31 Mayıs 2013 Cuma

Turuncukasa.com Alışverişim :)

Haftanın son iş gününden herkese Merhabalar :)

Bundan 3 gün önce Turuncukasa.com 'dan John Frieda ürünleri siparişi verdim. :) Biraz önce kapının çalınmasıyla paketimi almam bir oldu :)


Öncelikle şunu söylemeliyim ki John Frieda ürünleri Turuncukasa.com 'da inanılmaz indirimdeler :) Eğer almayı düşündüğünüz ürünler varsa durmayın hemen tıklayın :) Ben oldukça memnun kaldım. Siparişim de ışık hızıyla ulaştı bana :)

Uzun zamandır John Frieda Thermal Protection Serumu denemek istiyordum , Shine Shock da yanında beni de allll diye bağırdı :)) onu da sepete ekleyiverdim :) 

Siparişlerimin yanında gönderdikleri Instıtut Esthederm deneme ürünleri de bu markayla tanışmam için ilk adım oldu :) deneyelim bakalım :) Hepsinin yorumları en kısa zamanda karşınızda olacak :) Beni izlemeye devam edin :)))

John Frieda Thermal protection serum Fiyatı : 13 TL

John Frieda Shine Shock Fiyatı : 13 TL

Sevgiyle ve Bakımla kalın ...

30 Mayıs 2013 Perşembe

Golden Rose ' Jolly Jewels No 115 '

      
                   

Severek kullandığım, bir çoğumuzun da artık tanıdığı bildiği ojeler Jolly Jewels' lar Golden Rose 'un en sevilen ürünlerinden biri haline geldi ve dahası bir çok çeşidi de mevcut. Yurt dışında da Golden Rose bu ojelerle rakiplerine fark attı bile. Neden mi ? İnanır mısınız Türk blogger arkadaşlarımı bırakın takibe aldığım italyan, ispanyol ve daha bir çok ülkeden bloggerlar kendi sayfalarında Jolly Jewels' ları tanıtıyorlar :) Sizi bilmem ama ben bir Türk firmasının bu denli tanınmasını ayakta allkışlıyor ve gurur duyuyorum :) Demek ki bizim firmaların da ünlü kozmetik firmalarından eksiği yok, hatta artısı varmış :)


Gelelim Jolly Jewels ojemize kendisi rakı beyazı içinde şeker mi şeker renkli minik sim parçacıkları barındıran değişik bir oje :) Sürümü ve yapısı oldukça kolay, dahası hızlı mı hızlı kuruyan bir oje. Ancak gelin görün ki tırnaktan çıkarması tam bir işkence :))) Tabi folyo tekniğini bilmeyenler için :)) 


Size bu teknikten bahsetmek isityorum :) Evet Jolly Jewels 'lar tırnaktan zor çıkıyor normal aseton ve pamukla ama bir de bu tekniği deneyin şaşıracaksınız :) Aslında oldukça basit sadece birazcık zaman alabiliyor :) Tırnagımız kadar minik pamuk parçacıklarına aseton döküp parmağımızın üzerine yapıştırıyoruz. Sonra üzerine, folyonun dış kısmına parlak taraf gelecek şekilde pamuğun etrafını sarıp 10-15 sn. bekleyip folyoyu çıkarıyoruz :) İşlemimiz tamam, oldukça kolay bir şekilde tırnaktan çıkıyor ojemiz :)

Şimdilik bende 115 nolu renk mevcut :) Diğer renkerini de denemek için sabırsızlanıyorum :)

Fiyatı : 5,75 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın ...


Boderma Photoderm Bronz SPF 50+

Herkese Merhabalar :)

Bu yaz cildinizi hem 50 faktörlü bir kremle koruyup hem de bronzlaşmak ister misiniz ? :) Bazılarınızın eveeeet dediğini duyar gibiyim :) Bazılarınızın diyorum çünkü çevremde bir çok arkadaşım bronz olmayı sevmiyor ve bunun için çok çaba sarfediyor :) Benim için durum başka tabi ben hem cildim iyi korunsun istiyorum hem de bronzlaşsın istiyorum :)



Bu nedenledir ki tatil için kendime yeni bir yüz kremi arayışı içindeydim sebebi malum yüzümü kreç gibi yapmasın, hem korusun hemde bronzlaştırsın :) Tüm bunları yaparken de alerjik cildim de herhangi bir tepkimeye yol açmasın (sivilcelenme, aşırı yağlandırma vs gibi) Ne çok şey istiyorum öyle değil mi ? :))

Neyse efendim sonunda eczacımın bu ürünü önermesiyle kendisiyle tanışmış oldum :) Tanıştım derken şöyle oldu; biriken Biobonus puanlarımla aldım kendilerini :) Biliyorsunuz ki Bioderma ürünlerinin arkasındaki puanları atmıyoruz biriktirip Biobonus kartına yapıştırıyoruz :) 10 Puan topladığımızda da  herhangi 2 Puanlık ürün hediyemiz oluyor :) Ne kadar güzel değil mi :)))

Gelelim ürünümüze; özellikleri şöyle, Photoderm Bronz Spf 50+ yüz bölgesi için çok yüksek güneş koruması sağlayan ve doğal bronzlaşmayı hızlandıran, hassas ve açık renk ciltler için güneş koruyucusu. Güneş kaynaklı erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesine yardımcıdır. Özel patentli Hücresel Bioprotection formülü cilt hücreleri için optimum koruma sağlar ve hücresel hasar riskinin azaltılmasına destek olur. Yoğun, hızlı doğal ve kalıcı bronzluk sağlanmasına destek olur. Ultra hafif dokusu beyaz izler bırakmaz. Yüksek cilt toleransına sahiptir.



