzleştirici Etkisi***

Günaydınlar :)
Yeni bir pazartesi gününden merhabalar :) Bugün sizler için şahane bir konuğum var :)) Tabi ki o bir saç bakım ürün :)) Phyto phytodefrisant , elektriklen, kabaran saçlar için bakım balmı. Biliyorsunuz ki birkaç hafta önce sevgili miskin kek 'in dermomarket.com hediye etkinliğinden hediyeler kazanmıştım. Phytodefrisant 'da bu ürünlerden biriydi :)
Neredeyse 1 haftadır kullanıyorum Phytodefrisant'ı ve gösterdiği mucizevi etkisiyle artık yazısını yazmam şart oldu :) Hadi bakalım ürün nedir? ne işe yarar? içeriğinde neler var? Bu soruları cevaplayalım :)

Phtodefrisant;
Şeytantersi, yabanturbu, küçük papatya, adaçayının birleştirilmesiyle oluşan bitki ekstrelerinin sinerjik etkisiyle saçlar korunur, doğallık sağlanır ve kimyasal işlem olmadan saçlar düzleşir. Yenilikçi alkolsüz formülü, saçları yağlandırmadan, ağırlaştırmadan nemlendirir ve güçlendirir. 99 bitki bazlı formülü saçları doğal biçimde yumuşatır, rahatlatır.
 Durulanmaz. Düzleştirir ve nemlendirir.

Saçlarda kimyasal işlem olmaksızın , doğal düzleşmesine yardımcı olur. Evet bu noktada işlevini öyle iyi bir şekilde yerine getiriyor ki saçlarınız düzleşmiş ve aynı zamanda yumuşacık oluyor :) Saçlar asla ağırlaşmıyor ve içeriğindeki bitki özleri ile birlikte adeta neme doyuyor.

İçeriğinde;
Althaea Offıcınalıs Root Extract Mucılage Vegetal, Chamomılla Rucutıta Matrıcarıa Flower Extract Matrıcaıre, Salvıa Offıcınalıs Sage Leaf Extract Sauge, Allıum Satıvum Garlıc Bulb Extract, Cochlearıa Armoracıa Horseradısh Root Extract, Cochlearıa Armoracıa Horseradısh Root Extract Raıfort, Ferula Assa Foetıda Gum Extract.

Kullanımı; duştan sonra havlu ile nemi alınmış saçlara uygulayın. Fön makinası ile kurutun.
Son olarak eklemek istediğim en önemli şey içeriğinde alkol yok. Bu nedenle saçlara verdiği yumuşaklık ve düzleştirme etkisi harika. Daha önce bu tür balmlardan kullandım ve çoğunun içeriğinde alkol bulunuyordu. Saçlarım düz oluyordu ama kıtır kıtır, sert bir hal alıyordu. Evet nedeni içeriğinde alkol olmasıydı. Phytodefrisant 'da asla böyle bir sorun yaşamadım saçlarım adeta ipek gibi yumuşacık oldu. Ben Phyto Phytodefrisant' ı çok çok beğendim :)

İşe giden hanımlar Phytodefrisant ile hergün fön çektirmenize gerek kalmayacak :) Hemde saçlarınız yıpranmadan düz fönlü olacak:) Bence bir şans verin :) Memnuniyetim en üst düzeyde :) Phyodefrisant' ı dermomarket.com dan indirimli bir şekilde alabilirsiniz.

Fiyatı : 34 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın...


23 Ağustos 2013 Cuma

Bitenler #4

Günün ikinci postuyla yine sizlerleyim :))
Dünkü postumda da belirtmiştim yepyeni bir bitenler postu hazırlayacağımı :) Bakalım bu seferki bitenlerden kullandıklarınız var mı? Ya da denemek istediğiniz :) Sizleri bitenler postundaki ürünler hakkında bilgilendirmekten oldukça mutluluk duyuyorum :) Hadi bakalım neler varmış ?? :)

İlk olarak devamlı bitirp yenilediğim koltukaltı rollonlarından bir tanesi :) Rexona Women güzel kuruluk sağlıyor ancak bu çiçek kokulusunu ben pek sevmedim. Fresh olanı daha iyiydi.

