21 Nisan 2013 Pazar

Bio -Oil Mucizesi

Selamlar ;
Bugün sizlere Bio-oil mucizesinden bahsetmek istiyorum. Bu ürünü kardeşim 1 aydır kullanıyor. Aslında yorum yapmak için erken bir süreç ama ben şimdiye kadar olan gözlemimden sizlere bahsetmek istiyorum ki bu ürünü kullananlar bana hak vereceklerdir. Şu anda bir mucize ile karşı karşıyasınız sevgili okurlarım.



Bio-Oil ;
Yara izleri
Çatlak izleri
Cilt lekeleri
Ciltteki yaşlanma belirtileri
Nemsiz ciltler  için geliştirilmiş bir cilt bakım yağıdır.




İçeriğine gelecek olursak ;
A ve E vitaminleri içerir.
Kalendula, Lavata, Biberiye ve Papatya yağları içerir.
Yüz ve vücut için kullanılabilir.
Yağlı bir his bırakmaz.
Hipoalerjeniktir.
Paraben içermez.


Son olarak size kardeşimin probleminden ve bu yağın etkisinden bahsetmek istiyorum. Kardeşimin sorunu sırt bölgesi boyunca oluşan minik sivilce vari koyu kırmızı lekeler ve hatta kararmalar, yine sırt bölgesinde meydana gelen çatlaklardı. Ürün sabah akşam günde 2 kez olmak üzere sırtına sürüldü ve masaj yapıldı. Bugün tam 1 ay oldu ki normalde en az 3 aylık bir kullanım sürecinde faydasını görebiliyorsunuz. Bugün sırtındaki lekelerin yarısından fazlası yok oldu. Çatlaklara gelecek olursak sanki beyaz renkteki çatlamaları pembeleştirdi. İnanın bana bu ürün tam bir mucize.Bu tür sorunlarınız varsa mutlaka denemelisiniz.

FİYATI : 25 TL

Sevgiyle ve bakımla kalın...





20 Nisan 2013 Cumartesi

Miskin Kek' in Şartsız Hediye Çekilişi Var !!

Merhabalar; 

Sevgili Miskin Kek' in sizlere şartsız hediye çekilişi var !!! Katılmak isterseniz buyrun buradan

 :)) TIK TIK !! Şimdiden iyi şanslar...




18 Nisan 2013 Perşembe

Yeni Çıkan Parfümler

Merhabalar;

Sizlere bugün biraz parfüm çılgınlığımdan bahsetmek istiyorum. Bu konuda oldukça meraklıyım. Hemen hemen her yeni çıkan parfümleri incelerim beğendiklerimi de koleksiyonuma eklerim. En kısa zamanda koleksiyonumu sizlerle paylaşacağım :) ama öncelikle yeni çıkan ve benimde denemek ve tenime uyumlarına bakmak için sabırsızlandığım parfümlerden bahsetmek istedim. Sıkı durun geliyorlar ...

DOLCE GABBANA The One Desire





Reklam yüzü scarlett johansson olan parfüm oldukça feminen. Adından da anlaşılacağı üzere parfüm kendini arzu nesnesi olarak tanımlıyor. Parfümün üst notalarında mandalina, bergamut ve inci çiçeği bulunuyor. Orta notasında sümbülteber ve alt notalarınI ise sandalağacı, vanilya, karamel ve amber oluşturuyor.
                                           
          Fiyat : 50 ml - 229 TL


ROBERTO CAVALLİ  Acqua



Işı ışıl floral bir koku. Parfümün tepe noktasında akuatik yasemin yer alıyor. Kalp notasında ise vadideki zambak portakal çiçeği akorunu hafifletiyor. Dip notasında ki musk ise tende yumuşak ve seksi bir iz bırakıyor.

      FİYAT: 75ml - 216 TL


CHLOE SEE BY CHLOE 



Parfüm floral ve meyve kokuludur. İçeriğinde, mevcut olan tepe noktasında sulu bergamut ve elma; kalp notasında yasemin ve ylang; dip notasında ise musk ve vanilya yer alıyor.

FİYAT : 50ml - 177 TL


LACOSTE EAU DE LACOSTE


Lacoste' un yeni parfüm yüzü AMY ADAMS oldu. Parfümün şişe tasarımı tenis topundan esinlenerek hazırlanmış. Üst notalarında beyaz anans, mandalina ve bergamut;  orta notasında portakal çiçeği ve yasemin; alt notasında ise sandal ağacı ve vanilya bulunuyor.