Öncelikle şunu söylemek istiyorum ürünle tanışalı sadece 2 gün oldu ; çok fazla yorum yapamayacağım ancak kullandığım kadarıyla ürün cildimde hiçbir reaksiyona sebep olmadı, çok fazla olmamakla birlikte gün sonuna doğru cildimde bölgesel yağlanmalar oldu ama asla aşırı derece değil, bence karmadan yağlıya dönük ciltler rahatlıkla kullanabilir. Kullandığım 2 günlük sürede toplasanız 4-5 saat güneşte kaldım şimdilik herhangi bir bronzlaşma görmedim. Söylediğim gibi tatilde güneşlenirken istediğim bronzluğu bu kremle yakalayabileceğimi düşünüyorum. 

Ürün  krem-losyon arası bir kıvamda ne su gibi nede katı bir krem gibi kararında bence :) Cildimde asla beyaz kalıntı bırakmayışı bu ürünü sevmemde ki en büyük etken :) Yüzünüzü asla kreç gibi yapmıyor :)))

Photoderm Bronz SPF 50+ oldukça iyi koruma sağlayan, aynı zamanda bronz bir cilt elde etmenizi sağlayacak güzel bir yüz koruma kremi :) 

Fiyatı : 69.50 TL

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

29 Mayıs 2013 Çarşamba

WATSONS Siyah Nokta Bantları



Watsons siyah nokta bantlarını severek kullanıyorum. Ancak bu tür bantların %100 etkili olduğunu asla savunmuyorum ki böyle bir şey yanlış olur :) Ama bizim siyah nokta savaşımızdaki önemli savunma kaynağımız diyebiliriz bu tür bantlar için :)

Haftada bir olmak üzere , suyla ıslatılmış burnuma yapıştırıp 10 dk. kadar bekletip çekiyorum :) Bant'a baktığımda bir sürü siyah noktacıklar görünüyor ama sonra burnuma baktığımda yarısı hala duruyor :) Tabi bu benim kişisel yorumum ama siyah nokta için bu bantlar kesinlikle yetersiz :) Üzerine peeling uygulamak gerekiyor kesinlikle. Hem daha iyi sonuç alınabilsin hemde içimiz rahat olsun değil mi :)

Watsons burun bantlarını tzercih ediyorum genellikle fiyat performans açısından diğerlerine göre  bir tık önde :)  Bir pakette yanlış hatırlamıyorsam 9-10 tane bulunuyor :) Tavsiye ederim :)

Fiyatı : 7 TL ( Tam hatırlamıyorum ) :))

Sevgiyle ve bakımla kalın ....


Acemi Kimyagerin Günlüğü/OjeBalonjoje: Yeni çekilişi var !!

Acemi Kimyagerin Günlüğü/OjeBalonjoje: Yeni Çekilişim Var:  Merhaba İlk çekilişimin bitmesine sadece 5 gün kaldı. Katılım ve ilginiz için ne kadar teşekkür etsem az. Hepiniz benim için çok çok değe...Merhaba
İlk çekilişimin bitmesine sadece 5 gün kaldı. Katılım ve ilginiz için ne kadar teşekkür etsem az. Hepiniz benim için çok çok değerlisiniz. Bu yüzden minik bir çekiliş başlatmak istedim.
Sıcak havalarda makyaj ürünlerinden çok kişisel bakım ve banyo ürünlerine yöneliyorum. Hediyelerimi birazda bunu düşünerek seçtim. Umarım beğenirsiniz.



Tek tek bakacak olursak;

Dove Deodorant
Dove Vücut Sütü
Dove Duş Jeli


Dove Sabun
Watsons Topuk Çatlak Kremi
Pastel Oje 308
NYC French Oje 159 Vanilla Dream

Kazanan izleyicimin hediyesini Dove makyaj çantasında göndereceğim.


Yine çok fazla şartım yok.
Blogumun takipçisi olmanız ve herhangi bir sosyal alanda veya blogunuzda duyurmanız yeterli.
Her duyuru için +1 hak kazanmış olacaksınız.

Herkese bol şans diliyorum :) Son katılım tarihi 25 Haziran

28 Mayıs 2013 Salı

' AVON Açılıp Kapanabilen Göz Kalemleri '

Günün ikinci postuyla yine sizlerleyim sevgili okurlarım :)  Avon açılıp kapanabilen göz kalemleri ile tanışmam 3 yıl önce oldu :) Komşumuzun kataloga bir bak demesiyle hadi bir deneyeyim dedim. Büyük bir performans beklemiyordum açıkcası. Nedeni ise gözlerime hangi kalemi sürersem süreyim;  akıp dağılması ve 1 saatlik zamanda  gözlerimin altının kop koyu olmasıydı.