İkinci ürün ise benim favorim olan YVES ROCHER Coconut Body Lotion kendisi favori vücut losyonum. Yazısı burada TIKTIK ! Bittiğine gerçekten üzüldüm. Ancak bu ara hindistancevizi kokularına ara verdim. Şimdilik Johnsons Baby lotion kullanmaya başladım. En kısa zamanda dönüş yaparım Yves Rocher 'a :))

Diğer bir ürün ise çok çok severek kullandığım vanilyalı bir parfüm olan ZARA Nuit :) Çok çok severk kullandım ve çok çabuk da bitirdim. Parfüme olduğu için de oldukça kalıcı :) Ayrıntılı incelemesi burada TIKTIK ! en kısa zamanda yenilenecek !!

Vee son olarak Dalan Olive Oil el kremi çantaya atmak ve gün içerisinde kullanmak amacı ile aldığım ve hayran kaldığım el kremi. Mis gibi temizlik kokuyor. Yumuşacık elleriniz oluyor. Ben çok sevdim ve yenisini aldım bile :) Tavsiye ederim :)))

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

Tırnak Süsleme Denemesi #1

Merhabalar :) Bugün sizlere güzel ve bir okadar da eğlenceli ve pratik bulduğum tırnak süsleme denememden bahsetmek istiyorum :) İlk denemem olduğu için biraz acemilik çektim :) Ama sonuç güzel oldu yahuu :))

Ben bu işlemi gerçekleştiriken bebek mavisi ve bebek pembesi kullanmak istedim. Tercihe bağlı 3-4 renk de kullanabilirsiniz o sizin seçiminize kalmış :) Bu tür tırnak desenlerini youtube da bir çok blogger tariflerle birlikte uyguluyorlar bu işlemi:) Bir de ben denemek istedim :)
Gelelim nasıl yapıldığına :) Öncelikle ben flormar LS04 rengini iki kat olmak izere normal bir şekilde tırnaklarıma sürdüm. Kuruduktan sonra, resimde gördüğünüz minik makyaj süngerine tırnak boyutlarına eşit gelecek şekilde yine Flormar LS04 ile 381 numaralı ojeleri şerit halinde sürdüm. Çok fazla beklemeden süngeri baskı şeklinde uygulayarak tırnaklarıma şekil verdim. sonuç ta taa :) Üzerine mutlaka top coat geçmelisiniz :) 

Nasıl olmuş tırnaklarım :)) Beğendiniz mi ? Daha önce denediniz mi bu işlemi? Yorumlarınızı bekliyorum :))

Sağlıkla ve bakımla kalın :))

22 Ağustos 2013 Perşembe

***Mini Gratis Alışverişi***

Merhabalar :)
Bugün sizlere dün hızlıca gerçekleştirdiğim mini Gratis alışverişimden bahsetmenk istiyorum :) Aslında amacım sadece Johnsons baby Lotion almaktı Vücut nemlendiricim bitti ve daha birçok ürün bitirdim. Bu arada yarın bitenler postum sizinle olacak :))) Evett efendim Gratis her daim indirimde yanındaki iki adet adidas rollon'u 1 alana 1 bedava kampanyası ile almış bulunuyorum :) Yine mutlu bir şekilde ayrıldım Gratis'ten bana kalsa daha neler alırdım ama artık ev dolup taşmaya başlıyor :) Stokları biraz olsun azaltmak adına az ve öz bir alışveriş gerçekleştirdim :)  
Fiyat : Johnson's Baby Lotion :15 TL
             Adidas Rollon tanesi indirimde 3.50. Normal fiyatı 7 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ...