FİYAT: 50ml - 159 TL


 En kısa zamanda bu parfümlerin kokusunu bileğimde deneyip mutlaka birini seçmeliyim. Ne kadar cici duruyorlar öyle değil mi :) Beni alll !! diye bağırıyorlar :)) Evet yaz için parfüm arayışındayım bilginize arkadaşlar :)) her türlü önerinizi bekliyorum :)) Siz ne tür kokulardan hoşlanıyorsunuz ?? Tavsiyelerinizi bekliyorumm :) 

Sevgiyle ve bakımla kalın ....


















17 Nisan 2013 Çarşamba

Cildime Zıt Ürünler

Selamlar :)

Bugün sizlere denediğim; ancak cildimin oldukça hasas olması ve bazı ürünlerin içeriğindeki maddelere olan alerjim vs. durumlarından kullanamadığım ürünlerden bahsetmek istiyorum.

Öncelikle hemen hemen her postum da belirtmeye çalıştığım bir durum var; lütfen gözardı etmeyin. Her cilt farklı özelliklere sahiptir. Benim cildime uyan ürün başkasınınkine de uyacak diye bir şey yok. Bu nedenle lütfen alacağınız ürünü önce denemeye çalışın. 

Gelelim benim cildime zıt ürünlere. Aslında şimdilik az sayıdalar ve cildime uyumsuz olmalarının nedenini tam olarak bende bilmiyorum. Estetik cerrahı bir tanıdığıma sorduğumda içerisindeki maddelerden herhangi birine alerjin vardır bu yüzden cilt tepki veriyordur demişti. Bu nedenle denemeden almıyorum artık cilt bakım ürünlerimi.

İlk olarak çok şaşıracaksınız ama her cilt tipine uygun olan herkesin severek kullandığı Bioderma Sensibio H2O.
Maalesef ürün cildimde minik isilik şeklinde kabarmalara ve kızarıklığa neden oldu. Bu nedenle asla kullanamayacağım ürün kategorisine girmiş oldu.





Sonrasında Bioderma Sensiibio H2O yerine eczacım Bioderma Sebium H2O  tavsiye etti. (Ürünün 50 ml küçük boyunu kullandım bitmek üzere yakında bitenler postunda göreceksiniz)  Sebium H2O cildim de hiçbir yan etkiye sebep olmadı aksine ürünü severek kullandım. Cildimi temizlemesi de oldukça iyiydi. Şimdiden vazgeçilmez cilt temizleyicim oldu. Büyük boyunu kesinlikle alacağım. 

Eğer cildinize Bioderma Sensibio H2O iyi gelmediyse Bioderma Sebium H2O ya bir şans vermenizi şiddetle tavsiye ederim. Ben oldukça memnun kaldım.




Gelelim ikinci cildime zıt  ürüne;


firma

EXİCİPİAL HYDRO cilt nemlendiricisi. Ürünü el ve vücudum için kullandım cildimi inanılmaz kaşındırdı. Ellerimin üzeri resmen kaşımaktan kabuk bağladı. Cildime verdiği kızarıklık da cabası. Muhtemelen bu ürünün içerisinde de benim cildime yaramayan bir madde var. Bu nedenle asla kullanamayacağım ürünler arasında kendisi. 

Aksilik bu ya annem denedi ve onun cildine inanılmaz yaradı. Sürekli cildini nemlendirmek için el kremi gibi çantasından ayırmıyor.

Postun başında da söylediğim gibi her cilt farklıdır ve farklı bakım ister başka ciltlere uyan ürünler sizin cildinize de uyacak diye bir şey yok. Lütfen bu durumu gözardı etmeyelim :))


Sevgiyle ve bakımla kalın....

BAKIMLIYIM BAKIMLISIN BAKIMLI: !!! Dermobakim.com İşbirliği ile Tam 7 Kişiye Hedi...

BAKIMLIYIM BAKIMLISIN BAKIMLI: !!! Dermobakim.com İşbirliği ile Tam 7 Kişiye Hedi...:


Merhaba ;

Dermobakim.com 'u artık hepimiz tanıyoruz. Pek çok kozmetik ve dermokozmetik markanın eczane güvencesiyle  ama eczane fiyatının çok çok aşağısında alınabileceği bir site.