Neyse efendim gelelim kalemlere; açılıp kapanabilen göz kalemlerinden iki seriyi severek kullanıyorum biri pırıltılı olanlar diğeri ise sade pırıltısız açılıp kapanabilen göz kalemleri :) Benim ilk aldığım renk Cosmic Brown du. Koyu kahve göz kalemlerini siyah olanlardan daha çok yakıştırıyorum kendime :)  Göz kalemi makyajda ki en önemli unsur bence netlik vermesi, dağıtılması vs. bir çok işlevi varken böyle bir ürünü de kaliteli seçmek gerekiyor nihayetinde :) Kendisiyle 3 yıldır beraberim 8-10 tane bitirdim herhalde :) Yine az kalmış sipariş vermem gerek bu ara :)

Kısaca şunu da belirtmek istiyorum; günlük makyajım da far kullanmayı pek sevmiyorum :) gözlerime yakıştıramıyorum şimdilik gündelik hayatta :)




Gelelim diğer renklerine :) yukarıda da gördüğünüz gibi renkler oldukça net ve gözlerinize kalemi sürdükten sonra akma, dağılma vs. hiçbir sorun yaşamıyorsunuz :) Avon açılıp kapanabilen göz kalemlerinin fanatiğiyim desem az kalır bittikçe yeniliyorum hepsini :) Genelde yeşil olan Emerald Glow ve kahverengi olan Cosmic Brown daha çabuk bitiyor :)

Swatchlar daki renkler sırasıyla şöyle ; 

#Cosmic Brown ; oldukça koyu kahverengi

#Emerald Glow ; pırıltılı olan seriden koyu yeşil

#Twilight Sparkle ; yine pırıltılı seriden koyu lacivert

#Sparkling Silver ;pırıltılı seriden açık gri

#Sugar Plum ; pırıltılı seriden mürdüm , bordo arası bir renk :)

Bu kalemlere bayılıyorum indirimde buldukça da yedekliyorum :) Siz okurlarıma da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum :) <3

****Siz Avon açılıp kapanabilen göz kalemlerini denediniz mi ?  Sizin favori renginiz hangisi ? :) Merakla bekliyorum :)

Sağlıkla ve bakımla kalın ....

Karşınızda Tangle Teezer Tarak :)

Merhabalar :) 

Bugün sizlere evdeki bütün diğer taraklarınızı çöpe attıracak bir taraktan bahsetmek istiyorum. Yurt dışında oldukça popüler olan ve ülkemizde de artık bulabileceğimiz bir tarak türü Tangle Teezer :)


Sizin de saçlarınızı banyodan sonra tarakla açmak en büyük işkenceniz ise, ve bu işlemden sonra tomar tomar saçlar elinizde ve tarağınızda kalıyorsa mutlaka sizinde bir Tangle Teezer a ihtiyacınız var demektir :)
İlk gördüğümde tarak işte , hatta bu tarak benim saçımı taramaz bile dediğim olmuştu. Gelin görün ki büyük laf etmemeyi hala öğrenemedim :) Şimdi başka tarak kullanamıyorum. Yapısı oldukça yumuşak, saçlarınıza o kadar narin davranıyor ki şaşıracaksınız :) Yıllardır ne çekmişim , ne savaşlar vermişim banyo sonrası saç tararken diyorum.


 Saç yapımı biliyorsunuz oldukça kırılgan ve ince telli. Tangle Teezer sayesinde artık saçlarımı tararken uçlarından kırılıp kopmuyor. Oldukça memnunum :) Kendisiyle ayrılmaz ikili olduk nereye gitsem yanımdan ayırmıyorum:) Her daim çantamda. 

Tangle Teezer 'ın önemli bir artısı daha var benim için, tabi siz buna artı dermisiniz bilmiyorum :) İnce telli saçlara sahip olanların büyük sorunudur fön vs. işlemlerden sonra 2 saat içerisinde saç sönüverir tabiri caizse saç yapışık durur. Tangle Teezer sayesinde artık böyle bir problemim yok :) Fönden sonra şöyle bir üzerinden geçiyorum gün boyu dolgun saçlarım oluyor :) Şeker gibi renkleri de beni benden alıyor :)


Unutmadan benden söylemesi çoğu yabancı mankenlerin ve Prenses Kate Middleton 'un çantasından ayırmadığı bir tarak olduğu söyleniyor :)

Memnuniyet derecem oldukça üst seviyede bu nedenle herkese tavsiye ediyorum <3 :)

Fiyatı : 19 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

24 Mayıs 2013 Cuma

Bioderma Sebium Hydra Nemlendiricim

 Haftanın son iş gününden merhabalar :)

Bugünkü konuğum 1 buçuk aydır severek kullandığım nemlendiricim Bioderma Sebium Hydra. Biiyorsunuz ki daha önce La Roche Posay Tolarine nemlendiriciyi kullanıyordum ve oldukça memnundum ancak mevsim geçişlerinde yağlı ve oldukça hassas olan cildimin nem kaybettiğini hissetmeye başladım ve Tolarine kremin kıvamı nedeniyle (losyon kıvamında) nemlendirme açısından biraz az gelmeye başlayınca yeni nemlendirici arayışına girmeye başladım. 



Sonuç olarak Bioderma Sebium Hydra 'da karar kıldım. Bioderma Sebium Hydra akne tedavisi görmüş hassas ve yağlı ciltler için nem sağlayan bir krem. Benim için oldukça iyi nemlendirme sağladı. Biliyorsunuz ki aşırı hassas hemen aknelenmeye müsait bir cilde sahibim. Çok şükür ki bu nemlendirici de böyle şeyler gelmedi başıma :) Ama söylediğim gibi cildinizi iyi tanımak, ona göre ürün seçmek ve en önemlisi deneme boyunu bulup deneyip yaradığını bilip almak gerek bence :)

Bioderma Sebium Hydra nemlendirirken asla cildi yağlandırmıyor. Cildim eski nemine kavuştu :) Ancak yazın biraz ağır gelebileceğini düşünüyorum. Yine çok sevdiğim La Roche Posay Tolarine kreme döneceğim :)



Ürünü sevdim mi? bence cildin nem kaybına uğradığında, mevsim geçişlerinde ihtiyaçlar doğrultusunda kullanılabilecek ideal bir ürün :) Severek kullanıyorum :) Tavsiye ederim :)

Fiyat konusu oldukça değişken :) Çeşitli dermokozmetik sitelerinde 1 alana 1 bedava şu sıralar :) bence iyi araştırın kızlar :) güzel indirimleri yakalayabilirsiniz :)

Fiyatı :44 TL 

Sevgiyle ve bakımla kalın ....