21 Ağustos 2013 Çarşamba

Blistex Med Plus Lip Balm

Herkese kocaman bir merhaba :)
Blogumun bugünkü konuğu Blistex Med Plus Lip Balm :) Blistex' in lip balmlarını çok ama çok seviyorum. Dudaklarımı rahatlatması ayrı , bakımı ayrı bir güzel oluyor her kullanışımda :)
Bugünde yine Blistex ailesinin en gözde ürünlerinden biri olan Med Plus ile sizlerleyim :) Ürün naneli ve dudakları inanılmaz bir şekilde ferahlatıp yumuşacık yapıyor ve bu işlemi sizi yormadan sadece rahatlamanızı sağlayarak gerçekleştiriyor. Sürekli ; yaz , kış çatlayan dudaklarım Med Plus sayesinde artık yumuşacık :) Özellikle yaz aylarında dudaklarıma buz gibi bir etki sağlıyor ki bugüne kadar kullandığım hiçbir Lip Balm da bu özellik yok :) Dudaklarım ferahlarken aynı zamanda da yumuşacık oluyor :) Sevmek ne demek bayılıyorum ben bu ürüne :)) Daha öncede yine Blistex ailesinden Lip Relief ürününü tanıtmıştım burada TIK TIK!! :) Hangisi daha iyi derseniz hepsi benim bebeklerim :)))) ikisinden de vazgeçemem ancak yaz ayları için Med Plus'ın ferahlığını bir tık önde tutuyorum :)))
Siz dudaklarınızın bakımı için neler kullanıyorsunuz? Ya da favori Blistex ürününüz hangisi? Yorumlarınızı bekliyorum :))) 

Fiyatı : 8.90 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın...

Miskin Kek 'in Hediye Çekilişine Işınlanıyoruz :) !!!

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Moda,Makyaj Blogu: YENİ HEDİYE ÇEKİLİŞİ : Mamacim.Com ile SET !!!: Yepyeni Bir Hediye Çekilişi Daha...! Hepsi Sizin Olsun İstemez misiniz ? Mamacim.Com sponsorluğunda başlattığımız bu çekilişe...

20 Ağustos 2013 Salı

Eczanemizde.com Alışverişim !! Tester Aşkına !! :)

Merhabalar :) 
Günün ikinci güzel postuyla sizlerleyim :) Geçen hafta eczanemizde.com 'dan sebamed ürünleri sipariş verdim. İki günde elime ulaşan süper hızlı teslimat gönlümü fethetti resmen :) Ben de anca yazısını yazabiliyorum :) Veee siparişime ekledikleri bir sürü tester beni benden aldı :) Minik deneme ürünlerini kim sevmez ki :) Hele de sık sık seyahate çıkan biriyseniz ya da benim gibi sürekli çantanızda minik kremler sıvı sabunlar taşıyan biriyseniz bu minik tester' larsız yapamazsınız. Bakalım siparişimde neler varmış :) Sebamed !in temizleme köpüğünü daha önce kullanıp bitirmiştim. Bu ara aşırı yağlanan cildimin en güzel temizleyicisi olacağına emindim zaten ki öyle de oldu. Diğer aldığım sebamed ürünü normalden yağlıya dönük ciltler için nemlendirici losyon :) Bu ürün yakında sizlere duyuracağım çekilişim için :) Şimdiden alışverişe başladım :) Sizde beni çekilişim de yalnız bırakmayın olur mu :)
ECZANEMİZDE.COM Sitesine tıklamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Hele ki sebamed ürünleri ihtiyacınız varsa oldukça indirimdeler. Alışverişim inanılmaz uygun fiyatlı gerçekleşti. Diğer markalar ve indirimlerden yararlanmak için siteye tıklayın :)

Siz hangi sebamed ürünlerinden memnunsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum :))

FİYATLAR : Sebamed yüz temizleme köpüğü :19.35
                     Sebamed vücut losyonu  hediye olacak fiyatı söylenmez :)))

Sevgiyle ve bakımla kalın....