En sevdiğim Dermalogica ,  FDA onaylı Benev ve daha pek çok cilt bakım ürünleri markası  Dermobakım ' da %15 den  %50'ye kadar olan indirimlerle satışta. ( Mesela bu aralar Benev'de çok güzel bir kampanya var ve tüm ürünler %20 indirimli, Ya da oje severler için Sally Hansen'da ikinci oje bedava kampanyası var, kozmetik olsun diyorsanız da piyasadaki en uygun fiyatlı Physicians Formula ürünleri yine Dermobakim.com 'da )

Bu  hediye etkinliğinde tam 7 kişi aşağıdaki ürünlerden birinin sahibi olacak







(Ürünlerin ismine tıklayarak daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz)

"DERMALOGICA "
Dermalogica Shine Therapy Şampuan
 Her saç tipi için parlaklık veren, suni koku ve renklendirici içermeyen nazik, günlük bir şampuan. Seveni çok ve özellikle de makeupalley'de yüksek puan almış.

"VICHY"
Vichy Normaderm Gece Bakım Kremi
Yağlı ve problemli ciltler için uygun ; cildi pürüzsüzleştiren, büyümüş gözenekleri hedef alan , yağsız özel formüle sahip bakım kremi.

"BABE"
Babe yüz için yağsız güneş koruyucu krem Spf50
 Blogumda da yazısını bulabileceğiniz çok iyi bir güneş kremi. Sivilce, kızarıklık vb sorunlar yaratmıyor, tam yağlı ciltlere göre. Ayrıca cruelty free

"JANE IREDALE"
Jane Iredale Pommist Hydration Sprey
Makyaj öncesi ve sonrası kullanılabilen; cildi koruyan ve yatıştıran ; nar özü , beyaz yeşil çay  ve deniz yosunu özleri içeren sprey

"LA ROCHE POSAY"
La roche Posay hydreane bb krem ve la roche posay dolgunlaştırıcı maskara içeren kofre
 Hydreane bb kremin seveni çok. Bu kofrede  ise yine aynı markanın dolgunlaştırıcı maskarası ile birlikte.

"DDF"
DDF brightening cleanser
Hassas ciltler hariç tüm lekeli cilt tipleri için yüz ve vücutta kullanılabilecek bir temizleyici. Cildi canlandırma, aydınlık bir görüntü verme ve pürüzsüz bir cilt yapısı oluşturmaya yardımcı olma gibi güzel özellikleri var.

"BIODERMA"
Bioderma Sebium AKN Krem
Siyah nokta eğilimli ciltler için günlük arındırıcı bakım kremi. Ben de kullanıyorum ve oldukça da memnunum.

16 Nisan 2013 Salı

Makyaj Tutkusu' nun ÇEKİLİŞİ VAR :)

Selam :) 

Sevgili Makyaj Tutkusu ' nun sizlere özel çekilişi var katılmak isterseniz buyurun  

 BURADAN.... :)) Herkese bol şans....

TIGI BED HEAD ŞAMPUAN

Herkese merhabalar :) Artık yavaş yavaş alışımaya başladım burdan sizlerle iletiişim halinde olmaya. Umarım size ürünler hakkındaki deneyimlerimi aktarabiliyorumdur :) 

Bugün sizlere neredeyse 2 yıldır kullandığım şampuanımdan bahsetmek istiyorum. Öncelikle saç tipimden bahsedeyim birazcık :) dipler oldukça yağlı uçlar ise kuru ve kırık yuvası :) Tabi ki bu durumun sebebi saçlarımın sürekli işlem görmesi :) 

Neyse gelelim şampuanımıza Tigi Bead Head Brunette Goddes saçlarımı inanılmaz nemlendiriyor. Ancak nasıl yapıyor bilmiyorum ama bu işlemi yağlandırmadan gerçekleştiriyor. Duştan sonra yumuşacık taranabilir saçlara sahip oluyorum ve bu etki saçlarımı tekrar yıkayıncaya kadar sürüyor. 



Saçlarıma verdiği parlaklık inanın saç rengimi güzlleştiriyor. Ayrıca kahve rengi saçlar için özel renk teknolojisiyle boyalı saç renginin akmayıp ilk gün ki gibi kalmasını sağlıyor. Söylemeden edemeyeceğim bir özelliği de var kokusu :)  karamel gibi kokan saçlarınız olsun istiyorsanız bu ürünü denemelisiniz :) Ben en son yurtdışı seyahatimden 2 adet yedeklemiştim burada nereden bulacağımı inanın bilmiyorum ama genelde kuaförlerden temin edilebilir diye düşünüyorum. 