21 Mayıs 2013 Salı

NUXE Baume Prodigieux Levres Lip Gloss

 Merhabalar :)

Nuxe ürünlerine bayıldığımı daha önce söylemiş miydim :) Evet evet söylemiştim kuru yağ postunda anlatmıştım. Bugünkü konuğum Nuxe Lip Gloss :) adı biraz uzun tekrar yazmadım :) Neyse efendim bu şahane ürünle yeni tanıştım. Eczacım sağolsun kuru yağımı yenilerken yanında jest yaptı bana :) tam boy testerını da pakete attı :)


Böyle bir güzelliğin ardından koşa koşa eve gelinip Lip Gloss denenmez mi sevgili izleyicilerim :) Tabi ki aynen de öyle olur dediğinizi duyar gibiyim :)) 2 gündür kendisiyle aşk yaşıyoruz resmen çok sevdim bu Lip Gloss'u :)) Zaten Nuxe ürünlerini çok seviyorum :)


Evet birazda üründen bahsetmek istiyorum sizlere :) kendisi nar çiçeği renginde. Lütfen bana darılmayın swatch yapamıyorum yapsam da yamuk yumuk oluyor henüz alışamadım ama denemelere devam ediyorum en kısa zamanda yapmaya çalışacağım :) Devam edelim ürün SPF 15 yaz geliyor çok önemli. Dudak çevresinin çok çabuk yaşlanıp kırışacağını düşünürüm bu nedenle SPF 'li ürünler özellikle de yazın tercihim oluyor. Yapısı oldukça güzel yağ gibi dudaklarınızdan akmıyor. Kıvamı yerinde , tekrar rengine gelecek olursak ben buradayım diye bağırmıyor asla,  günlük kullanım için bence ideal :) İçerisinde minik ışıltılar var ancak çok minik disko topuna çevirmiyor dudakları :)



Ürünü çok sevdim en kısa zamanda nude ve pembe rengini denemek istiyorum :)

Fiyatı : 47.50 ( İndirimde bulursanız haber verin olur mu ? (:  )

Sevgiyle ve bakımla kalın ....


20 Mayıs 2013 Pazartesi

Yardley Royal Diamond Parfüm

Günaydınlar :)

Bugün anneler gününde Gratis'ten aldığım Yardley parfüm konuğum :) Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bu tür parfümler de kalıcılık beklemeyin. Zaten fiyatı itibariyle oldukça uygun. Yalnız benim tercih sebebim yazın günlük kullanım için orjinal parfümlerime kıyamıyor oluşum ve bir de  ben kolonya gibi kullanıyorum bu tür parfümleri :)




Gelelim parfümün kokusuna :) Aslında fazla koku yorumlayamam ama anlatmaya çalışayım bakalım. Parfüm çiçeksi, asla şekerli değil, ferah, fresh bir kokusu var. Herhangi bir orjinal parfüme benzetmek istersek daimi parfümüm olan CHLOE parfümün birebir aynısı derim :) Ancak dediğim gibi asla orjinal parfüm kalıcılığı beklemiyoruz :)

Yardley parfümün 4-5 çeşidi daha vardı Gratis'te. Ancak ben fresh olmasına özen gösterdim. Parfüm Made in England <3 :) Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ne olduğu belli yani :) Sırf alkol basmamışlar:) Şişesi sade tam çantaya atmalık :) 

Son olarak yine söylediğim gibi koku kalıcı değil ama orjinal parfümlerimi bitirmek istemiyorum, fresh bir yaz kolonyası arıyorum ,hacı yağı gibi kokmak istemiyorum diyorsanız :)) Bu parfümü seve seve tavsiye ediyorum. 50 ml boyutlarında kendisi :)

Fiyatı : 12.50 TL (anneler günü indirimi gerçek fiyatın 24 TL )

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

19 Mayıs 2013 Pazar

BAKIMLIYIM BAKIMLISIN BAKIMLI: ***** Kozmedshop.com işbirliği ile 15 kişiye Hediy...

BAKIMLIYIM BAKIMLISIN BAKIMLI: ***** Kozmedshop.com işbirliği ile 15 kişiye Hediy...: !!! ÇEKİLİŞE YENİ 3 ÜRÜN DAHA EKLENDİ. BU , TAM 15 KİŞİ KAZANACAK DEMEK :)


Merhaba ;

Yeni bir çekilişimiz var.

Bu kez tam 12 kişiye hediye vereceğiz kozmedshop.com işbirliği ile

Ürünler kozmetik, dermokozmetik ve makyaj kategorisinde







Ürünleri incelemek için aşağıdaki linklere tıklamanız yeterli


DDF
Hediye:      http://www.kozmedshop.com/?urun-14538-DDF-Brightening-Cleanser-177ml---Yagli-Ciltler-icin-Leke-Acici-Jel-Formunda-Temizleyici.html

      Jane Iredale
Hediye:     http://www.kozmedshop.com/?urun-15486-Jane-Iredale-Concealer-with-Green-Tea-Extract-Dark-15gr.html

      Nvey Eco
Hediye:     http://www.kozmedshop.com/?urun-7709-Nvey-Eco-Organik-Goz-Fari-1-5-gr-150.html - Hediye edildi.