Yves Rocher Şaç Bakım Ürünlerim ve Yorumları

Merhabalar :)
Bugün sizlere bayram öncesi ışık hızıyla gerçekleştirdiğim Yves Rocher alışverişimden aldığım saç bakım ürünlerini yorumlamak istiyorum :)
Artık hepinizin malumu ne kadar çok saç bakımına düşkün olduğum. Yeni ürünler denemeyi seviyorum. Özellikle de besleyici serilere dayanamıyorum :) Hemen benim olsunlar kullanayım, saçlarım neme doysun istiyorum ki, artık denediğim en besleyici seriyi Yves Rocher 'da bulduğumu söyleyebilirim. Öncelikle Reparation (Onarıcı) serisini, yaz aylarında; havuz, deniz vs. gibi dış etkenlerden yıpranmış, solgun ve cansız duran saçlara şiddetle tavsiye ediyorum. Hadi gelin ürünlerimizi ayrıntılı bir şekilde inceleyelim.
İlk olarak şampuanımızdan başlamak istiyorum ki bu noktada önemle altını çizmem gereken madde; Yves Rocher şampuanlar tamamen bitkisel, paraben ve silikon gibi zararlı maddeler içermiyor. Misler gibi kokması da doğallığından :) Neyse efendim şampuanın temizlemesi güzel biraz zor köpürüyor. Ancak biz biliyoruz ki zor köpüren şampuanların saça zarar verme oranı oldukça az. Bu nedenle köpürmese de harika bir temizlik ve saça nem sağlıyor. Saçlarınız temizlenirken yıpranmıyor ve siz bunu ilk yıkamadan itibaren hissedebiliyorsunuz.Yaz ayları dolayısıyla saçlarımı neme doyuruyorum. Biliyorsunuz ki dipleri yağlı, uçları kuru saçlara sahibim, bu nedenle kışa doğru yağlı saçlar için olan şampuanını deneyeceğim :)Memnuniyet oranım çok çok yüksek Şampuana 10 üzerinden 9 veriyorum. 1 puan kırmamın sebebi dipleri yağlı olan saçlarımı kışın 2 güne bir yıkarken biraz yağlandırabilir diye düşündüğüm içindir :)) Yoksa gönlüm tam not vermekte :))
Gelelim yıpranmış saçlar için onarıcı saç bakım kremine :) İşte mükemmel bir ürün. Saç kremini şampuandan daha çok sevdim. 10 üzerinden 10 verdim :) Aslında bitkisel şampuanını saç kremi ile desteklemediğiniz sürece tam anlamıyla saça bakım sağlamış olmuyorsunuz. Tabi bu benim düşüncem. Öyle ki sadece şampuanını almış olsaydım bu seriden tam anlamıyla verim alamayacaktım. Neden mi ? Bunu bakım kremini saçlarınızı şampuanla yıkayıp duruladıktan sonra hafif sertleşmiş saçlarınızdan anlayabilirsiniz. Evet şampuan güzel nem veriyor ancak saç biraz karışıp sertleşebiliyorken bu saç bakım kremi imdadınıza yetişip saçlarınızı ipek gibi prüzsüz ve mükemmel yumuşaklığa kavuşturuyor :) Vee yine misler gibi kokan, neme doymuş saçlar :))
Son olarak bakım maskesinden bahsetmek istiyorum :) Benim ince telli saçlarım için yukarıdaki bakım kremi yeterli oldu ancak deniz ve güneş sonrası bakıma ihtiyaç vardır düşüncesi ile haftada 2 kez olmak üzere bu bakım maskesini uyguladım saçlarıma. Ama biraz farklı bir yöntem kullandım ve inanın bu yöntem saçlarıma daha faydalı oldu. Banyo sonrası ıslak saçlarımı tarayıp bu maskeyi uyguladım ve 15- 20 dakika bekledim. Ardından ılık su ile saçlarımı durulayıp kuruttum. Harika bir bakım gerçekleşmiş oluyor bu şekilde mutlaka deneyin kızlar :))) Saç maskesi de 10 üzerinden 10 u fazlası ile hakediyor. Bence Yves Rocher saç bakımında almış başını gidiyor. Bu aralar da indirimdeler, bir uğrayın derim :) Pişman olmayacaksınız :)

Ürünlerin alışveriş yazısı ve fiyatları için buraya TIK TIK!

Sağlıkla ve bakımla kalın ..