***Yurtdışı fiyatı : $20   750 ml

Sizler saç bakımı için ne tür ürünler kullanıyorsunuz? Özellikle bu ara serum vs. gibi ürünler için tavsiyelerinizi bekliyorum :)

Sevgiyle ve bakımla kalın ....


15 Nisan 2013 Pazartesi

Dermostil.com Sipariş ...

Bugün sizlere Dermostil.com sitesinden yaptığım alışverişten bahsetmek istiyorum. Öncelikle söylemeliyim ki siparişlerinizi özenle hazırlıyorlar ve hiç bir sorun yaşamıyorsunuz bunu için garanti vermek istiyorum. Neden mi? Çünkü herhangi bi sorunuz olduğunda anında yanıtlıyorlar. Bu tür siteler oldukça çoğaldı , ancak Dermostil.com size iyi hizmet garantisi veriyor. Nasıl mı? Dermostil.com dan alacağınız ürünün son kullanma tarihine kadar görebiliyorsunuz ve siparişim 2 günde bana ulaştı :) ee daha ne olsun, geriye siparişinizi verip gelmesini beklemek kalıyor :)


Kutum gayet düzgün bir şekilde elime ulaştı. Hiç bir akma, dökülme vs. bir durum söz konusu değil.


Burdada  göreceğiniz üzere özenle paketlenmiş ürünlerim :)

Veee aldığım ürünlere gelecek olursak ;

5 adet Sebamed Cleansing Bar  bu sabunlara bayılıyorum bittikçe yeniliyorum gördüğünüz gibi stok yaptım :)

2 adet Bio oil  bu ürün kardeişimin :) kendisnin sırtı oldukça yağlı ve minik sivilce lekeleri var onlar için sipariş ettik bakalım işe yarayacak mı göreceğiz :) yalnız unutmadan en az 3 ay boyunca günde 2 kere düzenli kullanmak gerekiyor başladık bakalım :)

La Roche Posay ANTHELIOS AC 30 SPF  bu ürünü de ilk defa deneyeceğim oldukça hassas ve T bölgesi yağlı ciltler için üretilmiş, ayrıca siyah nokta oluşumuna izin vermeyen bir ürün. Yaz kış güneş koruyucu kremleri kullanıyorum.  Yakında bitenler yazımda dieğr güneş koruyucumdan bahsediyor olacağım :) Unutmadan 50 ml lik termal suyu da yanında hediyeli :)

*** Kutu da bulunan iki minik üründe dermostil. com un  denemem için gönderdiği teester :)

*** NOT: Bu post da yeralan ürünler kendi tarafımdan alınmıştır, firmayla ilgisi yoktur.


         Sevgiyle ve bakımla kalın....

8 Nisan 2013 Pazartesi

NUXE Kuru Yağ

Herkese merhabalar :) Bu ara blogumu oluşturma, düzenleme çabası içerisindeyim. Sizlere daha verimli olabilmek adına. Umarım memnun kalırsınız :) 
Bu postta sizlere benim için olmazsa olmazlar arasına giren bir üründen bahsetmek istiyorum. Birçok blog da yazılıp çizildi ama bir kez de benden dinlemenizde fayda var bence ;)


Tüm cilt ve saç tiplerine rahatça uygulanabilen %98,8 oranında doğal içeriğe sahip bu yağ saç uçlarıma ve yer yer kuruyan cildime oldukça iyi geliyor. Kuru yağ tamda adından anlaşılacağı üzere saç ve cilde sürüldüğü andan itibaren nemlendirme sağlıyor ve asla yağlı bir his bırakmıyor. Oldukça hassas ve yağlı bir cilde sahip olmama rağmen sadece nem verip yağlandırmaması ürünü mükemmel sınıfında yapıyor. 


Aslında daha çok vücudum için kullanıyorum nuxe kuru yağı. Bu üçüncü şişem ve bittikçe  yenilediğim nadir ürünlerden. Harika bi kokuya sahip; duştan sonra özellikle yaz akşamları parfüm kullanmama gerek kalmıyor. Öyle güzel bir kokuya ve cildi nemlendirme özelliğine sahip ki inanın vücut kremlerine elim hiç gitmiyor artık. Yazın güneşlendikten sonra vücuduma resmen bakım yapıyor. Unutmadan içeriğinde 6 besleyici yağ ve e vitamini bulunuyor. Bu da demek oluyor ki cildim seve seve nuxe kuru yağ emanet :)

Ürünün içriğine gelelim şimdi;

* 6 değerli bitki yağı kokteyli içerir: Borage, St. John',s Worth, Badem, Kamelya , Fındık, Macadamia
* E vitamini
* Koruyucu ve silikon içerikli yağ içermez.