      Babe
Hediye:     http://www.kozmedshop.com/?urun-13671-Babe-Micellar-Water-250ml---Yuz--Goz-ve-Dudaklardaki-Makyaji-Temizleme-Suyu.html

      Max Factor
Hediye:     http://www.kozmedshop.com/?urun-12297-Max-Factor-2000-Calorie-Curved-Mascara---Black---3-Kat-Dolgun-ve-Kivrik-Gorunum-Veren-Maskara.html

      Maybelline
Hediye:     http://www.kozmedshop.com/?urun-15717-Maybelline-Volume-Express-One-By-One-Maskara-Siyah.html

     Dermokil
Hediye:     http://www.kozmedshop.com/?urun-12224-Dermokil-Xtra-Strong-Koparak-Dokulen-Saclar-750ml.htm

     Cumlaude Lab
Hediye:  http://www.kozmedshop.com/?urun-15688-Cumlaude-Lab-Hidratante-Externo-Crema-30ml---Cumlaude-Lab-Genital-Dis-Bolge-Tahris-ve-Kurulugu-Onleyici-Krem.html

       Organix
Hediye:     http://www.kozmedshop.com/?urun-3104-Organix-islem-Gormus-Boyali-ve-Kuru-Saclar-icin-Sekillendirici-ve-Hacim-Veren-Sac-Kopugu-236ml.html

    Golden Rose
Hediye:      http://www.kozmedshop.com/?urun-1495-GOLDENROSE-PALETTE-LIPGLOSS.html

     Deborah
Hediye:      http://www.kozmedshop.com/?urun-12672-Deborah-Clean-Skin-Yuz-Temizleme-Jeli-200-ml.html

    Nelly
Hediye:     http://www.kozmedshop.com/?urun-13937-Nelly-Capilar-Mask-Wheat-500ML---Dogal-Bugday-Ozlu-Sac-Maskesi.html

Hediye : http://www.kozmedshop.com/?urun-12984-Dermolab-anti-wrinkle-moisturizing-treatment-night-cream-50ml---Dermolab-Kirisikliklara-Karsi-Nemlendirici-Gece-Kremi.html

Hediye : http://www.kozmedshop.com/?urun-14850-Kiss-Color-Shock-Gloss-Choose-your-color-ICS01-I-m-a-celebrity.html

Hediye : http://www.kozmedshop.com/?urun-17218-Eylure-Dylash-45-Day-Mascara-Black---Eylure-45-Gun-Etkili-Siyah-Kas-ve-Kirpik-Boyasi.html

Live Clean Argan Oil Durulanmayan Bakım Kremi !!Beğenmedim !!

Selamlarr ;)

Bugün sizlere Live Clean Argan Yağlı saç bakım kreminden bahsetmek istiyorum. Banyo sonrası havluyla nemi alınmış saçlara uygulanıyor sonrasında saç taranıp şekil veriliyor. Normalde bu tür ürünlerin ağırlık yapmaması gerekirken ürün saçlarımı yapış yapış yapıyor, hatta bu durum saçlarımı kuruttuktan sonrada devam ediyor. Ayrıca saçlarımı kıtır kıtır yapması da cabası :( Büyük heveslerle aldığım bir üründü çünkü geçen yıl bir ara yine argan serisinden olan şampuanını kullanmıştım gayette memnundum ama maalesef bu ürün beni hayal kırıklığına uğrattı.



İnanın bu ürüne 4 kez deneme şansı verdim ama olmuyor her seferinde saçlarım daha bir yapış yapış kırılgan ve sertleşmiş şekilde oldu. Resmen saçlarıma elimi götürmemeye başladım. Saçlarımı tanıyamaz oldum resmen.


Ürün bana yaramadı ama okuduğum kadarıyla sevenleri de bol. Ancak her zaman söylediğim gibi herkesin cilt tipi , saç tipi farklı. Kısacası ürün benim saçlarıma yaramadı. Ayrıca da değmeyecek şekilde pahalı. Üzülüyorum artık yeni bir şey denerken çünkü heveslenip alıyorum fiyatı o an önemli gelmiyor ama sonra ürün böyle kötü olunca içime batıyor resmen :( 

Fiyatı 30 TL ( indirimden 23 TL )


Sağlıkla ve bakımla kalın ....



18 Mayıs 2013 Cumartesi

Natura Theraphy Canlıdırıcı Saç Bakım Yağı

Bugün sizlere 3 aydır kullandığım ve şimdiye kadar deneyip memnun kaldığım nadir saç bakım ürünlerinden birini tanıtmak istiyorum.
Natura Theraphy Saç Bakım Yağı; eğer sizde boyalı, cansız dipleri yağlı, uçları kuru saçlara sahipseniz bu ürünü seveceğinizi düşünüyorum. Benim saçlarım öyle her türlü bakımı sevmiyor ya fazla yağlanıp dengesi bozuluyor yada aşırı kuruyup uçlarından kopuyor. Bu ürün saç derisinin yağ dengesini koruyarak nem veriyor ben genelde diplere uyguluyorum 2 fıs yetiyor; banyodan 1-2 saat önce sürüp masaj yapıp bekletiyorum saçlarımda. Yalnız bu tür ürünlerde devamlılık şart haftada en az 2 kere uygulamak gerekiyor ki verim alınabilsin.