17 Ağustos 2013 Cumartesi

***Dermomarket.com Hediye Çekilişini Kazandım !!! :)))

Merhabalar :)
Bugün nasıl mutluyum anlatamam sizlere:) Yaklaşık 1 hafta önce bu güzel hediye çekilişini kazandığıma dair sevgili Miskin Kek 'den bir mail aldım :) Dermomarket.com ile düzenlenen hediye çekilişini kazandığımı öğrendiğim anda ki sevincimi anlatamam. Neden mi ? Çünkü harika ürünlerin bir arada olduğu bu çekilişi her katılan gibi bende kazanmayı çok istiyordum :) Harika bir bayram sonu hediyesi oldu benim için :) Bugünde bu ciciler bana ulaştı sevincim ikiye katlandı :) Her bir ürün ayrı güzel, ayrı özel hazırlanmıştı.
Bakalım neler varmış kazandığım çekilişte :)
**Caudalie Vücut kokusu
**Nuxe Plaj Çantası
**Bioderma Güneş Sonrası Vücut Sütü
**La Roche Posay Yağlı Ciltler İçin Temizleyici Jel
**Phyto Phytodefrisant Elektriklenen Saçlar İçin Balm



Sevgili Miskinkek'e ve bu güzel çekilişi bizlerle buluşturan Dermomarket.com 'a buradan teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni bir Dermomerket.com çekilişi için Miskin Kek'i mutlaka!! TIKTIK!! ziyaret edin :) Şimdiden bol şansss :)) Her şey gönlünüzce olsun :)

Sağlıkla ve bakımla kalın...

16 Ağustos 2013 Cuma

Beauty Formulas Siyah Burun Bantları

Merhabalar :)
Bugünkü konuğumuz severek kullandığım ve hatta bitirdiğim (En kısa zamanda yenisi alınacak)
Watsons'ın İngiltere 'den ithal ettiği siyah burun bantları.Bugün sonuncusunu da kullandım ve artık yorumlayabilirim :) Kutunun içreisinde 6 adet siyah bant bulunuyor. Bant içerisinde barındırdığı kömür tozu ile cildi siyah nokta, yağ ve kirden mükemmel bir şekilde arındırıyor. Kömürün emici etkisi ile kiri giderirken nane ve güvercin ağacı yağı ile cildi ferahlatıyor. Özellikle burun bölgesi için tasarlanmış bu bant sonrasında siyah nokta oluşumunu da engelliyor. Nasıl mı ? Bant kiri ve yağı çekerken aynı zamanda gözenekleri sıkılaştırıyor ve yeni siyah nokta oluşumunu engelliyor. Zaten bandı çıkardığınızda gözle görünür bir şekilde bu etkiyi hissediyorsunuz.

Yukarıda gördüğünüz gibi paketten 6 adet bant çıkıyor. En son da gördüğünüz bandın yapışmadan önceki hali. Ben haftada1-2 kez kullandım. Oldukça da memenun kaldım. Siyah noktalarım artık yok gibi inanın gayet güzel ve kalıcı bir temizlik sağlıyor. Öncesinde çilek gibiydi burnum :))
Eweet son olarak kullanımına gelelim :) Bant asla kuru cilt yüzeyine yapışmıyor. Bu nedenle önce burnunuzun üst ve yan kısmını ıslatarak nemlendirmeniz şart. Sonrasında önemli bir püf nokta bandı yapıştıracağınız elinizin (Parmaklarınızın ) kuru olması gerekiyor. Yapıştırdıktan sonra bant sertleşene kadar (10-15 dk) burnunuzda bekletip, bandı soyuyorsunuz :) Aşağıdaki resimde benim burnumdaki siyah nokta, yağı ve kiri nasıl arındırdığını göreceksiniz :)
Ben oldukça memnunum bu kömürlü bantlardan bittikçe yedekleyeceğim ürünler arasında yerini aldı bile :) 
Fiyatı : 5.90 (İndirimde)

Sağlıkla ve bakımla kalın....

14 Ağustos 2013 Çarşamba

Güneşlenirken Benimle Olanlar :)


Herkese merhabalar :)
Tatil sonrası, güneşlenirken kullandığım ürünler hakkında bir post hazırlayacağımı sizlere söylemiştim :) Hadi bakalım neler kullanmışım ne kadar memnun kalmışım bir bakalım :)


İlk olarak Desert Essence Mineral Sunscreen Güneş koruyucuyu hem yüz hem vücudum için kullandım. Kendisinden çok memnunum ancak inanılmaz sert bir yapısı var ve bembeyaz bir görüntü oluşturuyor, buna rağmen inanılmaz bir koruyuculuk sağlıyor. İherb'den almıştım. Keşke Türkiye 'ye gönderime devam etseler ama maalesef gümrük yasağından dolayı gönderim yapmıyorlar :(