Ürünün vaadettikleri;

*6 değerli yağdan oluşan içeriği ile cildi besler ve onarır.
*E vitamini ile korur.
*tek bir dokunuşla cilt yumuşar ve pürüzsüzleşir saçlarınız ipeksi bir parlaklık kazanır.

Vaadettiklerini fazlasıyla yerine getiriyor hatta benim için mucize yağı kendileri. Denemek isteyenler için eczenelerde Fiyatı : 55-65 TL (arası) değişmekte. İndirimli yakalarsanız yedekleyin derim ve tabiki bana da haber verin olur mu ? :)



Bu da simli olanı ;NUXE altın parıltılı çok amaçlı kuru yağ. Simlisini bu şişem biter bitmez  denemeyi düşünüyorum. Yazın bronz tende harika duracağına eminim. 

Sevgiyle ve bakımla kalın...




ARABA OYUNLARI

Araba Oyunları Sitesi
www.oyun04.com adı altında faaliyetlerini sürdüren araba oyunları sitemize. Site içeriğinde birbirinden kaliteli araba oyunları bir arada toplanmıştır. Sitede yer alan bazı araba oyunları kategorileri aşağıdaki gibidir :
  • Araba Park Etme Oyunları
  • Çocuk oyunları
  • Araba oyunları 
  • Motor Oyunları
  • Yarış Oyunları
  • Hedef Oyunları 
  • Araba Oyunları 
Yukarıda adı geçen kategorilerde, yüzlerce araba oyunları, takipçilerimize takdim edilmiştir.

Oyunlara başlamak adına tek yapmanız gereken araba oyunları sitemizi ziyaret etmek. Tüm araba oyunları sevdalılarına ve hastalarına keyifli sürüşler ve iyi eğlenceler diliyoruz.

6 Nisan 2013 Cumartesi

Bronzer Değerlendirmesi :)

Bugün sizler için 3 farklı bronzerı değerlendirmek istiyorum.


İlk olarak ,MAC SOLAR RICHE Bronzing Powder ; ince bir yapıya sahip, rengi buğday tenliler için ideal ancak sarışınlarda biraz koyu olabilir. Bu bronzerı seviyorum, kalıcılığı oldukça iyi sabah sürmeme rağmen akşam üstüne kadar benimle kendileri :) Fiyatı (yurt dışından almıştım) $24


İkinci bronzerımız, GUERLAIN Terracotta Light Blondes 1; açıkça söylemek gerekirse içlerinde en çok sevdiğim bronzer kendileri, yapısı olsun, rengi olsun , peteklerin birbirleriyle uyumunun bambaşka bir ton oluşturmasına inanın hayran kalıyorum. Buğday tenli ve sarışınlara oldukça uyumlu olacaktır. Fiyatı biraz tuzlu ancak her bronzer gibi uzun süre kullanımda bile (1 yıldır kullanıyorum) bu kadar azaldı. Kısacası kalitesine değer bence. Kalıcılığı da oldukça iyi sabah sürüp akşam makyajımı çıkarana kadar benimle kendileri :)  Fiyatı 138 TL


Üçüncü ve son bronzer da sıra MAX FACTOR 02 Bronze Bronzing Powder; içlerinde en koyu renk olan bronzerımız kendileri , yapısı diğerlerine göre daha kalın ve yine diğerlerinin aksine oldukça tozutma yapıyor.Ancak yazın tenim koyulaştığında kullanabiliyorum ve inanın doğal bronz tendeki rengi oldukça doğal  duruyor. Fiyatı 45 TL


Son olarak swatchlarını eklemek istedim soldan sağa ; mac solar riche, guerlain terrecotta blondes1, max factor 02 bronze bronzing powder. Üç bronzer da benim için harika ürünler ancak guerlain terrecotta hepsinden bi tık önde ne yazıkki , yapısına ve rengin tenimle uyumuna bayılıyorum. Şimdilik benden bu kadar yeni bir postta daha görüşmek üzere hoşçakalın :) ....

5 Nisan 2013 Cuma

Yepyeni bir açılış :)

Öncelikle herkese merhabalar demek istiyorum. Aranıza yeni katılmış bir blogger olarak, sizlerle kozmetik ve cilt bakımı hakkındaki deneyimlerimi paylaşacağımı belirtip ilk postumu yazmak için sabırsızlanıyorum :)