3 ay içerisinde saçlarımdaki etkisi şöyle ;
# Saçlarımın uzama hızı arttı,
# Saç diplerimde minik minik saçlar çıktı hatta onlarda uzadı,
# Saç dökülme oranım %80 azaldı,
# Resmen saçlarım yumuşacık ve pırıl pırıl,
# Daha dolgun ve yapılanmış (güçlenmiş)saç tellerine sahip oldum.



Ürünü 3 aydır kullananmama rağmen yarısına yeni gelebildim. Zaten 200 ml ambalajında kullan kullan bitmiyor. Ürünün bende yarattığı tek eksisi; kırık uçları onarması oldukça az. Maalesef kırık uçlara kestirmekten başka çözüm yok :(

Ürün vaadettiklerini  yerine getiriyor. Fazlasıyla memnun kaldım, tavsiye ederim.

Fiyat : 8 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın ....




17 Mayıs 2013 Cuma

La Roche Posay SPF 30 Anthelios AC

 Merhabalar :)
Yaptığım son eczane alışverişimde bu ürünü de almıştım. ilk kez kullanacağım bir ürün olduğu için biraz endişeliydim çünkü oldukça hassas ve alerjik bir cilde sahibim :) Neyse efendim sadede gelelim bu ürün yağlı ve karma ciltler için üretilmiş ve cildi yağlandırmadan koruyan bir güneş kremi. Güneş kremi diorum ama daha çok sıvı bir kıvamı var ( losyon kıvamında ). Asla siyah nokta oluşturmuyor olması da benim için büyük bir artı oldu. :)


Yağlı, karma, hassas ve siyah noktalı bir cilde sahipseniz durmayın koşun gidin alın diyorum :)) Ben kullandım yaklaşık 1 aya yakın oldu ve artık yorumlayabileceğimi düşündüm. Ürün vaadettiklerini fazlasıyla yerine getiriyor. Cildimi hiçbir alerjik reaksiyona uğratmadı, siyah nokta oluşturmadı, tüm gün yüzümde asla yağlandırmadı, ağırlık yapmadı ki zaten oldukça hafif kıvamlı bir ürün.

 Sevdim mi? Bence hassas ve yağlı ciltler için ideal bir SPF 30 yüz koruma kremi :) Sorunlu ciltler, bence bir şans verin, pişman olmayacaksınız :)

Ürün kokusuz ve paraben içermiyor :) Almak isterseniz eczanelerde yada dermokozmetik sitelerinde genelde Thermal Su da hediyesi oluyor :)

Fiyatı :47.90

Sevgiyle ve bakımla kalın ....

Yoksa siz hala Miskin Kek 'in Bomba Yaz çekilişine katılmadınız mı? :)

Alışveriş,Kozmetik,Parfüm,Güzellik,Bakım,Makyaj,Moda,Stil: BOMBA YAZ ÇEKİLİŞİ! Kozmopoli.com Çekilişini Kaçır...: BU ÇEKİLİŞE KATILMADAN YAZ TATİLİNE ÇIKMAYIN ! İşte sizler için bomba bir çekiliş!  Hediye çekilişine katılın, kazanan 8 kişid...

14 Mayıs 2013 Salı

Sally Hansen 18 Hour Moisturising Hand Creme

Bugün sizlere yaz kış sürekli kuruyan her daim bakım isteyen ellerimden bahsetmek istiyorum. Denemediğim el kremi kalmamıştır herhalde bugüne kadar. İnanın çok fazla marka denedim buna dermokozmetik ürünlerde dahil. Çoğu ya ellerimin üzerinde yapışkan hissi yarattı, ya nemlendirmedi, yada ellerimin üzeri resmen yağ tabakası oldu.



El kremlerinden bu kadar dertliyken bir gün okuldan bir arkadaşım bu el kremini tavsiye etti. Başta pek sıcak bakmasamda sonra denedim ve sonuç kendimi en yakın eczanede buldum :) Kendisiyle tanışalı 1 yılı buluyor. Bu ikinci kutum.  Kısacası Sally Hansen 18 saate kadar etkili el kremi için favori el kremim diyebilirim. Boyutu da oldukça tatmin edici 94.4 ml lik kutusuyla kullan kullan bitmiyor :)

Şimdi kısaca ürün hakkında bilgi vermek istiyorum.
İçeriğindeki rahatlarıcı ve koruyucu A,E,C Vitaminleri, Üzüm Çekirdeği Yağı, Shea Yağı ile kurumuş, çatlayan ve acı veren ellerinizi hızla rahatlatmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. Ellerinizi görünmez bir eldiven gibi çevreleyerek, 18 saate kadar koruma altına almayı destekler.



Son olarak eklemek istediğim bir şey daha var bu ürün hakkında kokusu. Evet yanlış duymadınız kokusuna bayılıyorum sanki yeni portakal soymuşsunuz da kokusu ellerinizde kalmış gibi inanılmaz güzel bir portakal kokusu ellerinizi sarıyor. Ayrıca kim istemez ki etkisi uzun süre devam eden yumuşacık pamuk gibi ellere sahip olmak. İşte bu ürün tamda bunu gerçekleştiriyor. Çeşitli el kremleri kullanıp memnun kalmadıysanız ve pamuk gibi ellerim olsun istiyorsanız hiç durmayın alın kullananın bana da teşekkür edin :) Bu kadar da iddalıyım bu ürün için :)

Fiyatı :25 TL ( indirimde bulursanız bana da haber verin :)  )

Sağlıkla ve bakımla kalın ....