İlk gün güneş koruyuculara ağırlık verip ikinci gün itibariyle yine koruyucularımı sürüp üzerine bronzlaşmak amacı ile Bebak SPF 2 Havuç yağını kullandım :) Harika bir çikolata rengine büründüm resmen kokusu da bir harika :) Havuçlu olmasına rağmen ben muz kokusu alıyorum oda ayrı bir güzellik :) Kısacası çok sevdim yapısı da elime alır almaz eriyor harika bir yumuşaklık sağlıyor. Yapış yapış bir his olmadı :) Seneye de yenisini alır kullanırım :) Tavsiye de ederim :)

Vee son olarak kaç kere bitirdiğim sürekli memnun kaldığım Clinique SPF 30 Face cream :) Yazısı için TIKTIK 

Sağlıkla ve bakımla kalın...

13 Ağustos 2013 Salı

***Yeni 'ler NASHİ ARGAN***

Biliyorsunuz ki Nashi Argan yağı ile tanışmam neredeyse 1 yıl önceydi :) 10 ay gibi bir sürede 100 ml 'lik şişeyi bitirdim ve sizlere ne kadar çoook memnun kaldığımdan BURADA bahsetmiştim :) 


Ben kullanırken anneminde dikkatini çekti bu misler gibi kokan bakım yağı :) Ben sipariş verirken kendi de istedi :) O nedenle iki şişe aldım :) Aslında yağ demek ne kadar doğru bilemiyorum ama asla yağlı bir his bırakmıyor saçta ve hatta ellerinizde :) Serum gibi bir şey :) Saçlarım kuaför kazasından sonra Nashi sayesinde toparlandı, kopmalara karşı kesinlikle harika bir bakım :) Her saç tipine uygun olması ve misler gibi kokması da cabası :) Özellikle tavsiye ediyorum. Şimdiye kadar kullandığım en harika saç bakım ürünü Nashi argan yağı :) 

Sacreyonu.com 'dan aldım. Fiyat, hızlı gönderi ve güvenilir bir site tavsiye ederim.

Fiyatı 59 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

Tatil Dönüşü ' Bitenler ' #3

Herkese Merhabalar :)

Öncelikle herkesin geçmiş bayramını kutluyorum :) Biliyorsunuz kısa bir tatildeydim :) Sizlere yorumlamak için harika ürünler bitirdim :) Dinlendim bol bol güneşlendim :) En çok da blogumda yazı yazmayı sizlerle buluşmayı özledim :) Sonunda buradayım ve sizler için güzel paylaşımlarda bulunmak bana mutluluk veriyor :)

Eveet efendim bitenler postunda bakalım neler varmış :)


İlk olarak severek kullandığım Dove deodorant var :) Klasik dove kokusu ve ben buna bayılıyorum :) Pudra gibi kokuyorum :) Memnun kaldım, küçük boyu da tam çantaya atmalık böyle minyatür ürünleri çook ama çook seviyorum :)

İkinci olarak Clinique SPF 30 Face cream :) Evet bu güneş koruyucusu tam benim cildim için üretilmiş sanki :) Asla yağlı bir his bırakmıyor ve klasik güneş koruyucular gibi bembeyaz bir suratınız olmuyor :) Bitirdim yenisi de yedekte var biliyorsunuz :) Cildi yağlı ve hassas herkese özellikle tavsiye ederim :)

Nuxe kuru yağ hakkındaki görüşlerim burada severek kullandım yenisini de en kısa zamanda almayı planlıyorum :) Özellikle simli olanını denemeyi çok istiyorum :)

Veee son olarak Clinique Chubby Stick leri ne kadar çook sevdiğimi artık beni takip edenler biliyor :) Ama ama en çok sevdiğim renk bitti :( Mighty mimosa :( En kısa zamanda alınacaklar listemde. Ço üzüldüm bu rengin bitmesine çünkü harika doğal bir şeker pembe rengi. Yazısını okumak için TIK TIK

Sağlıkla ve bakımla kalın...

7 Ağustos 2013 Çarşamba

!!Son Dakika!! Bayram Alışverişi ' Yves Rocher'



Merhabalar :) Yarın itibariyle artık salı gününe kadar sizlere tatil vedası etmek istiyorum :) Ama öncesinde bugün Yves Rocher 'ın büyük indiriminden son dakika itibariyle kaptığım cicilerden bahsetmek istiyorum :) İlk kez deneyeceğim bu ürünleri ama methini duyalı bayağı oldu. Biliyorsunuz Yves Rocher saç bakım ürünleri , şampuanlar da dahil paraben ve silikon içermiyor :) Eeedaha ne olsun yumuşacık saçlara kavuşma umudu doluyor insan :) Bakalım benim saçlarımdaki etkisi nasıl olacak :) En kısa zamanda görüşlerimi sizlerle paylaşacağım :)

Siz de tatil alışcverişinde Yves Rocher a uğradınız mı ? Uğradıysanız neler aldınız :) Benimle paylaşın olur mu ? :))

Weee tatil sonunda hangi güneş ürünlerini kullandım ne kadar bronzlaştım yazısı sizlerle olacak beni takipte kalın :) Hepinizi kocaman kocaman öpüyor ve İyi Bayramlar diliyorum :))) Her şey gönlünüzce olsun :))

Şampuan Fiyatı :12.90
Saç Bakım Maskesi Fİyatı :12.90
Saç Bakım Kremi Fiyatı :15.90

Sağlıkla ve Bakımla kalın...

3 Ağustos 2013 Cumartesi

# 6 Günün Ojesi Pastel '85

Merhabalar :)
Çok fazla uzatmadan sizleri günün ojesi ile baş başa bırakmak istiyorum. Rengi harika bir mercan :) Ben çok sevdim. Peki siz beğendiniz mi ?? :)
Sağlıkla ve bakımla kalın .....

2 Ağustos 2013 Cuma

#5 Günün Ojesi Flormar 'SL04

İndirim haberimizden sonra tekrar merhaba :)

Günün ojesi ile karşınızdayım. Last Summer ojelere bayıldım bütün seriyi alsam doymam o derce Flormar'ın bu serisi ile aşk yaşıyorum :) Herkese tavsiye ederim renkleri şahane :) Bugün gök yüzü mavisi ile karşınızdayım :) Buyurun bakalım beğenecek misiniz :)))

Sağlıkla ve bakımla kalın ....


Turuncu Kasa 'da Bayram İndirimi

Turuncu Kasa
Bu sabah aldığım maille bildirmek istiyorum BABE , BLISS ve DR MURAD ürünlerinde %25 indirim var. Bence kaçırmayın. Buraya TIKTIK!

Sağlıkla ve bakımla kalın...

1 Ağustos 2013 Perşembe

Küçük bir Watsons Alışverişi

Merhabalar :) Bu aralar biraz yoğunum kusura bakmayın arkadaşlar. Ama sizleri ve blogumuda ihmal etmek istemiyorum ve fırsat buldukça sizlerle iletişimde olduğumu bildirmek istiyorum :)
Bugün Watsons' a girdim aceleyle ihtiyaç doğrultusunda bir şeyler kapıp çıktım :) Asıl amacım Blistex Med Plus almakı çünkü bu ara inanılmaz dudakalrım ve çene bölgem kuruyor. Tek kurtarıcımın Blistex olduğunu bildiğim ve evde stokları tükettiğim için artık Watsons'a uğramak şart olmuştu. Neyse efendim inanılmaz bayram indirimleri var Watsons'ta. 3al 2 ödeler mi dersiniz, Loreal ve birçok markada %50 indirimleri şöyle bir görüp ışık hızıyla çıkmam gerekti. Ama hafta sonu mutlaka tekrar uğrayacağım :) 

Gelelim benim aldıklarıma. Blistex den sonra sevgili blogger arkadaşlarımın güzel tavssiyeleri üzerine Watsons kömür siyah nokta bandı aldım en kısa zamanda gözlemleyip postunu hazırlayacağım. Sonrasında ayda bir değiştirdiğim diş fırçamı aldım. Vee tabiki ojeler :)

Siz bu ara Watsons' a uğradınız mı? Bence güzel bayram indirimini kaçırmayın:)

Sağlıkla ve bakımla kalın...