13 Mayıs 2013 Pazartesi

Gratis İndiriminden Aldıklarım

Bir gün gecikmeli olarak hazırlıyorum bu postu :) Aslında sizlere dün yazmam gerekirdi ama anneler günü vs. inanın çok zamanım olmadı :) Umarım annelerinizle birlikte güzel vakitler geçirmişsinizdir.

Gratisten aldığım ürünleri yayınlayacağımı söylemiştim :) Buyrun bakalım ben bunları aldım. Şimdilik sizlere kısa kısa açıklamalarda bulunacağım; aldığım bütün ürünler %50 indirimliydi:)


# Rexona Roll on; severek kullanıyorum inidirimli bulunca yedekledim :) Mavi olanın kokusu daha fresh :) Resmen duş ferahlığında :)

# Yardley die bir marka parfüm; yazın günlük kullanım için aldım deneyeceğim.

# Maybelline kapatıcı; bu ürünü yıllardır severek kullanıyorum. Alternatiflerini denedim ama inanın çok pahalı markalar bile benim için yerini tutmuyor. Onuncu kutum falan yani :)

# Loreal Caresse Ruj;  ilk kez denedim rengine ve ambalajına hayran kaldım. Ben ruj alırken önce rengine sonra ambalajına bakarım:) Bendeki rengi tabi ki dating coral :)

# Loreal Volume Million Lashes; bu ürünün altın sarısı olanını daha önce kullanıyordum. Gratis deki bayan bu yeni olanı önerdi; içerisinde kolajen varmış, daha dolgun gösteriyormuş altın sarısı olana göre :) Bakalım daha denemedim :)

# Loreal Lumi Magique Kapatıcı; bu ürünü anneciğime aldık. Sorunlu bir göz çevresi var, koyu halkalardan dertli ancak bu ürünü denedi ve inanın kapatıcılığı konusunda kendine hayran bıraktı denemelisiniz aldığımız renk 1 numara olanı :)

Peki sizler Gratis  anneler günü indiriminden neler aldınız? :)

Sağlıkla ve Bakımla kalın...

11 Mayıs 2013 Cumartesi

GRATİS Anneler Günü İndirimi

Hepinize Merhabalar :)

9-12 Mayıs tarihleri arası Gratis' te tüm makyaj ürünleri %50 indirimde :)) Ayrıca daha bir çok üründe :) Mükemmel bir haber öyle değil mi?

Bence hiç durmayın koşun şimdiden çoğu ürün tükenmiş benden söylemesi :) Ben neler mi aldım :))) Süprizzzz :) Yarın blog da aldıklarımı yayınlayacağım :)

Sevgiyle ve bakımla kalın ...

10 Mayıs 2013 Cuma

Yves Rocher Hindistan Cevizi Vücut Sütü

Sizi bilmem ama ben hindistan cevizi kokusuna bayılıyorum. Özellikle yaz akşamlarında kokusunu kendimde duymak bana sihir gibi geliyor:) Tabi hindistan cevizini seven kadar bir okadar sevmeyenlerde var ancak bugüne kadar kullandığım en hafif hindistan cevizli vücut sütünü tanıtacağım bugün sizlere.

Yves Rocher markasını hemen hemen hepimiz tanıyoruz biliyoruz ancak yinede ön tanıtım yapmak istiyorum :) çok vaktinizi almayacağım. Yves Rocher,doğala en yakın kozmetiği sizlere sunmaya çalışan ve bununla birlikte dünya çapına yayılan bir Fransız markası. Ürünleri için kullanılan bitkileri ekolojik tarım yöntemiyle kendilerinin yetiştirmesi de büyük bir artı.

Gelelim misler gibi kokan vücut sütümüze :) Vücudunuz için güzel bir nem sağlıyor yaz için ideal ancak kışın aynı performansı alamayabilirsiniz. Asla yapış yapış bir his bırakmadan görevini yerine getiriyor. Kokusu derseniz kendine hayran bırakıyor :))

Şu ara Yves Rocher da anneler günü nedeni ile güzel indirimler var
:) Denemek için güzel bir fırsat :)

Fiyatı : 23.90 TL (indirimde 16.00)

Sağlıkla ve bakımla kalın...

9 Mayıs 2013 Perşembe

Lila Kutu Alışverişim :)

slmmm :)

Ev tadilatta iken sipariş vermiştim kısa bir süre sonra geldi kutum :) Sadece Bio Nesia el ve vücut kremi siparişi vermiştim gelen ürünlere bakar mısınız :)  İlk alışverişim olmasına rağmen çok çok sevdim <3  Lila Kutu alışverişim beni çok mutlu etti :)




Her kutu itina ile hazırlanıyor Lila Kutu da :) Ne alırsanız alın kargo ücretsiz, yanında deneme ürünü ve siparişinizi oldukça hızlı gönderiyorlar. İçiniz rahat güvenli ve kayifli bir alışveriş sunuyorlar. Ben çok memnun kaldım ;) Sizlere de tavsiye ediyorum.

Kısa süre de ürünleri deneyip yorumlayacağım :)

Sevgiyle ve Bakımla kalın .....

8 Mayıs 2013 Çarşamba

Kararsız Kaldım !!! Acil Yardımm :)

Merhabalar sevgili okuyucularım :)

Kerastase ürünlerini 5 yıl önce bain satin serisini kullanmıştım açıkcası saçlarıma ne faydası oldu ne zararı, bu nedenle şimdi karasızlık yaşıyorum. Öncelikle iki ürün arsında kaldım ve şimdilik tek birini alıp deneme hakkım var :) Aranızda bu ürünlerin herhangi birini kullanıp memnun kalan ya da kalmayn varsa lütfen beni bilgilendirin olur mu ?? :))) yardımınıza ihtiyacım var :)) 
Öncelikle ihtiyacım olan kırık saç uçlarımı onarsın ama bunu saçlarımı ağırlaştırmadan gerçekleştirsin :) bakımlı görünsün çünkü bıktım artık kestirmekten kestiriyorum tekrar kırık :((( Bunun yanında ince telli, dipler yağlı,uçları kuru ve boyalı saçlarım var :((

Gelelim iki arada bir derede kaldığım ürünlere

Kerastase Fibre Architecte



Kerastase Ciment Thermique


Sizce hangisini almalıyım ?? Bana yazın olur mu :) yorumlarınızı bekliyorum :))

Sevgiyle ve bakımla kalın...

SALLY HANSEN ' INSTANT CUTICLE REMOVER '

Kısa bir aradan sonra herkese merhaba :)

Evimizin tadilatı neyse ki sona erdi her şey düzene bindi ve ben ancak size yayın yapabiliyorum :) Artık sizi bir kaç gün post yağmuruna tutacağım. Şöyle ki ev tadilattaydı ama gelen giden kargoları siz düşünün denediğim ve deneyeceğim çok ürün birikti hadi başlayalım bakalım :)



Eveet bugün ki konuğum  Sally Hansen Instant Cuticle Remover. Ürün birçoğunuzun da bildiği gibi 15 saniyede tırnak eti çıkarıcı. Ben kendisiyle daha yeni tanışıyorum ama şimdiden aşk yaşıyoruz inanın bana bir mucize :)) Geç tanışmamın sebebi aslında manikür , pedikür vs. çok fazla yaptırmıyor olmam. İlk kez lise mezuniyetinde yaptırdığım manikür sonrası bir daha asla demiştim. Sebebi oldukça ince tırnak etlerine sahibim annem gerek yok diyor ama bazen bu durum tırnak şeklimin bozulmasına sebep oluyor ve tırak etlerimi kopartmam da cabası. Neyse efendim uzun lafın kısası bu ürün  tırnak etlerinizi kesmeden onlara zarar vermeden manikür ve pedikürünüzü yapıyor nasıl mı? Hadi hep birlikte inceleyelim :)))

15 Saniyede Tırnak Eti çıkarıcı
Devrim yaratan jel formülü ile 15 saniye içerisinde ( evet doğru duydunuz bu kadar çabuk ve pratik ) tırnak etinize nüfuz ederek kolayca itilmelerini destekler. Kesme işlemi gerektirmeden tırnak çevresinde yer alan ölü deriyi temizlemeye, pratik ve sağlıklı bir manikür sağlamaya yardımcı olur.

Uygulama şekli 
Tırnak etlerinize ince bir şerit halinde, tırnağınızın etrafını çevreleyecek şekilde sürünüz. 15 saniye sonra tırnak eti iticiniz veya ahşap manikür çubuğu yardımı ile tırnak etinizi hassas bir biçimde itiniz. Daha sonra vakit kaybetmeden ellerinizi sabun ve su ile yıkayınız. Tırnaklarınız da 1 dakikadan daha uzun süre tutmamaya dikkat ediniz.

Not: Ürün nasırlaşmış bölgelere de uygulanabilir. Nasırlı bölgeye jeli sürüp 1 dakika bekleyip o bölgeyi sabun ve su ile yıkayın. 



Eveet ürünün vaad ettikleri bunlar. Başarılı mı ? Bence başarılının da ötesinde harika. Şöyle ki kuaföre gidip yaptırılan manikür ve pedikür oldukça zararlı. Nedeni ise mikrop bakteri ve serbest radikallere hatta kan yolu ile bulaşan hastalıklara davet çıkarıyor olması. Ne kadar dezenfekte de edilse benim içim rahat etmiyor hijjen konusunda. Herkese aynı makasla aynı törpüyle işlem yap sonra dezenfekte edildi de. Bunun bulaşıcı mantarı var kan yolu ile bulaşan hastalığı var....Neyse tabi bu benim yegane fikrim siz bana bakmayın biraz pimpirikliyim bu konuda :)

Ürünü tavsiye ediyorum fiyatı da uygun boyutunun küçük olduğuna bakmayın her kullanımda o kadar az ürün gidiyor ki şaşıracaksınız:) Bütün eczanelerde, dermokozmetik sitelerinde bulabilirsin.

Fiyatı : 26,90 

Sevgiyle ve Bakımla kalın ...

5 Mayıs 2013 Pazar

Yoğunluk ...

Süper bir pazar gününden herkese Merhabalar;

Bu ara evdeki tadilat, boya badana vs. gibi durumlardan dolayı blogumu ve sevgili siz izleyicilerimi çok ihmal ettim bu durumun farkındayım :( Siz de takdir edersiniz ki bu tür tadilatlar evde otururken yapıldığında inanılmaz zor ve yorucu geçiyor.

Bir kaç gün içinde aranıza döneceğimi belirtip sizlere bomba gibi ürünler tanıtacağımdan emin olabilirsiniz..Şimdilik hoşçakalın. :)

Sevgiyle ve bakımla kalın...